2777
2789
عنوان

عزیزهای دوست داشتنی تیر 89(2)

1763 بازدید | 19 پست
اسمهای مامان های گل و دوست داشتنی
1 سارا(مامان کیان)
2 سارا (مامان علی رضا)
3هلن(مامان هورام)
4 مژده (مامان ریحانه)
5 سحر (مامان هلنا) 2 تیر
6 ندا (مامان پرهام)
7 سمانه(مامان امیر حسین) 15 تیر
8 الهام( مامان محمد ایلیاو النا)
9 سمیه (مامان رکسانا) 18 تیر
10 لیلی( مامان اوینا)
11 لیلی( مامان شهراد)
12 عاطفه (مامان ارش)
13 مانیا( مامان ادرین)
14لیلا( مامان ارمیتا)
15شیما ( مامان ارینا)
16 سارا ( مامان ارام)
17 سارا ( مامان سها)
18 نرگس ( مامان پرهام)
19 ارزو (مامان محیا)
20 ازاده ( مامان لیلیا)
21 سوین (مامان یاسمن)
22 پرگل ( مامان

23- آزاده(مامی رهام) 1 تیر
24- زهره(مامی آرینا) 23 تیر
25- سارا(مامی آوینا) 23 تیر
هلن...............................53..................17 سال 8 ماه

لیلا (مامی آرمیتا)..............53..................7سال
سحر( مامان هلنا).............54..................شش سال نیم
لیلی (مامی آوینا)..................54...............5 سال
ازاده(مامی رهام)................57................7 سال

لیلی( مامان شهراد ) ..............57...........شش سال و نیم

بهار مامان یکتا...............59.............8سال و 8 ماه و 10 روز

سارا .(مامی کیان)............ 59 .............5 سال و 4 ماه
زهره (مامی ارینا).............60..............7 سال

ساراگلی .....................60...............5سال

سارا ( مامان سها )................60.......... شش سال و6روز(با امروز)

شیما.....................60...............5سال

سمانه .............................61..........سه سال و نیم

مژده ...............................61.........شش سال و سه ماه

سمیه..........................61................5 سال 3 ماه

سارا مامان محمد............62.......5سال و 5 ماه

سارا(مامان علیرضا) ............. 63 ....... دو سال و نه ماه
ندا( مامی پرهام).................64.......7 سال
سارا (مامی اوینا)..............65........
عاطفه ..........................67...............دو سال و نیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سمیه جون تایپیک نو مبارک .عزیزم کار خوبی کردی من نمیدونستم تو تایپیک قبلی پست گذاشتم تازه این تایپیک رو دیدم . پس از این به بعد اینجا بیایم ؟

عکس پسمل من کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ؟
سمیه جون سلام خوبی؟رکسانا گلی خوبه؟
23- آزاده(مامی رهام).....................57...............هفت سال
24- زهره(مامی آرینا)........................60.............هفت سال
25- سارا(مامی آوینا)........................60.............. سال

سمیه جون زحمت بکش اینا رو کپی کن بزار تو لیست.
مامان جدیدها خوش اومدید.
مامانهایی که جدید اومدید عکس نی نی گولو ها رو بذارید(وارد یک سایت آپلود رایگان می شویدwww.irupload.com یا هر سایت دیگه ای و از گزینه brows عکس را انتخاب کرده و شروع را میزنیم .بسته به سایت لینک اول یا لینک دوم را اینجا کپی میکنید.)
در ضمن سعی کنید زود به زود سایت سر بزنید تا فراموش نشوید.
www.calender92.blogfa.com
ندا جونم خوبی هر چی گشتم عکس پیدا نکردم حالا اگر پیدا کردم میذارم اگر نه شما یک عکس بذار من میذارم
سوین جان عکس یاسمن را پیدا نکردم حالا میگردم ببینم پیدا میکنم لیلی عکس شهراد برام باز نمیشه بزارم لطفا برام عکس بذار
و اما اندر احوالات اقا پرهام
دو سه روز پیش یه کوچولو تب داشت بهش میگم پرهام تب داری ؟دستش رو میزاره پیشونیش میگه مامان ددا یعنی همون مامان ندا داغه .
اونقدر برنامه خاله شادونه رو دیده که دیگه حفظ شده معمولا صبح ها که از خواب پا میشه میاد ناخن هاش رو نشون میده به معنی اینکه مامانی ناخنهام کوتاهه ؟ تو یه برنامه اش که روز شنبه پخش میشه ناخن های بچه ها ر و نگاه میکرده که پرهام هم یاد گرفته . تو برنامه اش وقتی میگه کی از همه قشنگتره با صدای بلند میکه من من من من .
به بستنی میگه بس بسی و عاشقشه . خیار رو خیلی دوست داره ولی اسمش رو نمیتونه تلفظ کنه .
هفته گذشته یکی از دختر داییهاش اومده بود خونمون و یه یه ساعتی باهم بازی کردن حالا از او ن موقع تا حالا هر زنگی خورده میشه و هر دری زده میشه با ذوق میدوه میگه مامان ددا ( مامان ندا ) یارا یعنی همون سارا . اسم برادر سارا پارسا هستش که به اون هم میگه پاریا کلا سا رو یا تلفظ میکنه . یکی دوبار از تابی که خونه داریم پایین افتاده دیگه چشمش از تاب ترسیده حتی شهر بازی هم میبرم سوارنمیشه و در عوض عاشق سرسره هستش .

راستی دوست جونا دو تا مسئله خیلی مهم . با تجربه ها لطفا راهنمایی کنین . جدیدا مثلا اگه چیزی رو از پرهام میگیرم یا اینکه چیزی رو بهش نمیدم خودش رو به درو دیوار میزنه و هر چیزی دوروبرش هم هست رو به این طرف و اون طرف پرت میکنه و یه سره به عنوان اعتراض دادمیزنه واقعیتش نمیدونم این کارها رو از کجا یاد گرفته به خدا ماهمچین کارهایی رو انجام نمیدیم ولی ...
مسئله دیگه اینکه یه مدته که برنج دودی خریدیم و با برنج معمولی قاطی میکنم و میخوریم به نظرتون برای پرهام مضره ؟ یعنی دیگه نباید استفاده کنم ؟ البته این رو هم بگم که نصف برنج هاشمی و نصف هم برنج دودی استفاده میکنم فقط یه عطر مختصری داره . چه کنممممممممممممممممممممممممممممم؟
عزیزم فدات بشم من با این حرف زدنت ندا خیلی باهاش کار کن برنامه خاله شادونه قشنگ است؟ منم برای رکسانا از یوتوب پیدا میکنم میذارم
رکسانا هم همین طور است خودش را به زمین دیوار میکوبد خودش را پرت زمین میکند قهر میکنه تو سر خودش میزنه موهاشو میکشه بعضی وقتها ولی فکر کنم طبیعی است
دوسهتای عزیزم بحثی که الان تو نی نی سایت زیاد شده این است که هر کس تاپیک اضافه داره را پاک کند یعنی دیگه به دردش نمیخورد یا جوابش را گرفته دوستهای عزیزم اگر شما هم این نمونه تاپیکی دارید اگر لطف کنید پاک کنید خیلی ممنونتان میشم
2810