2777
2789
خدا حکمتتو شکر.یکی به هر دری میزنه باردار شه.یکی هم مثه شما ناخواسته.من الان سه ماهه تو اقدامم ولی نمیشه که نمیشه
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی
واییییییی منم طبیعیه پیشگیریم...مطمئن هست ولی الان رحم آماده است واسه بارداری! حالا خودمو کشتم اولیو باردار شدما!بزنه اینو رو هوا باردار شم!
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گلبرگ عزیزم از ته دلم دعا میکنم بهترین تصمیمو به همراه همسرت بگیری واقعا شرایط سختیه تصمیم گیری مشکله
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
گلبرگ چرا انقد بزرگش میکنی خودتو دست کم نگیر تو تاپیکت بعضیا نوشتن وااای خدا صبرت بده انقد اعصابم خراب شد از دستشون خداصبرت بده برا خبر به این خوبی کاربرد نداره...میدونم سخته ولی تو میتونی اختلاف سن من و برادرم دقیقا 11ماهه من خرداد 70 ام برادرم اردیبهشت 71 مامان منم تنها بود وزنشم 40 کیلو بود 19سالش بود ولی تونست...
گلبرگ قوی هستی همین الان که تو غدبت یه بچه شش ماهه داری خودش مصداقه قوی بودنته باورت میشه من پسرمو تا سه سالگی فقط شبا میاوردم خونه اصلا تنهایی نمیتونستم به بچه برسم...مطمئنم میتونی تا این یکی بخواد دنیا بیاد پسرت میشه یک سال و خرده ای اونموقع میتونی با کارتون و اسباب بازی سرگرمش کنی به کوچیکه برسی
والا من بچم زیر یک ساله همیشه استرس دارم نکنه باردار بشم آخه منم خیلی ضعیفم بعدم تو این نه ماه که بچم بدنیا اومده خیلی سختی کشیدم واسه نگه داریش تازه بچم حساسیت به لبنیات گاوی هم داره یه رژیم سختم دارم بخاطر همین خیلی میترسم دوباره با این بنیه ضعیف ناخواسته باردار شم . ولی خب سقط خیلی سخته بدنتم خیلی ضعیف میکنه از یه طرفم خیلی گناه داره بنظرم بدنیا بیاری بهتره
2810