2777
2789
عنوان

آرام بخواب سام کوچک من...

| مشاهده متن کامل بحث + 32019 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست خوبم...
دوست خوبم...
از وقتی فهمیدم هر روز به خودم می گم امروز دیگه باید باهات تماس بگیرم
باز نمی تونم
اصلاً نمی دونم چی می تونم بهت بگم
منو ببخش
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یگانه عزیزم... واقعا هیچ کلمه ای رو پیدا نمیکنم تا برای تسلی دلت بگم..... گاهی چقدر کلمات حقیر میشن....

فقط سکوت میکنم .... و میذارم اشکهام بار کمر شکن کلمات رو به دوش بکشن...

از خدا میخوام تا آرامش دلت رو بهت برگردونه..... میدونم تو هر جا باشی نگاه سام به دنبالته.... تو هیچوقت اون رو از دست ندادی ....اون همیشه کنارته و مراقبته....

پس به خاطر سام ، زندگی کن...شاد باش....شاد بمون....
yesterday you said tomorrow....just do it
یگانه جون نمیدونم چی بگم الان این تاپیک رو دیدم بغض گلوم نمیشکنه

خدااااااااااا واقعا بهتون صبر بده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خوابیدی بدون لالایی و قصه
بگیر آسوده بخواب بی درد و غصه
دیگه کابوس زمستون نمی بینی
توی خواب گلهای حسرت نمی چینی

دیگه خورشید چهرتو نمی سوزونه
جای سیلی های باد روش نمی مونه
دیگه بیدار نمی شی با نگرونی
یا با تردید که بری یا که بمونی

رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگل رو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینه ها با مهربونی

تو تو جنگل نمی تونستی بمونی
دلتو بردی با خود به جای دیگه
اونجا که خدا برات لالایی میگه

میدونم میبینمت یه روز دوباره
توی دنیایی که آدمک نداره
سلام یگانه جان............. اول بهت تسلیت میگم بعدش تبریک .........بخاطر روح بلندت... من یک سال پیش در یک تصادف پسر یک سالم رو در تولد یک سالگیش از دست دادم............. میدونم که چه درد بزرگی رو تا الان تحمل کردی............من که هرچی میگذره بیشتر نبودشو حس میکنم...... ولی میخوام یه چیزی رو بهت بگم البته با کسب اجازه......... راستش پسرم تقریبا هرشب میاد توی خوابم ولی روزایی که گریه میکنم نمیاد .........اخه بچه ها پاکن و جاشون در اغوش خدا .......با ناراحتی ما مادرا بچه هامون ناراحت میشن..............واقعا من اینو درک کردم که همه ی ما این دنیا رو ترک میکنیم ولی خدا کوچولوهامون رو ازمون گرفت چون نمیخواست توی این دنیای پست معصومیتشون از بین بره............. من یقین دارم که خدا جایی خیلی بهتر این دنیا اونارو به ما میبخشه............. با تشکر از تو مادر با گذشت........................
سلام یگانه جان............. اول بهت تسلیت میگم بعدش تبریک .........بخاطر روح بلندت... من یک سال پیش در یک تصادف پسر یک سالم رو در تولد یک سالگیش از دست دادم............. میدونم که چه درد بزرگی رو تا الان تحمل کردی............من که هرچی میگذره بیشتر نبودشو حس میکنم...... ولی میخوام یه چیزی رو بهت بگم البته با کسب اجازه......... راستش پسرم تقریبا هرشب میاد توی خوابم ولی روزایی که گریه میکنم نمیاد .........اخه بچه ها پاکن و جاشون در اغوش خدا .......با ناراحتی ما مادرا بچه هامون ناراحت میشن..............واقعا من اینو درک کردم که همه ی ما این دنیا رو ترک میکنیم ولی خدا کوچولوهامون رو ازمون گرفت چون نمیخواست توی این دنیای پست معصومیتشون از بین بره............. من یقین دارم که خدا جایی خیلی بهتر این دنیا اونارو به ما میبخشه............. با تشکر از تو مادر با گذشت........................