2777
2789
عنوان

حق با کیه +اسکرین شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 95 پست
اره منم عقدپ نامزدم میره با رفیقاش 😭واقعا بده منم نمیفهمم وقتی زن دارن رفیق بازی چیه 

حالا جالبش اینجاست واسه ما ماهی یبارم زیاده وواسه اوناهرروزش کم😏

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یدلیل نمیشه اگریه نفردیدیو رفیق بازه درباره تمام پسرای اون شهرهمچین نظری داشته باشی ۵تاانگشت م ...

اقا حق باشماست 

من یه چیز دیگه میگم شما به چیز دیگه برداشت میکنی 

حق هم داری مجلزی نمیشه منظور رو درست رسوند

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من استدلال نکردم ولی چیزیه که به وضوح تو فرهنگشون دیدم خیلی زیاد هم ادم اون جایی دیدم  اصلا خو ...

اره میفهمم درسته بالاخره شما حتما یه چیزی دیدی که میگی :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
خدایی من بالای 300 400 پسر کرمانی دیدم همشون همینن  مامانم سرجانیه  خواستگار اون جایی زی ...

😅😅سیرجانی ها خوشگذرونن بیشتر 

معمولا به این خصلت شناخته میشن تا رفیق باز

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من نه ماهی یک بارم نیست من کلا هیجا نباید برم فقط با خودش...

حالم بهم میخوره اوج بی انصافیه که چی مثلا اونا مردن

😅😅سیرجانی ها خوشگذرونن بیشتر  معمولا به این خصلت شناخته میشن تا رفیق باز

ولی حالا شما که اون جایی خب با ادمای دیگه ی اون خته در ارتباطی واقعا مرداشون رفیق باز نیستن؟

من نمیگم مرداشون بدن کلی اخلاق خوب دارن دست و دل بازن و اهل گیر دادن به زنشون نیست خوش اخلاقن خوش گذرونن خسیس نیستن ولی رفیق بازن 

نظر شما چیه؟

مثلا یکی از اهلاقای بد مردای شهر ما اینه اکثرا حسابگرن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
فعلا که شده 😕 منم بیخیال شده بودم ولی فهمیدم بهم دروغ میگفته جوش اوردم

اینطوری نمیشه ها دروغ گفتن ک دیگ بدتر سر همین رفیق بازی بودنش ممکن هزارتا کار انجام بده همش بهت دروغ بگ ک تو هیچی بهش نگی 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
من خانمم دوست عزیز

میدونم خانومی تیکه کلاممه 

همینه میگم نمیشه منظور رو رسوند

انقدر بدم میاد از ازدواج😐ب خاطر همین چیزا😐همه چیزو باید بشینی برا طرف توضیح بدی تازه اونم باور نکنه😐تازه به همدیگه دستورم میدن😐حقققققق نداری بری بیرون😐

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
ولی حالا شما که اون جایی خب با ادمای دیگه ی اون خته در ارتباطی واقعا مرداشون رفیق باز نیستن؟ من نمی ...

شما یزدید احتمالا؟!

موافقم با حرفتون تا حدی 

اره درسته رفیق بازن ولی عده زیادی هم دیدم  اهل این چیزا نیستن تو فامیل خودمون انگاری این شانس ماس دیکه