2777
2789
تف ب درس بخواب

الان‌تو تاپیکت بودم البتهومال دیروز بود

میخاستم بگن‌لعنت ب کنکور🤲

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان‌تو تاپیکت بودم البتهومال دیروز بود میخاستم بگن‌لعنت ب کنکور🤲

هعییییییی😩😩😩😩😩😩😔😔😔😔🖤

من مث ایشون تا صبح میخوتدم الانم هیچ خری نشدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وای من انقد شب بیداری کشیدم اخرشم کنکور چیزی ک خاستم قبول نشدم حالم از درس  بهم میخوره

😔😔😔🏃‍♀

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

هعییییییی😩😩😩😩😩😩😔😔😔😔🖤 من مث ایشون تا صبح میخوتدم الانم هیچ خری نشدم

خودم بهترین روزای عمرم پای‌کنکور هدر

رفت دیگ‌ولش کردم

رفتم پیام‌نور 

الان روجیم خیلی بهتره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
فایدش خیلی زیاده ها☺😂

ببخشید ببخشید میخوام ب درس توهین با اجازه 

ریدن ب درس و فایده های چیزیش......

خودم بهترین روزای عمرم پای‌کنکور هدر رفت دیگ‌ولش کردم رفتم پیام‌نور  الان روجیم خیلی بهتره

هعییییییییئ