مستاجر هسیم دوتا بچه هم داریم شش میلیون حقوق شوهرمه دوتومن میره برا قسط واجاره پدرشوهرم اینا خسم کردن دیگ همش شما ولخرجین میریزین و میپاشین مردم پس انداز میکنن خونه دار میشن مادرشوهرم میگه اگ من نبودم شوهرم عمرا نمیتونس تو شیراز خونه دار بشه چون اصن اهله تیپ کردن وب خودش رسیدن اینا نبوده هیچوقت !مثلا من چن سال پسرانداز کنم تا بتونم خونه دار بشم ؟ب نظرم حالشون خوش نیست یا اینکه مادرشوهرم ب اینکه شوهرم برامون بهترین چیزا رو میخره کاری ب قبمت نداره میگ فقط خوب باشه هیچوقت چیز اشغال بدردنخور نمیاره خونه
نمیگم ک برنج صد تومنی میگم اندازه صد تومن در ماه... حالا من خودم قیمت ماهانه برنج دقیق نمیدونم چون خودم دوتا کیسه ایرانی میخرم تا چند ماه دارم حدودی گفتم.. اخرین بار خریدم 250 یا 300برنج ایرانی عنبر بو چون مجازش گرم هست قبلش برنج شمالی میگرفتم قیمت یادم نیست ولی گرون تر بود
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدم ميشه بعضى هزينه هارو نكرد يا جورى هزينه كرد كه خرجش كمتر بشه بازم الان من براى پسرم ميدونم از كجا لباس بخرم كه ارزونتر هست نگين واى لباس ارزون كيفيت نداره اتفاقاً داره درثانى بچه ها تو سن رشد هستن و يه پيراهن يا شلوار نهايت يه سال بپوشن يا خيلى اسباب بازى نميخرم خودمو همسرمم تا جايى كه بشه تو هزينه هامون صرفه جويى ميكنيم خلاصه كه با اين شيوه با همون حقوق كارمندى بعد از ٦سال صاحبخونه شديم و يه ماشين خوبم داريم
چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...
یکم زیادنگفتی هرماه که نمیخادبرنج بخری هرماه که نمیخاد گوشت بخری مابچه نداریم یککیلوگوسفندی یککیلو کوساله دوسه ماه داریم هرشب که گوشت درست نمیکنم انواع کتلت هست انواع شامی انواع اش انواع دمپخت حبوبات که که خاصیت گوشت هم دارن عدسی لوبیاگرم خیلیچیزا هست
درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)