2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
برنج۱۰۰ که نمیشه خورد😢

نمیگم ک برنج صد تومنی میگم اندازه صد تومن در ماه... حالا من خودم قیمت ماهانه برنج دقیق نمیدونم چون خودم دوتا کیسه ایرانی میخرم تا چند ماه دارم حدودی گفتم.. اخرین بار خریدم 250  یا 300برنج ایرانی عنبر بو چون مجازش گرم هست قبلش برنج شمالی میگرفتم قیمت یادم نیست ولی گرون تر بود

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر وعده رستوران چقدر هزینه میشه؟زیر سیصد که نمیشه یعنی ماهی ۶۰۰ فقط رستوران میشه یعنی توت خشک و ان ...

زشته پرسیدن این سوالا عزیزم که چی تو خونتنه نیست مثل مچ گیرا😓رستوران هم با ۶۰ تومنم میشه رفت مگه قراره کباب برگ و چندین سیخ جوجه بخورن

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
عزیزم توقع آدم ها از زندگی متفاوت من خودم هر ماه حتما باید لباس بخرم برا خودم و پسرم اسباب بازی برا ...

دقیقا همینطوره...ما هم همینطوریم

خیلیا هزینه هایی که ما میکنیم به چشمشون اصراف هست

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

بعدم ميشه بعضى هزينه هارو نكرد يا جورى هزينه كرد كه خرجش كمتر بشه بازم الان من براى پسرم ميدونم از كجا لباس بخرم كه ارزونتر هست نگين واى لباس ارزون كيفيت نداره اتفاقاً داره درثانى بچه ها تو سن رشد هستن و يه پيراهن يا شلوار نهايت يه سال بپوشن يا خيلى اسباب بازى نميخرم خودمو همسرمم تا جايى كه بشه تو هزينه هامون صرفه جويى ميكنيم خلاصه كه با اين شيوه با همون حقوق كارمندى بعد از ٦سال صاحبخونه شديم و يه ماشين خوبم داريم

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
زشته پرسیدن این سوالا عزیزم که چی تو خونتنه نیست مثل مچ گیرا😓رستوران هم با ۶۰ تومنم میشه رفت مگه قر ...

خودشون آمار دادن که تو یخچالمون همه چیز هست

من آمار نگرفتم.....گفتن همه چیییییز میخوریم من پرسیدم آیا این چیزا براشون جزء تغذیه اصلی هست یا متفرقه

چون بعضیا خریدن اینجور تنقلاتو اصراف میدونن

مثلا همینجا یکی میگفت چه دلیل اره بچه هر روز روز بخوره😐

زشته پرسیدن این سوالا عزیزم که چی تو خونتنه نیست مثل مچ گیرا😓رستوران هم با ۶۰ تومنم میشه رفت مگه قر ...

کیفیت زندگی ها متفاوته عزیزم

شوهرم ماهی ۲۱۰۰میگیره...اجاره خونه نداریم.ماهی سیصد کرایه ماشین  و۲۰۰قسط داریم...بگین مینونم بااین پول پس انداز کنم وچطوری🙄

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂
ممنونم عزیزدلم  خودش همیشه بهم میگ و تشکر میکنه 😘😘😘

فدات شم شما از اون کاربرایی که همیشه به من حس خوب میدن😍

عزیزم برنج کیلویی ۳۵ تومانه ده کیلو برنج میشه ۳۵۰  برنج فجر ایرانی  حالا ده کیلو ک مصرف ...

اخه شما دو نفرین عزیزم ماگاها ۴ یا ۵ نفریم واسه همین ۱۰ کیلو برا یه ماهه یا کمتر

چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...

یکم زیادنگفتی هرماه که نمیخادبرنج بخری هرماه که نمیخاد گوشت بخری مابچه نداریم یک‌کیلو‌گوسفندی یک‌کیلو کوساله دوسه ماه داریم هرشب که گوشت درست نمیکنم انواع کتلت هست انواع شامی انواع اش انواع دمپخت حبوبات که که خاصیت گوشت هم دارن عدسی لوبیاگرم خیلی‌چیزا هست

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
فدات شم شما از اون کاربرایی که همیشه به من حس خوب میدن😍

دقیقا منم تویه تاپیک دیگه پستاشون دیدم و انقدرخوشحال شدم ازصحبتاشون که اتفاقا راجب پس اندازهم بود😍😍

نمیگم حقوقشون زیاده ولی اینطورکه میگن مشخصه برکت داره

حالا یه عده ممکنه اینوخرافات بدونن اما من قبولش دارم

نمیگم ک برنج صد تومنی میگم اندازه صد تومن در ماه... حالا من خودم قیمت ماهانه برنج دقیق نمیدونم چون خ ...

ممنون عزیزم ببخشید معذرت میخوام

شوهرم ماهی ۲۱۰۰میگیره...اجاره خونه نداریم.ماهی سیصد کرایه ماشین  و۲۰۰قسط داریم...بگین مینونم با ...

اره میشه مدیریت حساب یک ماه کل خرجای خونه روبنویس ماه بعد اضافی روخط بزن هرماه که نمیخادبرنج بخری هرماه که نمیخاد گوشت ومایع وچیزای دیگه بخری 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)