2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا روزی یک وعده گوشت رو داریم فقط شام سبک میخوریم..من دارم روش خودمو میگم عزیزم نمیام بگم ک شما رو ...

عزیزم توجه نکن

هربار ک من میگم همه تعجب میکنن و فک مسگنن اوضاع زندگی ما سخته

اما واقعا اینطور نیست

بهتره دیگ بحث نکنیم 😘😘

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
چه خبره 6 تا مرغ؟  3.5 کیلو گوشت ک کنارش چرخ هم میکنی 150 ماهی  3 تا مرغ 150 برنج هم 1 ...

برنج۱۰۰ که نمیشه خورد😢

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
باشه شما تویی بهشتی

الحمدلله بهشت ک هستیم 😍😂انشالله شماهم بیای پیش ما باهم خوش بگذرونیم😘

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

ولی استارتر مطمئن باش کسی که پس انداز میکنه با این پول اون کیفیت زندگی که خیلی ها دارن نداره من اطرافم میبینم اصلا سخت نگیر به خودت خرج بچه هات کن با ۶ تومن نمیشه خونه خرید لااقل خرج کن لذت ببر.😉

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
برنج۱۰۰ که نمیشه خورد😢

عزیزم برنج کیلویی ۳۵ تومانه ده کیلو برنج میشه ۳۵۰ 

برنج فجر ایرانی 

حالا ده کیلو ک مصرف یه ماه نیست؟ حداقل دوسه ماه میبره

ما خودمون سه ماه تا چهار‌ماه مصرف میکنیم 

ایشون مصرف یکماه رو ۱۰۰ حساب کردن

خب خداروشکر من مشکلی از بابت خونه و ماشین ندارم ولی اینکه با ماهی دوتومن بهترین زندگیو آدم داشته با ...

من ک نگفتم دوتومن... عزیزم ببین تو مثلا خونه نداری واجب به نظرت ماهی یک بار رستوران رفتنی هست ک هزینش بشه یک ملیون یا واجب برات پس اندازه ک زودتر بتونی خونه دار بشی حالا خونه دار نمیشی حدااقل یه ماشین خوب ک داشته باشی یه حساب بانکی داشته باشی خدایی نکرده شبی نصف شبی حالت بد شد بتونی یه دکتر خوب بری.. مثلا جند روز پیش خودم خیلی ناگهانی بیمارستانی شدم اونجا هم گفتن عمل خب اگه همین یکم پس انداز نمیداشتم باید چیکار میکردم؟ باید میرفتم یه بیمارستان دولتی زیر دست دانشجو ها عمل میشدم... من حرفم پس انداز در حد توان خودمونه نه ک مثلا سه خواهر شوهذم 3 تومن درامدشونه 4 تومن قسط دارن اینجوری خونه دار شدن خودش میگه ماه به ماه گوشت نمیخوریم خب فاتحه همچین پس اندازی باید خوند

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب خداروشکر من مشکلی از بابت خونه و ماشین ندارم ولی اینکه با ماهی دوتومن بهترین زندگیو آدم داشته با ...

عزیزم توقع آدم ها از زندگی متفاوت من خودم هر ماه حتما باید لباس بخرم برا خودم و پسرم اسباب بازی برا پسرم حتما هر ماه بخرم برا پسرم.   تنقلات خیلی میخریم آجیل و پسته و این چیزها میوه زیاد مصرف داریم رستوران زیاد میریم قبل کرونا حتما سفر زیاد میرفتیم ولی خوب خیلی ها این چیزها رو اسراف میدونند و دیدشون متفاوت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم توجه نکن هربار ک من میگم همه تعجب میکنن و فک مسگنن اوضاع زندگی ما سخته اما واقعا اینطور نیست ...

اره بخدا من اصلا از این زن های سختی بکش نیستم سال اول نامزدیمون تو چند ماه اندازه پول یک خونه خرج کردیم بعد به خودمون اومدیم دیدیم کل پس اندازمون بابت خرج الکی رفته اگه اون موقع سنجیده رقتار میکردیم همین الانشم خونه داشتیم خب... اینجوری الان سخت ترمون شده

چند تا نكته

اول اينكه سطح زندگى ها با هم متفاوته نميشه كه هركسى بياد بگه من اينجورى خرج ميكنم پس شما هم ميتونى اين كارو بكنى

دوم اينكه كسى كه قصد خريد خونه ماشين و امثالهم رو داره بايد از يه جايى شروع كنه به پس انداز كردن

بعضى دوستان گفتن كه مثلاً يه فروشگاه ميرن يهو ١-٢ميليون هزينه ميشه بله منم اينطور بودم ولى دقيقاً از اوايل تابستون پارسال ديگه فروشگاه زنجيره اى نميريم و من تمام خريدهامو از بازار تره بار انجام ميدم و خرد خرد حسنش اينه كه تا به چيزى واقعاً احتياج نداشته باشم نميخرمش

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
خدایی ادرس بده احتمالا پوست مرعو سنگدون بهتون میدن وگرنه نیم کیلو گوشت ۸۰ تومنه دستمزم میگیره ک نیم ...

ما کرمان هستیم گوشت هم جلوی خودمون چرخ میکنه... کباب سیخی 13 تومنه گوشت هم کیلویی 130 تومنه