2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
ما معمولا رستوران های خوب میریم....دوست دارم جایی که میرم غذا میخورم همه جوره مورد اطمینانم باشه مع ...

شهر ما اینجور چیزا تغییر زیادی توی قیمت ایجاد نمیکنه.. و خب برای همینه ک میگن یه مدت سختی بکشی بعد لذت خونه داشتن و ماشین داشتن خیلی بیشتر از این چیزاس...به نظر من یه چیزایی مثل پز عالی جیب خالی میمونه البته اصلا منظورم به شما نیست.. خب ادم باید بره جایی ک به جیبش هم بخوره مثل اینه ک خونتو بفروشی ک میخوای ماشینت فراری باشه... مرحله به مرحله دیگه

بازم میگم. منظورم به شما نیست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
والا منم دقیقا زیر نظر پزشک تغذیه ام.. نیاز بدنت برای مرغ نهایت اندازه نصف سینه مرغ برای هر نفر هست ...

من ۴روز درهفته رو گوشت میخورم اینطوری ک خودت حساب کنی میبینی نمیشه باماهی دومرغ گذروند شما حتما هفته ای دوبار میخوری قرار نیست ک همه مثل شما بخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهر ما اینجور چیزا تغییر زیادی توی قیمت ایجاد نمیکنه.. و خب برای همینه ک میگن یه مدت سختی بکشی بعد ل ...

خوبه توی شهرشما خونه هاشم حتما۴۰تومنه چرادوسداری بگی همه چی توی شهرشماارزونه خوبه همه بیایم اونجا پس این همه بدبخت ک از گرونی مینالن احتمالا همه ولخرجن

خب من برام مهمه رستورانی که میرم خوب باشه فکر کنم شما خیلی کم میخورین مثلا ۲۰ تومن توت خشکو یک ماه ...

زندگی مارو هرکس از نزدیک میبینه میگ محاله زیر ۵ تومان بگیرین 

اماچتد باری مادرم و خاله هام دیدن نحوه مدیریت همسرمو باورشون شده

من نمیگم خیلی پر خوراکیم و ...اما زندگیمون خوبه الحمدلله

من پدرم بازاریه از بچگی هم با لباسای مارک و پول تو جیبی زیاد بزرگ شدم نمیگم ک دقیقا همونطور زندگی میکنم اما یکم پایینتر از اونموقعه هست شرایطم 

رستوران هایی هم ک میریم بد نیست همشون متوسط رو به بالا شهره

ولی روز زن یا تولدای هردومون میریم رستوران های لاکچری😂😂😂تعداد سفر هامونم کم نیست و خیلی تفدیح میکنیم 

زندگی ما برکتش زیاده شاید علتش خمسیه ک میدیم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
شهر ما اینجور چیزا تغییر زیادی توی قیمت ایجاد نمیکنه.. و خب برای همینه ک میگن یه مدت سختی بکشی بعد ل ...

خب خداروشکر من مشکلی از بابت خونه و ماشین ندارم

ولی اینکه با ماهی دوتومن بهترین زندگیو آدم داشته باشه با عقل جور در نمیاد

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
چقدر رستوران های سمت شما گرون میگیرن.. والا ما میریم چلوکباب میگیریم از جای خوب شهرمون دوتا پرس به 1 ...

خدایی ادرس بده احتمالا پوست مرعو سنگدون بهتون میدن وگرنه نیم کیلو گوشت ۸۰ تومنه دستمزم میگیره ک نیم کیلو کلا واسه دوسیخه

من ۴روز درهفته رو گوشت میخورم اینطوری ک خودت حساب کنی میبینی نمیشه باماهی دومرغ گذروند شما حتما هفته ...

بخدا روزی یک وعده گوشت رو داریم فقط شام سبک میخوریم..من دارم روش خودمو میگم عزیزم نمیام بگم ک شما روشت بده... این بنده خدا گفته بود شدنی هست من گفتم اره هست

من همسرم درامدش ۲ میلیونه و فقط یه تومان برای مخارجمون میمونه  ماهی ۴۰۰ پس انداز داریم شرایط ...

واقعا همسرت باید قدرتو بدونه شما خیلی درک میکنین و این از روح بلندتون میاد اینطور چشم و دل سیر بودن و قناعتی بودن کار کمتر کسیه حداقل من نمیتونم احسنت😍😍😍😍😍

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
خوبه توی شهرشما خونه هاشم حتما۴۰تومنه چرادوسداری بگی همه چی توی شهرشماارزونه خوبه همه بیایم اونجا پس ...

واا چه ربطی داره همونجور تو شهر ما درامد هم کمتره خب من همون اولم گفتم این خانوم پرسید شدنی هست یا نه منم گفتم اره شدنی هست یه جاهایی باید سختی بکشی کجاش گفتم مثل اب خوردن اسونه پس انداز؟ 

ما یه وام ۱۴۵ تومنی گرفتیم ماهی ۵۴۰۰ قسط میدیم چطور با ۱۵۰ تومن میشه خونه خرید؟🤔

مگه وام چند درصد بود؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...

منم بعضی نظراتو میخونم تعجب میکنم ما این ماه تا حالا ۸۰۰ تومن خرج میوه کردیم گفتند ۲۰۰ تومن بسه من شاخ در آوردم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خدایی ادرس بده احتمالا پوست مرعو سنگدون بهتون میدن وگرنه نیم کیلو گوشت ۸۰ تومنه دستمزم میگیره ک نیم ...

بیاین ممیدون بستنی قم ( بهترین جای قمه) رستوران چارسوق 

چهار طبقه اس هر طبقه برای خاص خودشه 

یکی فست فود 

ایتالیایی

سنتی و‌بستنی 

ما اونحا میریم دوتامون روهن زیر ۱۵۰ میشه پول غذامون !

رستورانای تاپی میریم اتفاقا بعضی وقتا اسنپ فود میگیریم گاهی 

اما ماهی یکی دوبار جاهای متوسط رو به بالا میریم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
واقعا همسرت باید قدرتو بدونه شما خیلی درک میکنین و این از روح بلندتون میاد اینطور چشم و دل سیر بودن ...

ممنونم عزیزدلم 

خودش همیشه بهم میگ و تشکر میکنه 😘😘😘