2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
دیدین گفتم همه جبهه میگیرن؟ 😂خب میشه دیگ من چ میدونم  همسرم مدیریتش عاااالیه درضمن خیلی از ا ...

کیفیت زندگی ها متفاوته.شما میگی ما همه چی میخریم جز آجیل

منظورت چیزهای ضروریه حتما...خیلی چیزهای غیرضروری هم هست که برای روح و روان آدم مفیده

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
نمیشه ک نخورد من با پزشک تغذیع پیش میرم نیاز بدنه

منم نمیگمم نمیخورم 

اتفاقا همسرم فوتبال بازی میکنع ایشونم برنامه غذایی داره 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیفیت زندگی ها متفاوته.شما میگی ما همه چی میخریم جز آجیل منظورت چیزهای ضروریه حتما...خیلی چیزهای غی ...

ما فقط اجیل نمیخریم فقط 

دیگ هرچی لازمه میخریم و دوست داریم 

تازه گااها رستوران و ...میریم دلبته ماهی دوبار 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
نمیشه ک نخورد من با پزشک تغذیع پیش میرم نیاز بدنه

والا منم دقیقا زیر نظر پزشک تغذیه ام.. نیاز بدنت برای مرغ نهایت اندازه نصف سینه مرغ برای هر نفر هست توی هر وعده. بیشتر از این ک دیگه ادم چاق میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
الان خودم از پول تو جیبی هام ۸۰۰ پس انداز کردم  میخوام یواش یواش پول جم کنم برا سیسمونیم خودم ...

خوبه اگه بتونی کمک شون کنی داشتن پس انداز خیلی بدرد بخوره

من همیشه پس انداز دارم برای ایام بی پولی 

با هم مهربان باشیم ♥️

ما که با حقوق چهار تومن تا وسط ماه به زور میرسونیم یه دونه فروشگاه بری با 300 تومن هیچی نمیشه خرید واقعا گرونی آدمو از پا در میاره تازه دوتومن هم قسطمونه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
ما فقط اجیل نمیخریم فقط  دیگ هرچی لازمه میخریم و دوست داریم  تازه گااها رستوران و ...میر ...

هر وعده رستوران چقدر هزینه میشه؟زیر سیصد که نمیشه

یعنی ماهی ۶۰۰ فقط رستوران میشه

یعنی توت خشک و انجیر خشک همیشه تو خونتون هست؟

یا شیرینی و شکلات؟مویز و کشمش؟

آفرین به شما،مدیریت شما خوبه،ما واقعا با خیلی بیشتر از این ها نمیتونیم پس انداز کنیم

بخدا من نمیخوام کلاس بزارم من میگم شدنی هست بالاخره روزی ک با پس اندازت بتونی یه ماشین خوب بخری طلا بخری یه جاهایی ک دست روی دلت گزاشتی صد برابرش جبران میشه تازه ادم پول واسه خودش داره به کسی نمیده اما جلوی چشم مردم براش ابرو و اعتباره.. وقتی نداشته باشی مثلا ده سال از زندگیت گذشته خونه نداری ماشین نداری پس انداز نداری همه از خودشون دورت میکنن میگن یه وقت از ما توقع نکنه.. 

هر وعده رستوران چقدر هزینه میشه؟زیر سیصد که نمیشه یعنی ماهی ۶۰۰ فقط رستوران میشه یعنی توت خشک و ان ...

بله همه اینا رو داریم 

هر وعده رستورانم میشه ۱۰۰ تومان

چقدر رستورانای اطراف شما گرونهههه😂😂😂

خوبه اگه بتونی کمک شون کنی داشتن پس انداز خیلی بدرد بخوره من همیشه پس انداز دارم برای ایام بی پولی& ...

اره خوبه 

هر وعده رستوران چقدر هزینه میشه؟زیر سیصد که نمیشه یعنی ماهی ۶۰۰ فقط رستوران میشه یعنی توت خشک و ان ...

چقدر رستوران های سمت شما گرون میگیرن.. والا ما میریم چلوکباب میگیریم از جای خوب شهرمون دوتا پرس به 100 هم نمیرسه.. 

چقدر رستوران های سمت شما گرون میگیرن.. والا ما میریم چلوکباب میگیریم از جای خوب شهرمون دوتا پرس به 1 ...

ماهم... به صد هم نمیرسع

بله همه اینا رو داریم  هر وعده رستورانم میشه ۱۰۰ تومان چقدر رستورانای اطراف شما گرونهههه😂😂 ...

خب من برام مهمه رستورانی که میرم خوب باشه

فکر کنم شما خیلی کم میخورین

مثلا ۲۰ تومن توت خشکو یک ماه دارین

وگرنه با این درآمدتون با عقل جور در نمیاد

تا آخر میخوای باذوتا بچه مستاجر بمونی؟کاش بچه نیومذه بود سفت میگرفتی با وام وپس انداز خونه میخریدید.

مادوسال پیش باحقوق ۳۵۰۰ وقسط ۲۳۰۰ خونه خریدیم.

اونموفع پسرم ۱سال و شش ماهش بود ودخترمم باردار بودم‌

چقدر رستوران های سمت شما گرون میگیرن.. والا ما میریم چلوکباب میگیریم از جای خوب شهرمون دوتا پرس به 1 ...

ما معمولا رستوران های خوب میریم....دوست دارم جایی که میرم غذا میخورم همه جوره مورد اطمینانم باشه

معمولا هم جایی میرم که موزیک زنده داشته باشن