مستاجر هسیم دوتا بچه هم داریم شش میلیون حقوق شوهرمه دوتومن میره برا قسط واجاره پدرشوهرم اینا خسم کردن دیگ همش شما ولخرجین میریزین و میپاشین مردم پس انداز میکنن خونه دار میشن مادرشوهرم میگه اگ من نبودم شوهرم عمرا نمیتونس تو شیراز خونه دار بشه چون اصن اهله تیپ کردن وب خودش رسیدن اینا نبوده هیچوقت !مثلا من چن سال پسرانداز کنم تا بتونم خونه دار بشم ؟ب نظرم حالشون خوش نیست یا اینکه مادرشوهرم ب اینکه شوهرم برامون بهترین چیزا رو میخره کاری ب قبمت نداره میگ فقط خوب باشه هیچوقت چیز اشغال بدردنخور نمیاره خونه
اتفاقا همسرم فوتبال بازی میکنع ایشونم برنامه غذایی داره
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیفیت زندگی ها متفاوته.شما میگی ما همه چی میخریم جز آجیل منظورت چیزهای ضروریه حتما...خیلی چیزهای غی ...
ما فقط اجیل نمیخریم فقط
دیگ هرچی لازمه میخریم و دوست داریم
تازه گااها رستوران و ...میریم دلبته ماهی دوبار
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
ما که با حقوق چهار تومن تا وسط ماه به زور میرسونیم یه دونه فروشگاه بری با 300 تومن هیچی نمیشه خرید واقعا گرونی آدمو از پا در میاره تازه دوتومن هم قسطمونه
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
آفرین به شما،مدیریت شما خوبه،ما واقعا با خیلی بیشتر از این ها نمیتونیم پس انداز کنیم
بخدا من نمیخوام کلاس بزارم من میگم شدنی هست بالاخره روزی ک با پس اندازت بتونی یه ماشین خوب بخری طلا بخری یه جاهایی ک دست روی دلت گزاشتی صد برابرش جبران میشه تازه ادم پول واسه خودش داره به کسی نمیده اما جلوی چشم مردم براش ابرو و اعتباره.. وقتی نداشته باشی مثلا ده سال از زندگیت گذشته خونه نداری ماشین نداری پس انداز نداری همه از خودشون دورت میکنن میگن یه وقت از ما توقع نکنه..
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
هر وعده رستوران چقدر هزینه میشه؟زیر سیصد که نمیشه یعنی ماهی ۶۰۰ فقط رستوران میشه یعنی توت خشک و ان ...
بله همه اینا رو داریم
هر وعده رستورانم میشه ۱۰۰ تومان
چقدر رستورانای اطراف شما گرونهههه😂😂😂
خوبه اگه بتونی کمک شون کنی داشتن پس انداز خیلی بدرد بخوره من همیشه پس انداز دارم برای ایام بی پولی& ...
اره خوبه