مستاجر هسیم دوتا بچه هم داریم شش میلیون حقوق شوهرمه دوتومن میره برا قسط واجاره پدرشوهرم اینا خسم کردن دیگ همش شما ولخرجین میریزین و میپاشین مردم پس انداز میکنن خونه دار میشن مادرشوهرم میگه اگ من نبودم شوهرم عمرا نمیتونس تو شیراز خونه دار بشه چون اصن اهله تیپ کردن وب خودش رسیدن اینا نبوده هیچوقت !مثلا من چن سال پسرانداز کنم تا بتونم خونه دار بشم ؟ب نظرم حالشون خوش نیست یا اینکه مادرشوهرم ب اینکه شوهرم برامون بهترین چیزا رو میخره کاری ب قبمت نداره میگ فقط خوب باشه هیچوقت چیز اشغال بدردنخور نمیاره خونه
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دیدین گفتم همه جبهه میگیرن؟ 😂خب میشه دیگ من چ میدونم
همسرم مدیریتش عاااالیه
درضمن خیلی از افراد جتمعه درامدشون زیر ۴ تومانه اونا باید برن بمیرن؟
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
توشهرشما شیر کیلویی ۵ما ده امروزم بایدبریم بخرم برای سه روزمونه
ما قم هستیم اراک هم همین قیمته
گزون میده شهر شما
من خودم خرید نمیرم همسرم مثلا میوه میخره چن قلم یه هفته هم نمیکشه میشه ۳۰۰....حساب کن خودت بقیه چیزا ...
خوب ببینید ما دو کیلو گوشت برای یک ماه و نیممونه دوتا مرغ برای یک ماه
میوه هفته ای ۶۰ تومان و...
۳ ماهی هم ۱۰ کیلو برنج میخوریم
گلم چندتا تایپیک مدیریت هزینه هست اینجا پیداشون کن بخون خیلی بهت کمک میکنه من با یک هشتصد که از حقوق میمونه و دوتا بچه پس انداز میکنم نه در حد خرید خونه ولی خب راضیم حداقل موقع سختی دستم جلو کسی دراز نمیکنم