2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
با این هزینه ها چه پس اندازی میشه کرد با ۴ تومن!! 

نمیدونم به نظر من میشه... من حقوق شوهرم 3 هست باهاش پس انداز داریم قسط  هم داریم از گوشت و مرغ و میوه هم هییچ وقت تو خونمون قط نمیشه 

ولی خب کرایه خونه دیگه نداریم

حالا ایشون درامدش 2 برایر ماس و بجه داره... پس قطعا میتونه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من مدیریتم خیلی خوبه دوکیلو شیر فله میخرم ۲۰تومن شاید شمااز خیلی چیزامیزنی

ما اینجا شیر میخریم دو لیتر ۱۰ تومان 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما ۳نفریم مهی ۶تا میخریمواقعا ۶تا مرغ زیاده

اره به نظر من خیییییلی زیاده... ما دو نفریم 2 تا میخوریم دیگه اونا دوتا بچه دارن من میگم 3 تا الی 4 تا

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
مگه میشه باشه شما خیلی خوب پس انداز میکنید

دیدین گفتم همه جبهه میگیرن؟ 😂خب میشه دیگ من چ میدونم 

همسرم مدیریتش عاااالیه

درضمن خیلی از افراد جتمعه درامدشون زیر ۴ تومانه اونا باید برن بمیرن؟ 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
توشهرشما شیر کیلویی ۵ما ده امروزم بایدبریم بخرم برای سه روزمونه

ما قم هستیم اراک هم همین قیمته 

گزون میده شهر شما 

نمیدونم به نظر من میشه... من حقوق شوهرم 3 هست باهاش پس انداز داریم قسط  هم داریم از گوشت و مرغ ...

آفرین به شما،مدیریت شما خوبه،ما واقعا با خیلی بیشتر از این ها نمیتونیم پس انداز کنیم

خدایا شکرت...

چه پس اندازی ما دو نفریم خونه هم داریم ولی با شش میلیون هیچی واسمون نمیمونه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مهم نیست چ دردی دوا میکنه مهم اینه ک‌میتونستیم همین ده میلیون هم بخوریم و خرج کنیم  الان بااین ...

اره داشتنش از نداشتن خیلی بهتره 

الان که بچه ندارید بهترین زمانه برای پس انداز کردن 

حتی از الان به نظرم برای  اینده اگه بخای بچه دار شی هم شروع کن به پس انداز 

با هم مهربان باشیم ♥️
من خودم خرید نمیرم همسرم مثلا میوه میخره چن قلم یه هفته هم نمیکشه میشه ۳۰۰....حساب کن خودت بقیه چیزا ...

خوب ببینید ما دو کیلو گوشت برای یک ماه و نیممونه دوتا مرغ برای یک ماه 

میوه هفته ای ۶۰ تومان و... 

۳ ماهی هم ۱۰ کیلو برنج میخوریم 

گلم چندتا تایپیک مدیریت هزینه هست اینجا پیداشون کن بخون خیلی بهت کمک میکنه من با یک هشتصد که از حقوق میمونه و دوتا بچه پس انداز میکنم نه در حد خرید خونه ولی خب راضیم حداقل موقع سختی دستم جلو کسی دراز نمیکنم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
اره داشتنش از نداشتن خیلی بهتره  الان که بچه ندارید بهترین زمانه برای پس انداز کردن  حتی ...

الان خودم از پول تو جیبی هام ۸۰۰ پس انداز کردم 

میخوام یواش یواش پول جم کنم برا سیسمونیم خودم خرید کنم

دوست ندارم مامانم چیزی بخره