2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست

کدوم شهرین ؟ با پس‌انداز که هیچوقت نمیشه خونه خرید ، فقط با وام... قسطتون که تموم شد اگه تونستین یه وام بگیرین و خونه بخرین ، فکر کنم با ۶تومن بشه راحت قسطشو داد... برادر من حقوقش خیلی کمتره ولی همین‌کارو کرد

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...

بعضیا یه چیزی میگن انگاری از قیمتا خبر ندارن

آدم یه فروشگاه بره برگرده یه تومن رفته

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
میگن اجاره و قسط دارن خب

اجاره و اقساطشون میشه 2 ملیون همون اول گفتن.. با 4 تون بدون قسط اجاره قطعا میشه پس انداز کرد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
کدوم شهرین ؟ با پس‌انداز که هیچوقت نمیشه خونه خرید ، فقط با وام... قسطتون که تموم شد اگه تونستین یه ...

ما یه وام ۱۴۵ تومنی گرفتیم ماهی ۵۴۰۰ قسط میدیم

چطور با ۱۵۰ تومن میشه خونه خرید؟🤔

چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...

من همسرم درامدش ۲ میلیونه و فقط یه تومان برای مخارجمون میمونه 

ماهی ۴۰۰ پس انداز داریم

شرایط جنگی دفاعیه 

باید خیلی مدیریت کرد اما میشه و شدنیه 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

عزیزم اونا حتما وضع شمارو نمیدونن ک اینطوری حرفو میزنن ولی برای خودتون میگن هرچند بیانشون خوب نیست ولی شما هم سعی کنید صرفه جویی کنید تو خرید چیز های غیر ضروری 

سعی کنید از پس انداز های کم شروع کنید مثلا اگ چیز کوچیکی برا خودتون میخواین در طول یک ماه بخرید پولش رو نگه دارید و ماه بعد پول یه قلم دیگه رو 

تو یه کتاب خوندم ک شخصی با پس انداز پول آبمیوه اش شروع کرد و بعد از اون بیشتر روی حساب هاش دقت داشت که حتنا ضروری باشه تا بخره

شما تلاشتو بکن برا خونه دار شدن به اینکه چند وقت دیگه خونه میخرید فک نکنید خدا بزرگه 

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

ما یه وام ۱۴۵ تومنی گرفتیم ماهی ۵۴۰۰ قسط میدیم چطور با ۱۵۰ تومن میشه خونه خرید؟🤔

وام ۱۴۵ تومنی قسطش پنج و چهارصد ؟؟؟؟😳😳😳😳 چنددرصده مگه ، چه خبرههههه

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
ی تومن ک چیزی نیست بابا ما مایع دستشویی وظرفشویی و چارتا چیز ضروری برمیداریم میشه۲تومن

دقیقا...من هر ده روز میرم فروشگاه یه تومن خرج میشه