2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
میشناسم شخصی بادوتا بچه مستاجر باحقوقی ماهی ۳تومن پس انداز میکنه البته قسط واجاره نداره فقط رهن کرده ...

من همسرم درامدش دو میلیونه

البته ۱۸۰۰ میگم دومیلیون ک دروع نگفته باشم سال ۱۳۹۹ ۱۰ میلیون پس اندازداشتیم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميتونين از اين قرعه كشياي خونگي بنويسين واقعا خوبه

دو سه سال فشار مياري ب خودت بعد ميتونين خونه وام دار بخرين

يا ماشين! 

كلا معلومه ك ادم با حقوقش ب جايي نميرسه بايد از همين كارا كنين

اگه بچه هاتون كوچيكن الان براي پس انداز كردن بهتره ،،،روز ب روز ك بزرگتر بشن خرجشونم بيشتر ميشه و اون موقع شرايط سختتره

چطوری اخه شما دوکیلو گوشت بخایبخری میشه۳۰۰مرغم۶تا میشه۳۰۰حالا چرخ شده وماهی هیچ برنجم۳۰۰پس بقیه چیزا ...

چه خبره 6 تا مرغ؟ 

3.5 کیلو گوشت ک کنارش چرخ هم میکنی

150 ماهی 

3 تا مرغ 150

برنج هم 100

مایع شوینده هم 150

نون هم 100

لبنیات هم 100

میوه هم 200

500 هم متفرقه... 

500 هم خرجی خانوم خونه

دیگه هرماه ک ادم خرج مثلا لباس نداره.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
وام ۱۴۵ تومنی قسطش پنج و چهارصد ؟؟؟؟😳😳😳😳 چنددرصده مگه ، چه خبرههههه

درصدش هم بالا نیستچون پول تو حساب بود از روش وام گرفت

البته وام درصد باا هم بگیری بازم میصرفه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
ميتونين از اين قرعه كشياي خونگي بنويسين واقعا خوبه دو سه سال فشار مياري ب خودت بعد ميتونين خونه وام ...

وام خونگی دیگه به درد نمیخوره وام بانک باید بگیری

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من مدیریتم خیلی خوبه دوکیلو شیر فله میخرم ۲۰تومن شاید شمااز خیلی چیزامیزنی

نه بخدا 

من هروقت میگم‌همه میریزن سرم و دعوا میشه اما من فقط آجیل نمیخرم ک اونم امسال خریدم دوکیاو 

تازه مهمون زیاد خونم میاد گاها ۱۵ نفره دوسه روز میمونن شهر غریبم

سالی سه دست لباس میخرم ( البته با پول تو جیبی هام) 

همیشه هم گوشت مرغ ماهی گوصت چرخ کرده و سیرابی داریم 

خوراکی هم همه چی داریم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

[QUOTE=185250302]من همسرم درامدش دو میلیونه البته ۱۸۰۰ میگم دومیلیون ک دروع نگفته باشم سال ۱۳۹۹ ۱۰ میلیون پس اندازدا ...[/QUO

سالی ده میلیون چه دردی از آدم دوا میکنه؟

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
بچه هم دارید؟

نه فقط دو نفریم 

اما یه دوستی دارم دوتا بچه داره اون در امدش ۲۵۰۰ اونم خوبه الحمدلله اما خب خیلی وقتا دستش خالیه

امسال برای پول رهن ۲۰ تومان پس انداز کردن یه سمند هم خریدن 

البته دیگ هیچچچجی نداره 

[QUOTE=185250302]من همسرم درامدش دو میلیونه البته ۱۸۰۰ میگم دومیلیون ک دروع نگفته باشم سال ۱۳۹۹ ۱۰ م ...

مهم نیست چ دردی دوا میکنه مهم اینه ک‌میتونستیم همین ده میلیون هم بخوریم و خرج کنیم 

الان بااین ده میلیون برای من طلا خریدن ! 

خیالمون راحته حداقل ده میلیون دارین 

نه بخدا  من هروقت میگم‌همه میریزن سرم و دعوا میشه اما من فقط آجیل نمیخرم ک اونم امسال خریدم دو ...

من خودم خرید نمیرم همسرم مثلا میوه میخره چن قلم یه هفته هم نمیکشه میشه ۳۰۰....حساب کن خودت بقیه چیزارم،،واقعا چجوری اینقدر خوب مدیریت میکنید؟

خدایا شکرت...