2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی‌دونم به کدوم بیابونی سر بزارم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 109 پست
واسا تو روشون بگو چرا با من اینطور رفتار میکنین مگه من بچتون نیستم مگه چیکار کردم ازشون بخاطر این رف ...

میگن تو بچه ای ما هرکاری کنیم حق نداری دهنتو وا کنی

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن تو بچه ای ما هرکاری کنیم حق نداری دهنتو وا کنی

یعنی چی هرکاری خب توام ادمی حق انتخاب داری حق تصمیم گیری حق داری بخری بپوشی بخوری بریزی بپاشی تو این سن باید از زندگیت لذت ببری

عزیزم شرایط سختی داری اما تحمل کن ودرستو بخون چند سال دیگه میتونی مستقل شی با مادرت توتنهایی هاتون ص ...

نه میگن تا آخره عمرت اختیارت دسته ماست

منم میگم من اختیارم دسته خودمه برده که نیستن

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩
تنها حرفشون اینه حاضر جواب شدی میگم عصبی شدم واقعانم عصبی شدم بخدا تو عمرم یه بارم تنها جایی نرف ...

سن سختی هستی نوجوونی شرایط اقتصادی برای پدر مادرا هم خیلی سخت شده من ی مادرم درسته با دخترم دعوا میکنم ولی جون و عمرمه.بعضی وقتا صلاحش نمیدونم چیزی داشته باشه یا شرایط خانوادمون طوری که نمیتونیم براش بخریم

انتظار دارم درک کنه.شما هم بجای جنگ و جدال سعی کن درکشون کنی