2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی‌دونم به کدوم بیابونی سر بزارم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 109 پست
پدرتون معتاد نيست احياناً؟ 

شوهر منم همینه ولی کتک نه اگر بخاد بزنه میزنمش..ولی مثل باباش ایشونه برا بچه هاش زورش نیاد جیز بخره میگه دارن نمیخاد فوحشو ..

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
رابطه ات رو قطع کن باهاش.الان که داری با مادرت هم زند گی می کنی.چند سال دیگه هم که کلا مستقل میشی عز ...

میگم فقط زورش به من میرسه

خانوادشم مث خودش

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰۰ تومن میدع میگه برو همه چیتو واسه عید بخر میگم من با این چی بخرم؟ میگه لباس خونه بخر مانتوت رو ...

😐من ک زن خونم همین ۵۰۰ تومنم نداده

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
تا یه چیزی میگی میگه من چی کم گذاشتم واست؟ ولی تا جواب میدم داد و بیداد وفش دو ساله من با گوشی خال ...

بگو حالا که تبلتم ۱۱ میلیونه الان گرون شده میخام عوضش کنم گوشی بخرم

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
بگو حالا که تبلتم ۱۱ میلیونه الان گرون شده میخام عوضش کنم گوشی بخرم

تبلت خراب شد بابا همون پارسال

۱ ماه کار نکرد

با اینکه خوده تبلته خراب بود انداحت گزدنه من که تو سلیقه نداری هرچی ام از دهنش در اومد گف

مامانمم هروق دلش میخواد فش میده هرچی میخواد جلو خاله هام و مامان بزرگم میگه

هی میگم بدم میاد از ضایع شدن بارم کارشو تکزار میکنه

خب ولش کن باهاش حرف نزن تو که پیش،مادرتی فک کن بابا نداری ببخشید انقد رک میگم چون اذیتت میکنه اینجوری گفتم

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
وا مگه اخلاقت چشه 

بخداهیچیش

با اینهمه ظلمی که در حقم کرد بارم دل سوزی کزدم باز احترام نکه داشتم بازم خوب بود هار شد

فقطم بلده با کتک تهدید کنه هرچی از دهنش در میاد بگه 

بخداهیچیش با اینهمه ظلمی که در حقم کرد بارم دل سوزی کزدم باز احترام نکه داشتم بازم خوب بود هار شد ...

عزیزم با خاله هات رابطتت چطوره اگه خوبه به اونا بگو چزا مامان بابام اینجور باهام رفتار میکنن حتما ی جوابی دارن