2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی‌دونم به کدوم بیابونی سر بزارم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گف من اومدم اونجا دنباله تو(دروغ میگف) گفتم زنگ بزن به عموم بعد شروع کرد به داد و بیداد فش دادن ک ...

بابات احتمالا پارانویا داره ...برو درباره اش مطالعه کن که یاد بگیری چیجوری آنتی تز بزنی ...اینجوری کمتر آسیب می بینی 

البته طوری که تو می گی خسیس نیس .ادعای تو زیاده . من که پدرم نداشت انتظار ی هم نداشتم .یه شکلاتم بهم ...

ینی چی واقعا؟

من چه ادعایی دارم؟

فقط یه گوشی واسه درسلم میخواستم یه تبلت دست دوم خرید گفتم اشکال نداره دستش خالیه

همون هفته واسه خوش. گوشی ای که من میخواستم و خرید

یه شال خریدم میخواستم بعد از یه ماه یکی دیگه بگیرم میگه ایناها دیگه شال 

۵۰۰ داده میگه برو خرید عید

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩
ینی چی واقعا؟ من چه ادعایی دارم؟ فقط یه گوشی واسه درسلم میخواستم یه تبلت دست دوم خرید گفتم اشکال ن ...

خب چی بگم شاید برا شما کم بوده . 

اگه فرقی نمی زاره بین اعضای خانوادتون و بستگی به وضع مالیش به نظرم زیادم بد نیس

خب چی بگم شاید برا شما کم بوده .  اگه فرقی نمی زاره بین اعضای خانوادتون و بستگی به وضع مالیش ب ...

منتک فرزندم😐

جدا ام هستیم

هیچ خرجی ام نمیکنه واسم

جوشی ای که وشمم دنبالش بود رو نخرید واسم جلو چشمم واسه خودش خرید

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩
میتونی به من یکم سیاست یاد بدی

اول باید خودتو آروم بکنی 

کینه هاتو بریز دور با استغار فرستادن ،مخصوصا برای هر کسی که اذیتت کرده به زورم شده از طرفش استغار بفرست ...خیلی موثره ...دلتو آروم میکنه ...باباتو خیلی دعا کن ،متوسل شو به حضرت زهرا سلام الله 

ببین گلم کار با اختلال شخصیتی اونم از جنس پارانویا خیلی سخته ،صبوری میخواد ...تازه شاید اثر بذاره شایدم نذاره 

سعی کن وقتی میبنی بابات روی رفت و آمدت حساسه شما برای آرامش زندگی خودتم شده باهاش کنار بیای ...مثلا حتما پیامک بزن کجا میری با کی میری ...تلفن نزن با همون پیامک باباتو مطلع کن 

اصلا ذهن خودتو مشغول نکن که برای تو نخرید برای خودش خرید ... اینجوری زندگیت تباه میشه ،آینده اتم همینجور 

احتمال میدم وقتی هم به بابات محبت میکنی با عکس العمل های مثل این که بگه :چی میخوای ؟ حتما بازم پول میخوای ؟ و و و رو به رو میشه ...سعی کن به خاطر خدا محبت کنی و پا پس نکشی ...هر هفته احوالشو پیامکی بپرس ولو اگه باهات بد رفتار کرد ... زمان میبره ،نمیدونم چقدر ولی زمان میبره 

با بابات زیاد حرف نزن ،کم حرف بزن ولی گزیده حرف بزن،هیچ چیزیو بهش اصرار نکن حتی اون زمان که فکز میکنی سر حاله ... غر نزن ،گیر و ایراد نگیر ...چون همه ی اینا باعث میشه بابات بهم بریزه و خودت آسیب ببینی 

ولی با این وصفی که شما کردی احتمالا بابات باید قرص مصرف کنه ،نیاز به درمان دارویی داره 

یه نفر تو فامیلتون پیدا کن که امین و معتمد و دلسوز باشه ... سعی کن از اون کمک بگیری ... یکم تو اینترنت سرچ کن درباره ی اختلالات شخصیتی متوجه میشی که بابات مریضه 

ینی چی؟

توضیحش طولانیه ...ببین فقط بگم یه وقت نری مستقیم بهشون بگی شماها اختلال شخصیتی دارید ها 

اختلال شخصیتی ممکنه ژنتیکی باشه ،تو دوران جنینی،شیر دهی ،نوزادی و و و مسائلی رخ داده باشه که یکی مثل بابات نمیتونه خوش بین باشه ،تعادل روحی نداره ،درسته با غریبه ها خوبه چون رودروایسی داره مجبوره میشه خود کنترلی داشته باشه ...حتی ممکنه ریشه ی مشکلات جسمی هم داشته باشه ...برو اطلاعاتت رو زیاد کن سرچ کن اختلال شخصیتی پارانویا ...برات میاره ...کمکت میکنه که بدونی بابات مشکلش چیه تا خودت آسیب کمتر ببینی