2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی‌دونم به کدوم بیابونی سر بزارم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 109 پست
خب ولش کن باهاش حرف نزن تو که پیش،مادرتی فک کن بابا نداری ببخشید انقد رک میگم چون اذیتت میکنه اینجور ...

من می‌خوام بخدا

ولی عین توهمیا میگه بابا بهتر از من نیس میگه تو چرا یه پیام به من نمیدی

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با خاله هات رابطتت چطوره اگه خوبه به اونا بگو چزا مامان بابام اینجور باهام رفتار میکنن حتما ی ...

دلت خوشه ها

کل طایفه ی اینور و اونور زورشون به من میرسه

مامانمم هروق دلش میخواد فش میده هرچی میخواد جلو خاله هام و مامان بزرگم میگه هی میگم بدم میاد از ضای ...

الهی بگردم واست دعا میکنم انشالله اوضاعت بهتر بشه البته تو الان تو سن حساسی هستی سخته ولی الانِ زندگیت قوی باشی بردی 

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

پدر و مادرت باهم مشکل دارن سر تو خالی میکنن

به نظرم یه مدت سکوت کن حرف اصلا نزن مثل روزه سکوت هرچی هم حرف زدن داد زدن و ... تو فقط سکوت کن اونا از این وضعیت میترسن بالاخره دیگران بشون گیر میدن و بشون میگن این دختر چشه وقتی جوالی ندارن فکر میکنن که تقصیر خودشونه که لالمونی و اففسردگی گرفتی

اونوقت ککوتاه میان 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
من یا اونا؟ اونا خودشونو بهترین میبینن

تو واسه خودت برو یا زنگ بزن ولی حتما حتما با مشاوره حرف بزن خیلی کمکت میکنه

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
تا وقتی حرفای پدر و مادرت رو درباره ی تو نشنویم نمیتونیم و نباید قضاوت کنیم.

تنها حرفشون اینه

حاضر جواب شدی

میگم عصبی شدم

واقعانم عصبی شدم

بخدا تو عمرم یه بارم تنها جایی نرفتم که هیچ

یه دختر مذهبی ام

ولی بازم همه زورشون به من میرسه