2777
2789
سلام عزیزانم . دستم به دامنتون بازهم مثل همیشه خواهش می کنم راهنماییم بکنید چون تو اینترنت هرچی گشتم هیچ اطلاعاتی نتونستم بگیرم . دوست جونها امسال دانشگاه آزاد واسه کارشناسی رشته هایی که قبلا"فقط آقایان رو پذیرش می کرد لطف کرده و خانمهارو هم پذیرش می کنه مثل عمران مکانیک و... حالا من می خوام بدونم کسی خبرداره که واسه ارشد هم اینجوریه یانه . راستش من کارشناسی ریاضی دارم ولی واسه ارشد اگه پذیرش داشته باشه مکانیک می خوام امتحان بدم . از طرفی هم می خوام بدونم که کسی اطلاع داره اگه بخوام کارشناسی مکانیک بخونم از کارشناسی ریاضی چند واحد می تونم معادل سازی کنم ؟و آیا ارزش داره دوباره لیسانس بگیرم ؟ تو رو خدا اگه کسی اطلاعی داره منو هم کمک کنه .
سلام عزیزم من مهندسی‌ مکانیک خوندم. واحد‌های ریاضیو نمیدونم ولی‌ اگه بخوای واحد‌های رشته خودمو بت میگم ولی‌ فکر می‌کنم خیلی‌ فرق داشته باشه چون رشته‌های مهندسی‌ علوم پایه مشابه دارن ولی‌ ریاضی‌ و نمیدونم.

در مورد دانشگاه آزاد ،ارشد مکانیک زن میگیره فکر میکنم بسته به رشتش.مثلا مهندسی‌ بزشکی بیو مکانیک میگیره و .....

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام . مگه دفترچه دانشگاه آزاد واسه ارشد اومده. منم میخوام شرکت کنم. میشه راهنماییم کنی لطفا
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه طناز جون نیومده واسه همینه که منم موندم سردوراهی که کارشناسی اش رو ثبت نام بکنم یا منتظر ارشد باشم . نی نای عزیز شما شاغلید ؟ می گن بازار کار و آینده شغلی اش خیلی خوبه درسته ؟ خیلی زحمتت می شه اگه واحدهای درسی ات رو بگی آره ؟راستی درسهاش بیشتر رو فیزیکه یا ریاضی ؟
دروس پایه

ریاضی عمومی 1
ریاضی عمومی 2
معادلات دیفرانسیل
برنامه نویسی کامپیوتر
محاسبات عددی
فیزیک 1
فیزیک 2
آز فیزیک 1
آز فیزیک 2
شیمی عمومی

دروس اصلی

ریاضی مهندسی
مبانی مهندسی برق 1
مبانی مهندسی برق 2
آز مبانی مهندسی برق
نقشه کشی صنعتی 1
استاتیک
دینامیک
مقاومت مصالح 1
علم مواد
ترمودینامیک 1
ترمودینامیک 2
مکانیک سیالات 1
0
آز ترمودینامیک
ترمودینامیک 2
مکانیک سیالات 2
آز مکانیک سیالات
طراحی اجزاء 1
مقاومت مصالح 1

طراحی اجزاء 2

مقاومت مصالح 2

آز مقاومت مصالح
انتقال حرارت 1
دینامیک ماشین
ارتعاشات مکانیکی

آز دینامیک و ارتعاشات
ارتعاشات مکانیکی
کنترل اتوماتیک

دروس پایه و اصلی‌ و نوشتم ۲۵ واحد پایه ۶۱ واحد اصلی‌ حتما باید بگذرونیم.۲۲ واحد عمومی‌ داری و 2۸ واحد تخصصی انتخابی و ۳ واحد پروژه و ۳ واحد کارگاه

آره عزیزم شاغلم ولی‌ الان تو استراحت بعد از زایمانم

برای خانوما خیلی‌ بازار کار جالب نیست
ninaجونم مرسی با این حساب من تقریبا" 45 واحد می تونم بیارم . شما سراسری هستی ؟ در مورد بازار کار چون من با یه شرکت ساختمانی وتاسیساتی کار می کنم همکارام و به خصوص رییسم که شوهر خالمه این رشته رو بهم پیشنهاد داده وگرنه من شروع کرده بودم و واسه ارشد مدیریت اجرایی می خوندم . همکارام می گن کارشناسی برق و مکانیک بخونی خیلی بهتره برات تا ارشد مدیریت اجرایی رو بخونی . خیلی دودلم کردن . واقعا"موندم چیکاربکنم .
آره عزیزم. من علم و صنعت خوندم. نمیدونم ولی‌ من اگه باشم این شاخه اون شاخه نمیکنم.خودت میدونی‌ باز.
مرسی نینا جونم به خاطر راهنماییات . متاسفانه آره من خیلی این شاخه اون شاخه می کنم شاید به خاطر اینه که از رشته کارشناسی ام راضی نیستم و حالا دیگه احساس می کنم فرصتی برای اشتباه دوباره ندارم و از این می ترسم که باز به چیزی که می خوام نرسم .
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید