2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست
مامان مهرسا من فقط ۱ماه ویتاگنوس خوردم و قعطش کردم.سه ماه بعدش تنظیم بودم یه هویی الان اینقد عقب اند ...

ویتاگنوس دارو عالی فقط نباید زود قطع کنی معمولا بعد ۳ ماه تاثیرش میذاره تا بارداری باید ادامه بدی حتما چرا بی بی نمیزنی؟؟ ۲۴ روز تاخیر خیلی تو سنو هم مشخص اگ بدی  حتما اگ از دادی جوابش و بذار انشالله ک مثبت 😍😍

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویتاگنوس دارو عالی فقط نباید زود قطع کنی معمولا بعد ۳ ماه تاثیرش میذاره تا بارداری باید ادامه بدی حت ...

بخاطر کیستم عقب انداختم بیبی گذاشتم منفی بود😔😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج
بخاطر کیستم عقب انداختم بیبی گذاشتم منفی بود😔😔😔😔😔

اشکال نداره عزیزم مطمعن باش باردار میشی حتما ویتاگنوس و ادامه بده قطع نکن ..اینماه هم ک پریود شدی روز سوم ی سنو بده ببین ک کیست دفع شده یا نه اگ خدایی نکرده بودش ال دی بخوری اگ نبود ورزش و سفت و سخت ادامه بده ویتاگنوس هم بخور به امید خدا باردار میشی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
عزیزم من فقط چند صفحه اول رو خوندم و ببخشید اینو میگم؛ حقیقتاً متاسف شدم از رفتار شما. چرا یه کاری م ...

عزیزم میتونم بپرسم موقع ۸ سالگی قد دخترتون چند بود که علیرغم بلوغ زودرس الان تو ۱۲ سالگی ۱۶۸ هست؟ خودتون و پدرش بلند قدین احتمالا و قدش ژنتیکیه

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
منم اول مو زیر بغل دیدم و بعد 3 ماه ناحیه منم تا فهمیدم به همسرم گفتم، اصلا دیوونه شده بودیم منکه ...

سلام...ببخشیددخترشماچندسالشه واینکه جواب ازمایش تیروییدچطوربود؟دکترتشخیص بلوع زودرس داده؟

میشه لطفاعلایمو بگی واینکه دکترچی تشخیص داد؟

سلام برای دخترتون چیکار کردین؟

میشه یه کم از علائمش برام بگین؟

برای خواهرم نگرانم ۷ سال و دوماهشه یه چندتا تار نازک زیربغل و ناحیه تناسلی داره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
سلام برای دخترتون چیکار کردین؟ میشه یه کم از علائمش برام بگین؟ برای خواهرم نگرانم ۷ سال و دوماهشه ...

عزیزم شما مشکل خواهرت را پیگیری کردی دختره من یه موی باند تو ناحیه تناسلیش در اورده دکتر کلی ازمایش و عکس و سونو داده نگرانم خیلی

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
عزیزم شما مشکل خواهرت را پیگیری کردی دختره من یه موی باند تو ناحیه تناسلیش در اورده دکتر کلی ازمایش ...

رفتیم دکتر گفتش موی زائد ملاک نیست

رشد سینه ملاکه

سینه هاشو چک کرد گفت بنظر میاد مشکلی نیست

چون خواهرم یکم اضافه وزن داره،گفت بنظر میاد یکم بافت چربی توی سینه هاش باشه و بخاطر بلوغ نیست

قد و وزن هم چک کرد

بعدم گفت دوماه بعد بیارید آزمایش و اینا بنویسم و دوباره چک کنم

ما نبردیمش هنوز دوباره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
رفتیم دکتر گفتش موی زائد ملاک نیست رشد سینه ملاکه سینه هاشو چک کرد گفت بنظر میاد مشکلی نیست چون خ ...

منم بردم متخصص اطفال گفت رشد سینه و ازدیاد موی زاید 

اما دیروز بردم دکتر غدد گفت باید ازمایش بده با سونو و عکس مچ بخاطره اون مو

ادم نمیدونه چه کنه والا

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد