2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
من۱۳ ۱۴سالگی پری شدم قدم هم متوسط.تازه تا یکی دوسال روم نمیشد ب مامانم بگم بحای نوار دستمال میزاشتم

اخی عزیزم چه مظلوم...باز سن تون خوبه دختر من خیلی کوچیک

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دخترمنم تمام اینایی که گفتین داره یعنی بلوغ زود رس داره

ارهعزیزم مرداد ماه ک ۸ سال و نیم ش تمام میشه دکتر گفت اگ جهش رشد و ازمایش هاش روند رو ب رشد داشت حتما امپول میده... ولی با این علامت دختر من همه دکتر ها امپول میدن ک بلوغ متوقف بشه ولی دکترش خیلی سختگیر برا دارو دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشونه های بلوغ اولیه رو هم نداره بنظرم 

اسمش رو بلوغ زود رس نزار 

چون سن بلوغ اومده پایین 

مثلا خواهرم دوستم همین امسال پریود شد ۱۰ سالشه

خواهر خودم ۷سالشه 

من دیروز دیدم روی ناحیه بیکینی یک قسمت کوچیک مثل کرک روییده 

درک میکنم نگران کننده است ولی باید کنار بیاید 

و لطفا در اموزش چیزی ازش دریغ نکنید

کاربر خانوم
زینک خودش عامل بلوغ زود رس

اره قبلا میدادم ولی پارسال ک داد زیاد هم نخورد ازشون شاید تو ۲ ماه ۱۵ دونه خورده باشه ک زیاد نبود وقتی ک سینه ش جونه زد دکتر گفت دیگه نده

۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

عزیزم چرا ناراحتی بسلامتی دختر خواهر منم کلاس سوم وتو تابستان تولدشه اونم یه کوچولو دور سینش هاله زده ناراحتی نداره الان غذاها فرق کرده 

اصلا ناراحت نشو  من خودم دخترم کلاس اول راهنمایی پرویید شد بقدری اون روز گریه کردم  بخواهی نخواهی بزرگ میشن دعا کن انشاله عاقبت بخیر بشه 

ارهعزیزم مرداد ماه ک ۸ سال و نیم ش تمام میشه دکتر گفت اگ جهش رشد و ازمایش هاش روند رو ب رشد داشت حتم ...

دخترمنم خیلی رفتارش تغییر کرده من ازتغییررفتارش میگم شاید داره به بلوغنزدیک میشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
اخی عزیزم چه مظلوم...باز سن تون خوبه دختر من خیلی کوچیک

من الان ۱۶ سالمه 

بار اول ۱۲ سالگی فقط یک ماه پریود شدم و دیگه نشدم 

تا اواسط ۱۳ سالگی 

دخترتون اضافه وزن نداره؟

کاربر خانوم
چرا انقد اذیتش میکنی دوست خوبم خب به هرحال به بلوع میرسه انقد به روش اوردی که از سینه میترسه روحیشو ...

ن من اصلا ب روش نمیارم ولی خودش متوجه تفاوت ش میشه همش میگه اینا چرا دارن بزرگ میشن نمیخوام مث تو بشم من با خنده بهش میگم استرس نگیره ولی واقعا عقلش و سن جسمی ک داره اصلا بهم نمیخونه خیلی زود بود براش 

اخه علامت بلوغ دخترم ۷ سال و ۹ ماه حدودا شروع شد فکر کنم ۹ سال و نیم پریود بشه انقد ضعیف فکر نکنم بد ...

اگه ۹ پریود بشه که خیلی زوده 

من ۱۱ پریود شدم خودمو نمی‌تونستم جمع کنم🤦🏻‍♀️ 

بهترین کار اینه دکترش رو عوض کنی امپول بهش بده بلوغش رو عقب بندازه

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
اره قبلا میدادم ولی پارسال ک داد زیاد هم نخورد ازشون شاید تو ۲ ماه ۱۵ دونه خورده باشه ک زیاد نبود وق ...

عزیزم داروهای اشتها و زینگ باعث بلوغ زودرس میشه من خیلی وقته به خاطر این نمیدم با اینکه خیلی لاغره وای باید یک دکتر تغذیه ببرم ازهمین داروهاش میترسم نمیبرم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

سلام

خانم محترم من از سوم دبستان سینه هام رشد کرد

و کلاس پنجم از سوتین استفاده میکردم

کلاس دوم راهنمایی هم پریود شدم‌

دوران خیلی بدی بود

دهه ۶۰ فرهنگشون واسه درک دخترها خیلی بد بود

و احساس گناه شدید داشتم

ن من اصلا ب روش نمیارم ولی خودش متوجه تفاوت ش میشه همش میگه اینا چرا دارن بزرگ میشن نمیخوام مث تو بش ...

عیب نداره عزیزم کم دکتر ببر داروهای جورواجور بهش بده.فقط باهاش راه بیا حساسیتش کم بشه.اون از لحاط روحی اذیت میشه .الکی بگو داری چاق میشی اول اینجات رشد کرده.

اره قبلا میدادم ولی پارسال ک داد زیاد هم نخورد ازشون شاید تو ۲ ماه ۱۵ دونه خورده باشه ک زیاد نبود وق ...

دکترامونم بی سوادن وقتی دیگه علائم ظاهر شد که قطع کردنش فایده نداره من الان دخترم رو هر دوماه میبرم فوق تخصص اطفال با اینکه۴سالشه نمیزارم زیاد زینک بنویسه براش سالی دو یا نهایت سه بار بهش میدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔