2777
2789
عنوان

پکیج

146 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

این برای بارهه دومه که تایپک میزنم راجب پکیج زیستوریا

میشه اگه کسی خریداری کرده یا شنیده یا تو اطرافشون دیده کمکم کنن؟؟

بشدت به کمکتون نیاز دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من تازه سوالی که مطرح کردین رو دیدم می خواستم کمکی بکنم تا شاید انتخاب دقیق تری داشته باشی ما از سایت شوفاژ به نشانی پکیج مون رو خریدیم خیلی قیمت مناسبی داشت و اینکه نماینده رسمی شرکت های ایران رادیاتور و شوفاژکار و بوتان هستن خیلی خوب قبل خرید به ما راهنمایی دادن و اینکه ما تهران بودیم کالایی که سفارش دادیم خیلی سریع و به موقع به دست ما رسوندن و اینکه کارتخوانم فرستادن همون جلوی خونمون پرداخت انجام دادیم خیالم از بابت اطمینان به سایتشون راحت شد خیلی خیلی از خریدم راضی بودم حتی بعدش هم کولر گازی خریدیم که واقعا قیمت های عالی به ما پیشنهاد دادن من حتی مادرشوهرمم خارج از تهران براشون رادیاتور خریدم در عرض 1 روز به دستشون رسید و هیچ ایرادی نداشت خیلی پیش اومد از دیجی کالا خرید کردم ممکن بود جعبه کالا اسیب دیده باشه ولی اصلا از طرف سایت شوفاژ اینطوری نبود عزیزم دوست داشتی تماس بگیر باهاشون شمارشونم 02188302400 هستش راهنمایی خیلی خوبی قطعا بهت میدن ببخشید گلم خیلی صحبت کردم امیدوارم نظرم کارآمد باشه 

سلام

اگه فکرمیکنی لازمه رو درس شیمیت کارکنی

من خودم شیمیم خیلی ضعیف بود دنبال میگشتم و بایک گروهی اشناشدم چندجلسه از فیلماشونودیدم خیلی راضی بودم گفتم به بقیه بچه هام معرفی کنم اگه دوس داشتی بگو تو تلگرام نمونه تدریساشوبرات بفرستم عزیزم