2777
2789
من 20 روز دیگه دفاع دارم امشب از استرس خوابم نبرد کسی هست؟؟؟؟؟؟
من اصلا" از بچگی از کنفرانس دادن بیزار بودم هیچوقت هم کنفرانس ندادم الان هم دارم میمیرم از دلشوره:(((((((((
ممنون میشم برای حل مشکلات همه و از جمله من یه صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم
من دو سال پیش دفاع کردم یکی از دوستام بهم قرص ضد استرس داد فک کنم اسمش پروپانول بود خیلی موثر بود نیم ساعت قبل دفاع خوردم کاملا ریلکس بودم
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان وانیا خیلی سخت بود؟؟؟؟؟نمره ت چند شد؟
خیلی سوال جواب کردن گیر دادن؟
ممنون میشم برای حل مشکلات همه و از جمله من یه صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم
کل پایان نامه تو حفظ بودی؟
من خیلی جاهاشو که الان میخونم میبینم یادم رفته برام تازگی داره دوباره!!!
خوب 200 صفحه که همه شو حفظ نمیشم خیلی هاش کپی پیسته
آره استاد ممتحن خیلی می پیچوند اما منو و دوستم یه چیزایی می گفتیم یکی از بچه ها هم که خیلی تو ساخت پروژه کمکمون کرده بود اونجا بود و وقتی درست می گفتیم حرفامونو تایید می کرد و وقتی اشتباه هم سر تکون میداد که ادامه ندیم
اسمیتا جون روی اسلاید مسلط میشم ولی وقتی از گوشه کنار پایان نامه سوال پیچم میکنن کم میارم
من خیـــــــــــــــــــلی راحت این جور مواقع که کم میارم گریه م میگیره دیگه نمیتونم حرف بزنم!!.............
خوش به حالت مامان وانیا
من که دارم میمیرم...........
2810