2777
2789
سلام.امیدوارم همگی خوش و خرم باشید.پسر من اردیبهشت 91 به دنیا اومده.میشه بگید شما با بچه هاتون چی بازی میکنید.چی بهش یاد میدید.غذا خوردنشون چه جوریه
خدایا به خاطر همه چیز ازت ممنونمممممم
سلام دختر من فروردین ٩١ بدنیا اومده یکساله مهد میره مهارتهای اجتماعی و فردیش خوبه خودش غذا میخوره البته ممکنه بریزه دوروبرش اما من منعش نمیکنم زبان دوم یاد میگیره و ارف داره همینطور ورزش
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
دخترمنم شهریور 91دنیا امده من بهش رنگارو یاد دادم پازل بازی میکنه باسه چرخش بازی میکنی برنامه،کودک مببینیم باهم چون میگه تو واسم بگو چی میشه غذا خوردنشم به جز صبحانه که اصلا با اشتها نمیخوره خوبه
خدا جونم لطفا همیشه مواظب دخترای گل من و بابایی مهربونشون باش هیچ وقت ما رو از هم جدا نکن امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من اصلا اشتها نداره.اصلا خودش غذا نمی خوره.با هزار تا ترفند و کلک یه کمی میخوره.چیکارش کنم به نظر شما؟رنگها رو تقریبا بلده.مهد نمیبرمش.خودم شاغلم.پیش مادرشوهرم میمونه.زبان دوم رو خودم بهش یاد میدم.آخه ما شهرستانیم.اینجا کلاس خوب نداره.دوستان من میرم نیم ساعت دیگه برمیگردم.لطفا جوابهاتون رو بذارید.ممنون میشم کمکم کنید
اصلابهش فشار نیار که حتما بیا غذا بخور بذار هر،وقت خودش،دوستداره یا گرسنش شده بگه غذا میخوام هله هوله هم اگه دوستداره،واسش نخر هر وقت اومد غذاشو خورد با اشتها براش جایزه بخر بذار تشویق بشه اگه همسنش دور وبرتون هست و خودشون غذا میخورن ببرش پیش اونا بذار تشویق بشه وبا اشتها بخوره بعدشم میتونی یه وقتایی بهش بگی بیا باغذا درست کنیم با هم پیشت بمونه بعد باهم بخورین تا اشتهاش خوب بشه من اصلا واسه غذا خوردن به دخترم اصرار نمیکنم خودش هر وقت گرسنش بشه میگه بهم غذا. یا میوه بده. موفق باشی خانومی
خدا جونم لطفا همیشه مواظب دخترای گل من و بابایی مهربونشون باش هیچ وقت ما رو از هم جدا نکن امین
یه سوال دیگه.شما چند ساعت رو توی روز کامل به بچه هاتون اختصاص میدید.من همیشه فکر میکنم وقتی رو که برای پسرم میذارم کمه.
فاطیما خانم من توی اداره بهزیستی کار میکنم.به نظر من یه جلسه ببرش پیش گفتار درمان.اون خیلی زود متوجه هر مشکلی میشه.البته به نظر من بچه شما هیچ مشکلی نداره.من بچه سه ساله دیدم که اصلا بلد نبود حرف بزنه.اما گفتار درمان بهش گفت هیچ مشکلی نداره.فقط یه کمی زبونش دیر باز میشه