2777
2789
ترکن؟

نه بابا ایرانین یه فیلم سینمایی بازی کردن اسم فیلمو نمیدونم گفتم از رو این دوتا بازیگر پیداش کنم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی مینا وحید

دومی به جن شبیهه😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
عه؟ اخه دیروز یکی عین همین سکانسو گذاشت گفت مال چه فیلمیه

فیلمش خیلی خوبه ولی اسم این دوتا بازیگر و نمیدونم ایرانیم هستن

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
نه بابا ایرانین یه فیلم سینمایی بازی کردن اسم فیلمو نمیدونم گفتم از رو این دوتا بازیگر پیداش کنم

اسم فیلم هست بعد ازتو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اسم فیلم (بعد از تو)

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
واقعا؟؟

بله

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊