2777
2789
عنوان

شوهرم دوشبه ول میکنه میره خونه باباش میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 48 پست
منم ولم کرده تنها با خانوادش رفته زیر چادر البته ما نامزدیم انتن هم نمیده اونجا تازه دخترعموش ک قبلا ...

اینهمه دختر زیر چادر 😂😐

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم هیچ اهمیتی ب ما نمیده تو این تعطیلاتم مارو هیچ جا نبرده حتی تو ماشین یه دوری بزنیم خیلی دلم گر ...

خب اینکه شما زایمان کردی و دل نازکی کاملا طبیعیه، اینکه بچه زندگی مشترکو چند ماهی بعضا یکسالی میترکونه بازم پیش مباد ولی حضور خواهرتون این وسط هیچ کمکمی به بهبود روابط با همسرت نمیکنه  که هیچ حضورشم کمرنگتر میکنه . 

چرا اسم پروفایلت گذاشتی سپهر ۳۶۰ ....برا اون سایت بلیط هواپیماس

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
من که شوهرم اصلا بچه بگیر نیست . کمکی نمیده .همینکه غر نزنه و گیر نده خداروشکر میکنم . بچه هام هم پش ...

چقد بینشونه ؟؟؟من همه اطرافیانم حتی پدر مادرش میگن باید بمونه خونه کمک زنش بده اخه پسر اولم خیلی شیطونه اذیت میکنه بعدم من ناخواسته حامله شذم میخواسم بندازم خودش نزاشت گفت به دنیا بیارش من اولیو نگاه میدارم کاراش با من حالا اصلا کمک نمیده 

اینهمه دختر زیر چادر 😂😐

کلا ما رسم داریم طایفه ای میریم اینم ماشالله با همه خاطره داره البته زیبایی هم نداره 😂😂جذب پول و موقعیتش شدن

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
دومیو خودش خواست من ناخواسه باردار شدم یعنی خداخواسته چی بگمممم  نزاشت سقط کنم گف بیار خودم کم ...

بیخیال بابا😂 شوهر خودمم فراری شده بود ..بعد که بچه بزرگتر شد شوهرم هم بهتر شد

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
کلا ما رسم داریم طایفه ای میریم اینم ماشالله با همه خاطره داره البته زیبایی هم نداره 😂😂جذب پول و م ...

چه بامزه ... پسرها غلو می کنن همه ازشون خوششون میاد ...

اعتماد ب سقفه کلا

شوهر من ببینی یعنی بهش می گم اعتماد به نفس خوب ولی نه در این حد

چقد بینشونه ؟؟؟من همه اطرافیانم حتی پدر مادرش میگن باید بمونه خونه کمک زنش بده اخه پسر اولم خیلی شیط ...

مال من سه سال . صبور باش . درست میشه . مشکل از شوهرت نیس . همه چی دست به دست هم داده .والله ما هم با این کرونا خیلی وقته جایی نرفتیم . سر خودتو گرم کن..منظورم این نیست که کار اضافه کنی . بچه داریخودش کافیه منظورم اینه که زیاد فکر نکن .به خودت برس,.غذا خوب بخور .بخند . به ظاهرت برس.به خواهرت هم بگو مطلقا پشت سر شوهرت حرف نزنه .