2777
2789
عنوان

خانومایی که پسر نوجوان داریید میشه بیایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست
پسرم ۱۲ سالشه نشانه های بلوغ داره ولی قدش خیلی بلند نیست میخواستم ببینم مراحل بلوغ پسرا چجوریه

یه چیزی هم هست اگر قد خودتون کوتاهه بچتون هم همون میشه

مثلا اگر شما 160 هستی انتظار نداشته باش بچتون بشه 190!!

من برادر ندارم همش استرس دارم تو سن بلوغ جواب سؤال‌های پسرم رو چی بدم چون با من خیلی راحت تره تا باب ...

پدرش باید بگه بهش

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من فقط موهای بدنش درآمده

نه این موی بدنش خیلی نازکه یکم پشت لبش مو داره فقط 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
پدرش قد بلنده من نه! چون نوک سینش درد میکرد با دکترش تماس گرفتم گفت نشونه بلوغه فقط همین اخه

پسرمنم اینجور بود ولی یهویی چند وقت بعدش علائمای دیگه ش ظاهر شد نگران نباش،هر بچه ایی یه زمانی داره

خدایا به امید تو....
یه چیزی هم هست اگر قد خودتون کوتاهه بچتون هم همون میشه مثلا اگر شما 160 هستی انتظار نداشته باش بچتو ...

پدرش قد بلنده ۱۸۹ من کوتاهم ۱۵۷ 

۱۲ سالشه ۱۵۵

کوتاست قد پسرتون برادر من همسن پسر شماست ۱۶۸ این حدوداست و متوسط کلاسشونه ببرید متخصص غدد از دارو هم نترسید قد کوتاه باشه باعث اعتماد به نفس کم میشه خصوصا برای پسر ها داخل دانشگاه سرخورده میشن که به شدت عواقبش بدتر از هر دارووییه دکتر ها هم خودشون حواسشون هست عواقب رو میگن بهتون و تازه اگر کوتاهی خیلی مشخصی نباشه بهتون کلا دارو نمیدن

پدرش قد بلنده من نه! چون نوک سینش درد میکرد با دکترش تماس گرفتم گفت نشونه بلوغه فقط همین اخه

پسرا معمولا به مادر میرن

من خودم خانواده پدریم همه قد بلند در حد 190 ولی مادرم معمولین

خودم الان نزدیک 180 هستم

به مادرمم گفتم این ژن قد خیلی بلندو خاندان شما خرابش کرد😂😂😂

کوتاست قد پسرتون برادر من همسن پسر شماست ۱۶۸ این حدوداست و متوسط کلاسشونه ببرید متخصص غدد از دارو هم ...

بلوغ شده؟

پسرا معمولا به مادر میرن من خودم خانواده پدریم همه قد بلند در حد 190 ولی مادرم معمولین خودم الان ن ...

😒😒😒

شوهرتون خیلی قد بلنده معلوم نیست شاید به پدرش بره.شاید شانس بدش به شما و برادرتون😂😂😂😂

برادرم هم قدش معمولیه ۱۸۰ خیلی کوتا نیس

کوتاست قد پسرتون برادر من همسن پسر شماست ۱۶۸ این حدوداست و متوسط کلاسشونه ببرید متخصص غدد از دارو هم ...

برادرتون صداش تغییر کرده؟