مادرشوهرمن کل زندگیشو وقتی بچه هاش کوچیک بودن همه چی از خودش و بچه هاش میگرفته که پول جمع کنه لباسم سالی یکی دوبار میخریده البته بی فایده هم نبوده بعد بیست سال تونسن یه خونه ای با قسط و وام وپس انداز و طلا بسازن الان همش از من انتظار داره منم همیجور باشم اگ برا پسرم لباس یا اسباب بازی بگیرم پوزش میره تو هم میگ داشت که برا چیش بود پس انداز کنید حقوق شوهرم شش تومنه دوخورده ای میره برا قسط چهارتومن دیگ میمونه دوتا بچه کوچیکم هم داریم من دلم نمیخواد از بچه هام بگیرم اتلیه هم ببرم از نظرش ولخرجیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗
مدیریت پولا با منه ن برای شوهرم بلکه واسه زندگیم مدیریت میکنم از هیچیم نمیزنم پس اندازمونم تحت هرشرایطی داریم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
به نظر منم اتلیه ولخرجیه ولی مادر شوهرت زر اضافه میزنه چون هنر نکرده اون زمان مردم به راحتی خونه و ماشین دار میشدن یکم از همسن و سال هاش یاد بگیره.. مامان من 48 سالشه یه دختر شوهر داده جهیزیه داده خونه هم داره هیچ وقت هم گشنگی نکشیدیم همیشه هم خرجمون به اندازه بوده نکنه ک از یه جایی بکشی ک خونه دار بشی اونم با قسط و وام
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...