2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمی‌؟؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

هر رشته ای ک دوست داری تو دانشگاه بخونی درسایی که تو اون رشته ضریبش بالاس و خوب بخوووون

اول سوم و بخون بعد دوم امتحانای چهارمتم ک دادی جوری بخون ک انگار برا کنکور میخونی سر کنکورم هرچی ک بلد بودی و بزن همین

هر رشته ای ک دوست داری تو دانشگاه بخونی درسایی که تو اون رشته ضریبش بالاس و خوب بخوووون اول سوم و ب ...

چیا ضریبش بالاس؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

ببین عزیزم اگه دنبال یه کار خوب و ابرومندی که درامدش هم نسبتا خوب باشه و لازم نباشه کلی دنبال کار بگردی پیشنهاد میکنم بری فرهنگیان قبول شدنش سخته بعدش دیگه تو دوران دانشجویی هم درآمد داری نسبتا هزینه هاتم تامینه

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

کلاس چندمی؟

من یازدهمم..بنظرت چکار کنم و چطور بخونم؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
ببین عزیزم اگه دنبال یه کار خوب و ابرومندی که درامدش هم نسبتا خوب باشه و لازم نباشه کلی دنبال کار بگ ...

واس قرهنگیان حداقل رتبه باید چقد باشه

خیلی فرهنگیان رو دوس دارم

زیر ۱۰۰۰

😶