2777
2789
عنوان

قرص لاغری بدون عوارض

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا میشخ تهیه کرد.چه قدر کاهش وزن داشتین؟ معده تون ناراحتی پیدا نکرد؟

از اقوام تو پخش دارو هستن برام آوورد اصلا کوچکترین ضرری نداشت برام ولی باردار شدم بسته دومم موند استفاده نکردم بااولی 9کیلو تو یک ماه کم کردم

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
از اقوام تو پخش دارو هستن برام آوورد اصلا کوچکترین ضرری نداشت برام ولی باردار شدم بسته دومم موند است ...

چه جالب.یعنی خورد و خوراک و تحرکت تغییر نکرده بود؟ تو بارداری مشکل پیدا نکردی عزیزم؟

بسته دوم را خریدارم🙄

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چه جالب.یعنی خورد و خوراک و تحرکت تغییر نکرده بود؟ تو بارداری مشکل پیدا نکردی عزیزم؟ بسته دوم را خر ...

تو خونه تحرکم بیشتر بود مثلا کارای خونه رو دوساعت طول میداذم که یه ورزش بشه برام الان هم 6ماه و دوهفتمه خداروشکر نی نیم کاملا سالم 

اگر خواستید درخواست دوستی بدید چت صحبت کنیم بسته دومم و میفروشم

قیمتش چقده😐❤

من اون موقع 480خریدم هر یه بستشو ولی بسته دومم چون دوتاشو مصرف کردم کمتر میفروشم به کارم نمیاد من تابستون زایمان کنم دوسال هم شیر میدم نمیتونم بخورم میمونه الکی

هزینش چقده⁉️ عوارض داره⁉️ بدون رژیم و ورزش لاغر میکنه⁉️ ماهی چن کیلو کاهش وزن⁉️ 

دونه ای12تومنه سی تاش فکر کنم 360 اینا بشه. ولی عالیه فکر کنم یک ماهه ده الی دوازده کیلو کم میکنه خیلی عالیه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم