2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم. من خودم از دوبی مارک mothercare خریدم. خیلی وسیله خوبیه اما تو ایران هنوز جا نیافتاده. خیلی به سختی هم پیدا می‏شه. برای زمانی که بچه شروع به راه افتادن می‏کنه خیلی مفیده. اون رو از روی شونه رد می‏کنند و به صورت ضربدری روی سینه بچه می‏افته و پشت بچه بسته می‏شه یه بند هم داره که به پشت کمر بچه همونجایی که بندها به هم قفل می‏شن بسته می‏شه بنابراین وقتی بچه تازه راه افتاده و می‏خواد خودش راه بره مجبور نیستی اونقد خم شی که دستش رو بگیری. خیلی راحت اون بند رو می‏گیری و اگر هم بخواد زمین بخوره با کشیدن اون بند جلوی افتادنش رو می‏گیری
راستش اون روز تو سرزمین عجایب دیدم یک خانمی به بچه اش انداخته بود. به نظرم خیلی توهین امیز بود. اصلا خوشم نیومد. دقیقا مثل بازو بندهای چرمی که دو تا دست جلویی سگ ها رو باهاش میبندند و با یک زنجیر به دستشو ن میگیرند که سگه فرار نکنه میمونه. بچه این خانم محترم! مشخص بود که تازه راه رفتن یاد گرفته و برای جلوگیری از افتادن و فرار کردن بچه اش! بهش قلاده وصل کرده بود. از تنبلیه به خدا. اصلا خوشم نیومد.
من هم شنیدم چیز خوبیه . اسم خوبی نداره ، ولی برای مادر زمانی که میخواد بره آشپزخونه یا جایی توی خونه که کارش را انجام بده ، خوبه . لازم نیست دیگه بچه را توی تختش زندانی کنی که گریه کنه .
من فکر میکنم این وسیله وسیله خوبیه مخصوصا بچه نوپا که نه دستش رو دیگه به پدر و مادر میده نه تووی کالسکه میشینه و بی پروا و با سرعت مره به سمت خطری که آگاهی نداره و ممکنه منجر به خطرات بدی براش بشه دوستان عزیزم ممنونم فقط اینکه دقیقا اسم این وسیله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم تو پارک دست یه خانمه دیدم ضظاهر خوبی نداشت ولی برای بچه هایی که خیلی سریع دست والدینشونو ول می کنن خوبه. یه سرچی کردم یه مدلهایی داره که شکل کوله پشتی می مونه با یه بند اضافه که ظاهر بهتری داره
2810