2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار می کردید؟

1417 بازدید | 17 پست
یکی از دوستان من که با شوهرش رفت و آمد هم داشتیم 2 سالی هست که رفتن و آمریکا زندگی می کنن. پدر و مادر دوست من اصلا اونجا زندگی می کنن و دوستم به خاطر ازدواج با شوهرش که استاد دانشگاه تربیت مدرس بود اومدایران و چند سالی موند و برگشتن آمریکا. دوستم برای تمام کردن درس نیمه کارش رفت توی یه شهر دیگه و آخر هفته ها با شوهرش بود. متاسفانه دیروز با حال نزار به من زنگ زد که شوهر گرامی اش در ایام هفته که دوستم نبوده با یه دختر اروپایی که همسایه اش بوده رابطه داشته تا آخرش! و حالا که درس دوستم تموم شده و خواسته برگرده خونه پرده دچار افسردگی شده و گریه و زاری که من اون دختره رو دوست داشتم و منو رها کرده و از این مزخرفات!
حالا بماند که دوستم چه ضربه ی روحی وحشتناکی خورده! و آقای استاد دانشگاه چه گندی زده به زندگی اش! می خواست من برا کارهای طلاقش وکیلش بشم و....
حالا مامان من تو این وسط به من می گه این تعریف ها رو واسه شوهرت نکن مردها یاد می گیرن و فکر می کنن چه خوبه که با یکی دوست بشم و زنم هم ولم می کنه می ره و من راحت می شم!!!!
اما من مخالفم می گم باید بهش بگم و ریز مشکلات هم تعریف کنم براش.
شما بودید می گفتید به شوهرتون؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوپک جان به هر حال شما میخوای بری دنبال کارهای دوستت دیگه درسته ؟ خوب می فهمه دیگه یعنی نمیخوای بهش بگی داری این کار ها رو انجام میدی برای دوستت ؟

ضمن اینکه شوهر شما داره تو اجتماع می بینه - میشنوه و ... بعیده که ندیده باشه این جور مسائل رو بچه که نیست بخوای بهش نگی

میتونی بهش بگی ولی براش توضیح ندی . من میگم اتفاقا بزار ببینه سزای آدم خائن چیه

چون دوستت داره جدا میشه
هر وقت عصبانی میشی از خودت بپرس آیا این موضوعی که عصبانیت کرده واقعا ارزش عصبانی شدن را داره ؟
بستگی به شوهرت داره، منم باشم می گم، هرکی جنبه طرف مقابلشو بهتر می دونه..... الان همسرتون یه ماجرا در مورد خیانت یه زن به شوهرش تعریف کنه.... شما راحت تر خیانت می کنی؟
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
ای بابا پوپک جون این چه حرفای ساده ای هست که میگی شما ببخشیدا مردا نگفتی ف خودشون میرن فرحزاد و میان.مرد تا تشنه نشه نمیره دنبال این مسائل. ای بابا تو عصر اینترنت و تکنولوژی تو دنبال چی هستی؟ فکر میکنی مردا تو خیابون، سرکار، با رفقاشون که هستند در جریان این جور خبرا نیستند. عزیزم تو عصر پیشرفت میشه چشم و گوش کسی اونم مردو به نظرت بست؟ مادرت بیچاره هنوز تو دوره قدیمه..... هنوز تو گذشتست. فکر میکنه مثل قدیما اگه به شوهرش خبری نده چیزی دور و برش اتفاق نمیوفته
به نظر من حرف ماهرخ جون و زیبا جون کاملا درسته در ضمن متاسفانه چیزی که الان زیادددددددددددد شده خیانت شوهر شماهم که با بیرون سر وکار داره پس حتما خودش خبر داره چه خبره ولی شما بگو بهش توضیح کامل و نده
سامان . مرجان . آران . باران :))))
خدا جونمممم خیلیییییییییییییییییی شکرتتتتتتتت خیلییییییییی :*:*:*
ای بابا پوپک جون این چه حرفای ساده ای هست که میگی شما ببخشیدا مردا نگفتی ف خودشون میرن فرحزاد و میان.مرد تا تشنه نشه نمیره دنبال این مسائل. ای بابا تو عصر اینترنت و تکنولوژی تو دنبال چی هستی؟ فکر میکنی مردا تو خیابون، سرکار، با رفقاشون که هستند در جریان این جور خبرا نیستند. عزیزم تو عصر پیشرفت میشه چشم و گوش کسی اونم مردو به نظرت بست؟ مادرت بیچاره هنوز تو دوره قدیمه..... هنوز تو گذشتست. فکر میکنه مثل قدیما اگه به شوهرش خبری نده چیزی دور و برش اتفاق نمیوفته
2810