2777
2789
عنوان

پوزش بابت عدم دسترسی سایت

2638 بازدید | 96 پست
سلام

متاسفانه امروز (جمعه دوم اسفند 92) از ساعت 7 تا 9 صبح یکی از سخت افزارهای سرور ما دچار مشکل شد و سایت از ساعت 9 قطع شد.

با زحمات زیاد آقای دکتر قاسمی مدیر محترم پشتیبانی نی نی سایت و همکاری صمیمانه آقای مهندس فرخی مدیر هاستینگ شرکت پرشین تولز، سخت افزار و اطلاعات مربوطه بازیابی شد و سایت به حالت عادی برگشت.

از همه کاربران عزیز و اعضا محترم خانواده نی نی سایت بابت این اتفاق معذرت می خواهم. امیدوارم در ادامه راه خدمت، شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

دوستانی هم که با تلفن و اس ام اس و میل جویای حال سایت بودند تشکر می کنم.

عصر آدینه تان به خیر و خوشی
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام جناب زاهد
راستش این ده دقیقه سایت شما من نمودنم به چه زمانی هست کل دنیا هم چین ده دقیقه طولانی ندارند

ایشالله که مشکلی دیگه برای سایت پیش نیاد
خسته هم نباشید

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
مرسیییییییییییییییییی خسته نباشین
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
من عصبانى شده بودم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
2810