2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078875 بازدید | 24360 پست

متفرقه :
مینی واشر بوش، چیکو، تویوتا، پاکشوما
حتما مینی واشر با خشک کن بخر
1 دستگاه پاکشوما تمام اتوماتیک فقط پاکشوما دارد. حتما خشک کن هم داشته باشد
من مینی واشرم خریدم ....خوبه اما ضروری نیست
اینکه تو 15 دقیقه لباسارو واقعا تمیز میکنه عالیه ولی اینکه باید با دست اب بکشی و بندازی تو خشک کن یه کم زحمت داره
من فقط لباسارو باهاش میشورم اب میکشم و پهن میکنم
دوبارم تو لباسشویی انداختم راستش راحتیش خیلی خوبه اما واقعا زورم میاد 4 تا تیکه لباس 40 دقیقه اب و برق شستشوی 15 تا لباس خودمونو مصرف میکنه ............... ولی خب راحته
منم فکر میکردم مینی واشر بیخوده ولی خیلی استفاده کردم چون دارم لباسای بچه رو هفته ایی یکبار میشورم ولی ماشین لباسشویی خودمون رو هر دو سه هفته یکبار روشن میکنم
بچه تند تند لباس کثیف میکنه البته اینم بگم مینی واشر اینقدر لباسارو میشوره و میچلونه که لباس زود کهنه میشه و پدر لباس در میاد
ولی گاهی خودمون وقتی لباس تک برای شستن داریم که مثلا سفیده و نمیشه با بقیه انداخت میاندازم تو ماشین بچه و حسابی میشوره
لباس پاره نباید توش انداخت چون تیکه تیکش میکنه
نظر من برعکسه به نظر من مینی واشر لباس ها رو نو نگه می داره مثل با دست شستن می مونه ولی لباس شویی خودمون لباس بچه رو کهنه می کنه چون لباس بچه خیلی جنسش لطیفه. مینی واشر رو می شه با دوتا تیکه لباس هم روشن کرد. اندازش دست خودته.
آره مینی واشر با خشک کن حتمات بخر خشک کنش خیلی بدردت می خوره
درسته مینی واشر خیلی خوبه چون لباسای بچه کمه و باید کلی جمع بشه که بشه لباسشویی خودمونو روشن کنیم خیلیم تمیز میشوره
مال من بوشه ازین دوقلوها 3 کیلوییه خیلی راحته هم میشوره هم آب میکشه هم خشک میکنه البته اینا همشون چینین
بهنظر من حتما مینی واش بخر حتما تمام اتوماتیک بخره. دوقلوهم زیاد خوب نیست.
من مینی واشر دوقلوخشک کن دار دارم واقعا راضیم و تا الان جتی یک تکه هم از لبارسهای دخترم رو با دست نشستم واقعا که خدا پدر مخترعش رو بیامرزه
مال من تمام اتوماتیکه پاکشوما است خیلی عالیه حتی دستات رو هم برای آبکشی خیس نمی کنی.
واقعاخدا پدر مخترعشون رو بیامرزه منم موافق مینی واش هستم.
اول که همونطوری که مامان جون گفت لباس بچه ها انقدر لطیف هست که حتی تو مینی واش هم شل و وارفته میشه. چه برسه به ماشین...
دوم که من حس خوبی ندارم که همونجایی که لباسای خودمون و میشورم، لباسای نی نی رو بشورم...
سوم هم مال من خشک کن نداره، چون جا نداشتم، بازم راضی هستم، اما اگه جا داری خشک کن دار هم خوبه...
آیفون‌های مخصوص
که صدای بچه را به گیرنده منتقل می‌کند وسیله به‌دردخوری است.
آبا‍ژور عروسکی
لوستر عروسکی
آلبوم عکس موزیکال – ساده
یه مغازه سیسمونی توی ولیعصر هست به نام " آوا " یه آلبوم های بانمکی داره که عاشقش می شی . در مورد نی نی ، تاریخ تولد، اتفاقاتی که زمان تولد نی نی افتاده، عکس سونو گرافی نی نی ، تکه ای از روزنامه روز تولد، اسم هایی که برای نی نی انتخاب شده و .... باید تکمیلش کنی
من تا حالا سه بار خریدم . اولین بار به خواهرم دادم، یار دوم به جاریم دادم و الان هم برای خودم خریدم. ببینم قسمت می شه پرش کنم
آویز لباس 10 تا
غلت گیر
من ازین بالشتا نخریدم بنظرمم بی استفاده هستش نینی تا کوچیکه غلت نمیخوهر بعدشم زورش به این بالشتا میرسه عزیزم
کتاب همه کودکان سالمند اگر....خیلی کتاب خوب و قابل استفاده اییه.
فیلم زبان کودک دانستن
سی دی های دکتر هولاکویی
یک سطل برای دور انداختن پوشک ( از ایها که با پا فشار مدین درش باز میشه)
بخور سرد
در مورد بخور سرد از حالا نخر. شاید لازمت نشه. چون بعضی ها معتقدند که بچه رو نباید به بخور عادت بدی. ولی اگه خواستی بخری حتما سرد بگیر.
دستگاه بخور سرد ... واقعا عالیه و حتما نیازه . هر وقت هم نی نی سرما بخوره و ببری دکتر اولین چیزی که دکتر بهت میگه اینه که حتما دستگاه بخور سرد بالای سرش بذاری
بخور هم سرد یه مزایایی داره، گرم یه مزایایی؛
سرد رو داعم باید مخزن آبش رو کاملا بشوری
گرم رو هم نمیشه داعم روشن گذاشت چون عین حموم گرم میکنه و روشن بودن داعمش خوب نیست...
من خودم گرم دارم و الان که هوا سرده، خوبه ...
در ضمن اگه رطوبت کافیه، لازم نیست روشن کنی. روش تشخیص میزان رطوبت هم اینه که یک لیوان آب رو که حداقل یک ساعت تو یخچال بوده رو تو محیط بذاری، اگه لیوان عرق کرد یعنی روش قطرات آب تشکیل شد، یعنی میزان رطوبت خوبه... بیشتر از این برا رشذ باکتریها و قارچها نحیط رو مساعدتر میکنه...
بخور سرد خیلی خوبه , گرم رو دکتر گفت نگیر
دستگاه استریل
هم حتما بگیر فیلیپس یا فرست یرز یا بعضی مارکای دیگه دارن راحت شیشه یا وسایل ریز بچه رو تمیز میکنه
استیکر
اینو عزیزم از سهروردی شمالی خریدم . قیمتش فکر کنم حدود 120 هزار تومان شد برای استیکر : از تو سایتش پیدا کردم ،آرتا سرا
آدرس: تهران، بلوار آفریقا، خیابان گلفام، پلاک 50، طبقه سوم، واحد 6 تلفن: 22018638 22057078
آدرس ایمیل: Artesara@3plus4.co.uk http://www.kidsdecor.irزمان پاسخ گویی به سفارش های شما: هر روز از ساعت 9 صبح الی 5 بعد از ظهر( به غیر از روزهای تعطیل)

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مراکز خرید
راسته ها
- خیابان بهار (بهار جنوبی، بین طالقانی و انقلاب)
- جمهوری (چهارراه امیر اکرم، پاساژ سیسمونی)
- بازار بزرگ، راسته سیسمونی ( 1. پاساژ سیسمونی، طبقه بالای لوازم التحریری ها/ 2. بین الحرمین، بعد از روسری فروش ها پاساژ مهتاش- طبقه دوم.)
- بازار بزرگ، راسته لباس بچه (خیابان 15 خرداد، بعد از ورودی مسجد امام، پاساژ رضایی و پاساژ تهرانچی) برای لباس هم خیابان پانزده خرداد- جنب مسجد امام- پاساژ کویتی های رضایی- طبقه دوم فروشگاه 120 قاصدک و فروشگاه 118 هپی کیدز لباس های مارک دار با قیمت مناسب دارن.
- بازار بزرگ، راسته اسباب بازی (اینجا رو بهم گفتن که بعد از مسجد شاه و بازار کویتی ها یکم بری جلو کنار یه مغازه کیف فروشی که وسایلش هم یکم تو خیابون چیده یه کوچه خیلی خیلی تنگه که اگر اونو بری داخل به یه میدون بزرگ می رسی که همه نوع اسباب بازی اونجا پیدا میکنی از پولیشی و برقی و ..)بازار مروی، راسته اسباب بازی
- خیابان بنی هاشم (بورس دستمال و پوشک و...)

فروشگاه های معروف
فروشگاه سه نی‌نی: شریعتی، سر ملک
فروشگاه ایران چیکو: بهار، پاساژ چهل ستون، طبقه اول، پلاک 42
آوای کودک و ارمغان کودک: خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت
فروشگاه پرشینه: بازار ولیعصر چهار راه امیر اکرم پلاک 19 شرقی همکف
فروشگاه نی نی سالن(ساعی): 88775699- 88784789- 88773277 مارک مادر کر و جونیور
فروشگاه کودک سرا (جمهوری): 66953820 و 21
فروشگاه بهارک (بهار): 77506977 (مدل های متنوعی از لباس های زیر مارک آشور و به آوران رو داره .)
فروشگاه نی نی بهار (بهار): 88848199- 88828364
فروشگاه یاران (بهار): 77524701- 77503107
فروشگاه اشکان(بهار): 77524217
فروشگاه نی‌نی‌ما (بهار) 88347400 (نمایندگی ماکسی کوزی و کوئینی هست .)
فروشگاه بی‌بی کیش (شریعتی): 88454739 (نمایندگی فارلین)
کالای کودک پوریا: نارمک. بین هفت حوض و هلال احمر. خیابان گلبرگ غربی. تقاطع سامان. مرکز تجاری گلستان. واحد 5: 77278141 و 2
فروشگاه مادرکر: بازار بزرگ، پاساژ رضایی. تلفن: 55620627
فروشگاه چشمک نمایندگی لباس های زیر مارک دولو رو داره .
فروشگاه هیاهو لباس زیرهای مارک Babyboo ایران رو داره .
فروشگاه نی نی پارک محصولات Summer و اسباب بازی های Sussy رو داره
فروشگاه خونه بچه اسباب بازی های TOLO و Playgro و Lamaz و Tomy و لباس های مارکدار خوبی داره و کیف سامسونت و پشه بند سامسونت رو میتونی از اونجا بخری .
فروشگاه پانی هم مارک مادرکیر و The First و اسباب بازی های Playgro رو داره .
فروشگاه پارمید هم جنس های خیلی خوب و قشنگی داره و اسباب بازی هاش هم خیلی متنوع هست و پاپوش های خوشگلی هم داره یه جورایی نمایندگی چند تا مارک هست و خیلی از محصولاتشونو داره مثل...مادر کر....فرست یرز.......تولو......مک لارن و جونیور
فروشگاه شهر فرنگ لباس اصل دولو دارد
-خیابون ولیعصر روبروی پارک ملت هم چند تا مغازه هست چیزای شیکی داره.
قیمت مناسب تر هم توی خیابون جمهوری از تقاطع ولیعصر که به طرف غرب بری یه پاساژ هست پر از لوازم بچه (بیشتر ایرانی ولی خب خارجی هم خیلی هست) و یه کم جلوتر فروشگاه کودک سرا که اونم جنسای خارجی داره و قیمتاش از بهار خیلی مناسب تره
کی گفته خیابون بهار قیمتا نجومیه؟؟؟؟متاسفانه مارک ها تو ایران چند برابر فروخته میشن تو خیابون بهارم همینطوره مثله همه جاهای دیگه
اتفاقا من میگم از همون خیابون بهار خرید کن همه چی رو با هم میتونی ببینی و انتخاب کنی از ایرانی گرفتهههه تا خارجی و مارک البته حواستون باشه فروشنده هاش خیلی اصرار دارن یه سری چیزای الکی رو هم بخرین وسوسه نشین بچه ها من حمهوری رفتم تو بازار بزرگم پاساژ مهتاش هست که قیمت هردو از بهار پایینتره اما کیفیت هم همینطور از الان بگم جنسای بهار بهتره. اما خب بقول معروف اونجاها اکونومی تره. مولوی هم می گن داره اما من نرفتم و نمی دونم
برای وسایل بهداشتی خ بنی هاشم توی مجیدیه ( خ پرتوی) جنسای عالی و خارجی و قیمت بسیار مناسب داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

- نظر من اینه که کم بخر اما بهترین رو بخر البته اینم بگم این بهترین برای هر کسی یه تعریفی داره برای من بهترین کالسکه گراکو هست( چون قیمتش به جیب من میخوره:)) برای یکی مارک استاک هست که ٢/٥ میلیون قیمت کالسکه و کریرشه
گفتی دو میلیون میخوای هزینه کنی ٧٠٠ تومنشم خرج شده حالاا میریم سراغ بقیه چیزااااااا
بهداشتیارو فیروز بخر من به موهای خودم فیروز میزنم خیلی خوبه اگه دوست داری خارجی بخری جانسون بخر البته بگرد اصل ایتالیاشو بخر من از بندر عباس خریدم باور کن مثل مادرکر میمونه عالیهههههه قیمت شامپو بدن و لوسیونش ٤٥٠٠ بود کرم سوختگیم کالاندولا بخر واقعا معجزه میکنه من زدم خیلی خوبه داروخونه ها دارن
شیشه یه دونه کوچولو بخر یه دونه شیشه ای پستونکم یه دونه بخر من خودم پستونک ناک خریدم ٦ تومن گم شد اینبار مارک wee خریدم ٣ تومن اینو بهتر از قبلیه گرفت هههههه
اسباب بازی کم بخر اما خوبشو بخر چون بچه میکنه تو دهنش
لباس مهمونی کم بخر من فقط تا ١ سال خریدم اونم به اصرار مامانم بیشتر تو خونه ای بخر خیلی لازمت میشه مارک تاپ لاین خیلی بهتر از اشور و به اورانه با شسستن از ریخت نمیفته من مصرف کردم
کفش و کلاهم یکی دوتا برای قشنگی بخر پوشک میل خودته من پمپرز خریدم گرونه اما نوزاد انقدر لطیفه که انگار اون پمپرزام براش ضمخته ولی مای بیبی ٢-٤ کیلوش واقعاااا کوچیکه و اندازه نوزاد
حوله یه دونه بسه شیر دوش نخر من خریدم اصلا بدردم نمیخوره برای خشک کردن بچت کهنه از داروخونه بخر خیلی خوبه و ابگیر
یه تشک و پتو دم دستیم حتما بگیر به دردت میخوره
زیرانداز تعویض یه دونه بخر خیلی استفاده داره
دستمال مرطوب ایرانی بخر خیلی مصرف داره خارجیش هیچ نمیصرفه
پوشک هاگیز سایز دو هم خوبه اندازش مثل پریما است. جذبش هم خوبه.

توی پوشک های ایرانی پنبه ریز ار مای بی بی بهتره.

بهترین پوشکی که من استفاده کردم پریما شبه که جذبش خیلی بالاست. از خیابون بنی هاشم بسته 58 تایی رو گرفتم 25000

من برای دخترم زیر دکمه دار و سرهمی نیوبرن کارترز گرفته بودم که با اینکه 22 روزشه هنوز براش بزرگه یعنی جا داره استفاده کنه.

در مورد لباسهای ایرانی سایز 0 و 1 تقریبا انداره نیوبرن است.

سرهمی جونیور نیوبرن هم داشت که دو هفتگی براش کوچیک شد.
به نظر من سرهمی مخصوصا توی زمستون خیلی بدرد خوره. زود کوچیک می شه اما هم خودتون راحترین هم نی نی گرم می مونه.
کلاه نوزادی خیلی بده از اینهایی که زیرش بند داره. سر دختر من توش می پیچه اگه حواسم نباشه ممکنه خفه بشه. منم دیگه سرش نکردم.
دماسنج از اینهایی که روی پیشونی می زارن هم خوبه. من از داروخانه گرفتم. فکر کنم نی نی راحت تره.
من تخت پارک گرفتم راضیم. روزها بیشتر توش می خوابه. شبها گاهی توی تخت خودمون می خوابونم. فکر کنم وقتی مادر می شی دیگه خواب نداری با هر صدای بچه بیدار می شی.
شیرخشک حتمن یک بسته بگیرین. من گفتم لازم نمی شه می خوام شیر خودم رو بدم اما نی نی من تا دو هفته اصلان با شیر خودم سیر نمی شد. اگه خودتون به شیر حساسیت ندارین یعنی با خوردنش نفخ نمی کنید sma gold خیلی خوبه ولی اگه به شیر حساسیت دارین similac advance LF بگیرین.
از این لباسهای چند تیکه برای من فقط زیر دکمه درا آستین بلند با شلوار یا زیر دکمه دار آستین کوتاه با کت و شلوار استفاده می شه.
همه خریدامو از بازار کردم چون فکر میکردم قیمتش مناسب تره ولی دروز رفتم مادرلند یافت آباد-پاساژ خلیج فارس - طبقه 2دیدم هم قیمتا خوبه هم تنوع زیاده /هم همه چیزو با هم میخری میای بیرو /مشکل طرح ترافیک هم نداری و راحت با ماشین میری/همه مارکها رو هم داری/آونت-مادر کر-موستلا-نوبی-ناک -و ....... از پستونک بیر تا کالسکه هم قیمت مناسب داره هم گرون -اسباب بازی هم داره کلا هر کس بره میتونه راحت بدونه اینکه خیبون بهارو هی بالا پایین کنه از یه جا خرید کنه جمعه ها هم بازه.
من از پوشک مولفیکس ایرانی استفاده کردم واقعا عالیههههههه من که خیلی راضیم دیگه سراغ پوشکای ترکیه نمیرم
مای بیبی جدیدم جاریم خریده اونم خیلی خوبه هم کتانیه هم چسبش کش میاد البته خیلی کم !!!ولی چسب مولفیکس خیلییییی کش میاد
اگه مای بیبی از مدل جدیدش سایز 2-4 داشت بخرین برای اولی که نینیتون میاد ........چون واقعا 2-4 کیلوش کوچولوئه
این اویزای بالای تخت چیزای خوبین الان که پسر من 2 ماهش داره تموم میشه قشنگ بهش توجه میکنه و کلی باهاش حال میکنه اگه میتونین هزینه کنین ازین کنترل داراش بخرین 100 تومن پولشه اگه نه مثل اینی که من خریدمو بخرین :) باید با دست کوکش کنی تا اهنگ بزنه و بچرخه

دستمال مرطوب فارماسی خیلی خوبه یعنی واقعا مرطوبه!!!!
دستمال جان ب ب رو اصلا نخرید خیلی خشکههههه مفت نمیرزه
ساک مادر
1- لباس خواب آستین بلند جلو دکمه دار
2- چند عدد شورت یکبار مصرف
3-سوتین سایز بزرگ (شیردهی)
4-دمپائی
5-حوله
6-مسواک و خمیر دندان
7-قطره شیر افزا
8-آبنبات ترش و شیرین و نعنایی
9-کرم دست
10-نوار بهداشتی سایز بزرگ
11- دفترچه یادداشت +خودکار برای ثبت ساعتها
12- شناسنامه +کارت ملی + دفترچه بیمه + برگه پدیرش بیمارستان + تمام سونوگرافی‌ها و آزمایشهای قبلی ( همگی در یک پوشه )
13-لیوان - پیش دستی - چاقو - کارد -(یکبار مصرف -برای موقعی که ملاقات‌کننده دارید و باید شیرینی یا چای تعارف کنید )
14- فلاسک چای + چای کیسه ایی + قند
15-کیف لوازم آرایش – آینه - برس
16- یک دست لباس برای برگشت به خانه
17- چند تا کیسه فریزر و کیسه بزرگتر ( به نظر می‌آید همیشه لازم باشد! )
18- یک جفت جوراب پشمی و لباس گرم
19-شکم بند یا گن بعداز زایمان

ساک نی‌نی
پوشک کامل- حوله - دو دست لباس ( زیردکمه‌ایی - شلوار - بلوز - کلاه ) دستمال مرطوب - شیشه شیر کوچک – یک دست لباس سرهمی برای وقتی که به خانه می‌آید – پتوی کوچک – کریر، قنداق فرنگی یا ساک حمل نوزاد

ساک پدر
1- دوربین فیلم برداری + شارژر + فیلم + باطری اضافه شارژ شده
2- دوربین عکاسی + شارژر + باطزی اضافه شارژشده + فیلم عکاسی در صورتی که دوربین آنالوگ دارید
3- شارژر موبایل (اگر از گوشی‌های مختلف استفاده می‌کنید، شارژر هر دو نوع)
4- کیف پول + کارت بانک برای پرداخت هزینه ها
5- چند عدد آبنبات
6- کارت تلفن (حتی اگر تلفن همراه دارید بهتر است پیش‌بینی مشکلات مخابراتی را کرده باشید!)
7- هدیه‌ی احتمالی (!) برای مادر و نوزاد

من انواع پوشک رو استفاده کردم. از جمله جامپر . متاسفانه باید بگم اصلا خوب نبود. قیافه و جنسش ظاهرا خیلی خوبه، قیمتش هم از پمپرز گرون تر بود. اما نمی دونم جنسش چیه که جیش بچه از بافتش رسما رد میشه!!! یعنی روش نوشته wetness indicator داره. به نظرم منظورش این بوده که جیش رو مستقیم منتقل می کنه بیرون تا خوب حس کنی نم بودن بچه رو !!!!! به نظرم هیچی مثل پمپرز نبود. (من مای بیبی، کمرو، جامپر، مولفیکس، مرسی ) رو استفاده کردم. مولفیکس هم به بعضی بچه ها نمی سازه و پاشون قرمز و زخم میشه. برای بعضیا هم خوبه . پای پسر من دون دون شد(با اینکه به بقیه اصلا حساسیت نداشت) اما دیدم کسانی رو که از مولفیکس خیلی راضین

یه توصیه هم من دارم مامانها تو جای خرید دقت کنید من سه تیکه کاپلا(کالسکه کریر ساک) رو از جمهوری 310 خریدم همونو حتی همون رنگ تیراژه می داد480 الکی هم میگفت ایتالیاست درصورتی که همشون چینن
پتو اسپانیایی رو از بهار 18 خریدم فروشگاه شهروند پونک 16 می داد
یا یه لباس از این فروش اینترنتیها که اینجا هست مارک مادرکر 65 خریدم همونو مغازه نزدیک خونه 31 می داد
پس هول نشید یا فکر نکنیدمثلا جاهای بالاتر جنس هاش بهتره
به نقل از مریم جون مامان یسنا

نا مگذاری ما های جنین
خداوند در سوره مومنون می فرماید : و به یقین انسان از عصاره ای از گل آفریدیم . سپس او را نطفه ای در جایگاهی استوار قرار دادیم . آنگاه نطفه را به صورت عقله در آوردیم . پس آن عقله را مضغه گردانیدیم ، و آنگاه مضغه را در استخوانهایی ساختیم ، بعد استخوانها را با گوشتی پوشاندیم ، آنگاه (جنین را در ) آفرینشی دیگر پدید آوردیم . آفرین با بر خدا که بهترین آفرینندگان است .
ماههای جنینی عبارتند از :
1- ماه اول : ماه قلب است 2- ماه دوم : ماه چهره خوب است مادر همیشه با وضو باشد . با کوشش تمام گناهان بپرهیزد . آرامش خود را حفظ کند و عصبانی نشود . از خوردن غذاهای حرام پرهیز کند 3- ماه سوم : ماه تارهای صوتی است 4- ماه چهارم : ماه رویش مو است 5- ماه پنجم : ماه حرکت است 6- ماه ششم : ماه عضلات است 7- ماه هفتم : ماه اعصاب است . ماه هشتم : ماه زیبایی است 9- ماه نهم : ماه تولد است
توصیه هایی که مخصوص هر ماه بیان شده

ماه اول : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره یس و الصالف بخواند وبه شکم بدمد .و روزهای جمعه از قبل از صبحانه انار میل کند و قبل از طلوع آفتاب ، اندکی از تربت سیدالشهدا بخورید. و هر روز بر 2 عدد خرما سوره قدر بخواند و آن را ناشتا بخورد .

ماه دوم : : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الملک بخواند. روز پنجشنبه 140 مرتبه و روز جمعه صد مرتبه صلوات با عجل فرجهم بگوید .هر روز 2 عدد عناب سوره توحید بخواند و آن را ناشتا بخورد.
ماه سوم : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره آل عمران بخواند. هر روز بعد از نمازها 140 مرتبه صلوات بفرستد. هر روز بر 1 عدد سیب آیه الکرسی بخواند و آن را ناشتا بخورد .
ماه چهارم : : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الدهر بخواند در تمام نمازها در یک رکعت سوره قدر تلاوت کند و هر روز بر دو انجیر سوره والتین بخواند و آن را ناشتا بخورد.
ماه پنجم : : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الفتح را تلاوت کند . و در یک نماز سوره النصر بخواند
و هر روز یک عدد تخم مرغ سوره حمد بخواندو آن را ناشتا بخورد
ماه ششم : : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره واقعه بخواند . شبها در یک نماز سوره التین تلاوت کند
و هر روز بر یک انار را پس از خواندن سوره فتح ناشتا بخورد
ماه هفتم : : روزهای پنج شنبه و جمعه سوره یس و تبارک بخواند. روزی 140 مرتبه صلوات بفرستد.
و هر روز بر یکعدد به سوره یس بخواند و آن را ناشتا بخورد.
ماه هشتم:
روزهای شنبه بعد از نماز صبح سوره قدر ، ده مرتبه
روزهای یک شنبه بعد از نماز صبح سوره والتین ، دو مرتبه
روزهای دوشنبه سوره یس
روزهای سه شنبه سوره فرقان
روزهای چهار شنبه سوره دهر
روزهای پنجشنبه سوره محمد
روزهای دوشنبه سوره الصافات
از خوردن ماست شیرین و عسل کوتاهی نکند . هر روز جمعه ناشتا انار شیرین میل کند . در صورتی که ضرر ناشته باشد ، هفته ای یک بار سرکه بخورد.
ماه نهم : بهتر است غذای او کباب باشد . ادویه نخورد . خرما میل کند . برای سلامتی امام زمان (ع) گوسفندی را ذبح کرده از آن بخورد . در نماز ظهر یا عصر سوره والعصر و الذاریات بخواند . در روزهای پنجشنبه سوره حج و در روزهای جمعه سوره فاطر را تلاوت کند . هر روز مقداری را برود . به عکس و آینه کمتر نگاه کند . هر روز بر مقداری شیر و خرما سوره دهر بخواند و آن را ناشتا بخورد.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
به نقل از سایت خبر گزاری سیمرغ

یک بارداری چند سونوگرافی می‌خواهد؟برای یک خانم باردار، هیچ چیزی لذت‌بخش‌تراز دیدن و شنیدن صدای قلب جنینی که در رحم‌اش در حال رشد است، نیست.
خیلی از مادران باردار دوست دارند در فواصل کوتاه، عکس جنین خود را بر صفحه مانیتور ببینند و از سلامت او مطمئن شوند....
حتی گاهی این امر به سرگرمی تجملاتی تبدیل می‌شود و خانم‌های باردار هر ماه با مراجعه به پزشک می‌خواهند عکسی از فرزندشان تهیه کنند و آن را قبل از آغاز عکس‌های نوزادی در آلبوم بگذارند و تاریخ بزنند تا در آینده فرزندشان بتواند عکس‌های دوران جنینی خود را هم ببیند.
با این همه، باید گفت گرچه با پیشرفت‌ علم، سونوگرافی این امکان را ایجاد کرده که پزشک بتواند جنین را دیده و از سلامت او آگاهی کسب کند، اما انجام غیر ضروری و بیش از حد آن نیز می‌تواند مشکلاتی برای جنین پیش آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تعداد دفعات لازم سونوگرافی در دوران بارداری و مضرات انجام بیش از حد آن گفتگویی با دکتر آزیتا صفارزاده، متخصص زنان و زایمان، انجام داده‌ایم.

انجام چند بار سونوگرافی در طول دوران بارداری الزامی است؟
چهار مرتبه. بار اول در ابتدای بارداری برای آنکه مشخص شود بارداری در داخل رحم است یا خارج از آن. بار دوم در هفته 12 است؛ بار سوم در هفته 22 و بار چهارم در هفته 32.

در هر سونوگرافی چه مسایلی بررسی می‌شود؟
این بستگی به سن جنین دارد. در سونوگرافی که در ابتدای بارداری انجام می‌شود پزشک می‌خواهد مطمئن شود بارداری در داخل رحم اتفاق افتاده یا خارج از رحم است. در هفته 12 جنین بسیار شبیه به نوزاد است و پزشک، اندام‌های متفاوتی مانند پشت گردن، بینی، معده، مثانه، شکل و فرم سر و متقارن بودن اعضا را چک می‌کند. در این هفته به وضوح صدای قلب جنین شنیده می‌شود.
آنچه برای پزشک بیش از هر چیز دیگری مهم است اندازه‌گیری قد جنین از نوک سر تا پایین باسن است تا بتواند سن دقیق بارداری را اعلام کند.
نکته بعدی اندازه‌گیری عرض گردن است که اگر بالاتر یا مساوی با 3 میلی‌لیتر باشد، پزشک آزمایش آمنیوسنتز (نمونه‌برداری از پرزهای جنینی شناور درون مایع آمنیون) تجویز می‌کند تا احتمال وجود هرگونه آنرمالی کروموزمی شناخته شود. در هفته بیست و دوم بارداری جنین از بالا تا پایین چک می‌شود. آنچه بیش از هر چیز دیگری مورد توجه پزشک است، مشاهده اندام‌های داخلی به ویژه قلب و سر است. پزشک همچنین میزان رشد جنین و کیفیت تبادلات بین مادر و جنین به کمک بند ناف و جفت و مایع آمنیونی را هم چک می‌کند.
در این هفته آنچه بر صفحه مانیتور مشخص می‌شود، جنینی است که مدام حرکت می‌کند و تمام اندام‌های او شکل گرفته است. همچنین زمان ایده‌آلی برای فهم این موضوع است که جنین شما دختر است یا پسر. در هفته 32 بارداری بررسی اندام‌های مغزی اهمیت زیادی پیدا می‌کند و اینکه رشد جنین در حد طبیعی است یا خیر. در واقع در این هفته جنین شما بزرگ شده و جای کمتری برای حرکت دارد. به همین دلیل آنچه شما در صفحه‌ مانیتور مشاهده می‌کنید، چندان قابل تشخیص از هم نیست چون اندام‌های جنین در هم جمع شده است.

در چه شرایطی بیش از این 4 مرتبه سونوگرافی تجویز می‌شود؟
در صورتی که مشکلی در سونوگرافی دیده شود یا خانم باردار مبتلا به فشار خون یا دیابت یا بیماری‌های دیگر باشد یا احتمال کوچک بودن جنین داده شود یا بارداری چندقلو باشد، لازم است تعداد سونوگرافی‌ها بیشتر شود.

در این شرایط معمولا در کدام هفته‌ها تعداد سونوگرافی‌ها بیشتر می‌شود؟
معمولا در سنین بالاتر بارداری و نزدیک به پایان بارداری (بین 28 تا 36 هفتگی) احتمال تکرار سونوگرافی به فاصله 2 تا 3 هفته بسیار زیاد است.

آیا انجام بیش از حد سونوگرافی هم می‌تواند مضر باشد؟
بله؛ نباید این را فراموش کرد که سونوگرافی به هر حال از جنس امواج است و می‌تواند جنین را گرم کند و در صورتی که به دلایلی پزشک تعداد سونوگرافی بیشتری تجویز کند، انجام سونوگرافی دوبعدی بلااشکال است اما به ویژه سونوگرافی سه‌بعدی و چهاربعدی که در آن از چند جهت به جنین اشعه تابانده می‌شود، می‌تواند سبب بالا رفتن درجه حرارت جنین شود و در سنین پایین بارداری انجام آن اصلا توصیه نمی‌شود؛ چون سبب داغ شدن قلب جنین خواهد شد. سونوگرافی نوعی تکنولوژی است که فقط در شرایط لازم باید مورد استفاده قرار بگیرد.
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
چیز جالب تر و مفرح تر از حدس زدن جنسیت نوزادی است که هنوز به دنیا نیامده؟ همه دوست دارند دستی در این کار داشته باشند. پس تعجب نکنید اگر یک وقت کسی را که نمی شناخته اید در سوپر مارکت جلو بیاید و بخواهد جنسیت فرزندتان را حدس بزند. برای سالیان سال، افراد برحسب متدهایی که در طول زمان به طور تجربی کسب کرده بودند، جنسیت نوزادان را در شکم مادر پیش بینی می کردند. هرچند که این داستان ها تا حد زیادی از واقعیت دور بوده اند، اما برای سرگرمی جالب است.
پسر است اگر:
اوایل حاملگی اول صبح حالت تهوع نداشته اید.
ضربان قلب نوزاد کمتر از 140 در دقیقه است.
در قسمت شکم چاق می شوید.
شکمتان مثل یک توپ بسکتبال می شود.
نوک سینه هایتان به طور قابل ملاحظه ای تیره تر می شود.
به غذاهای ترش و شور علاقه مند می شوید.
به پروتئین—گوشت و پنیر—علاقه مند می شوید.
پاهایتان سردتر از دوران قبل از حاملگی خواهد شد.
موی روی پاهایتان سریعتر رشد می کند.
دستهایتان خیلی خشک می شود.
پدر بچه هم همراه با شما شروع به چاق شدن می کند.
حاملگی برایتان بسیار خوشایند است.
رنگ ادرارتان زرد روشن خواهد شد.
بینی تان بزرگ تر خواهد شد.
حلقه ازدواجتان را با نخ روی شکمتان آویزان نگاه دارید، دایره دایره می چرخد.
سردرد خواهید داشت.
سنتان را موقع حاملگی با عدد ماهی که در آن حامله شدید را جمع کنید، عدد زوج به دست می آید.
دختر است اگر:
اوایل حاملگی اول صبح حالت تهوع خواهید داشت.
ضربان قلب نوزاد حداقل 140 در دقیقه است.
در قسمت های ران و باسن چاق می شوید.
سینه ی سمت چپتان بزرگتر از سمت راستی می شود.
موهایتان هایلایت قرمز می گیرد.
شکمتان شکل هندوانه می شود.
به غذاهای شیرین علاقه مند می شوید.
به میوه جات علاقه مند می شوید.
به آب پرتقال علاقه مند می شوید.
در دوران حاملگی نسبت به واقع عادی حال خوبی ندارید.
در دوران حاملگی بداخلاق و ترشرو می شوید.
صورتتان بیش از همیشه جوش می زند.
ته مانده ی نان را نمی خورید.
سینه هایتان طراوت خاصی می گیرد.
رنگ ادرارتان زرد تیره می شود.
اگر حلقه ی ازدواجتان را با نخ روی شکمتان آویزان نگاه دارید، به اطراف خواهد چرخید.
سنتان را موقع حاملگی با عدد ماهی که در آن حامله شدید را جمع کنید، عدد فرد به دست می آید.

مردمک چشمهای مادر
بین 1تا3 دقیقه به آیینه نگاه کرده ، آنگاه به مردمک چشم دقت کند
مردمک گشاد و متبسم /پسر
مردمک معمولی/دختر

رگ خونی در صلبیه
مشاهده رگ خونی شکسته داخل بخش پایینی صلبیه
به شکل 7 در چشم راست / پسر
به شکل 7 در چشم چپ / دختر

موی سر
نظارت بر ضخامت موی سر مادر طی دوران بارداری
به مرور براقتر و ضخیم تر می شود/پسر
به مرور باریک و رشته ای می شود/دختر

تشخیص پسر یا دختر بودن جنین در شکم

گر تو را شد هوس دانستن از نشانی ز زن ابستن/ که بود حامله را طفل پسر یا که فرزند بزاید دختر/گر کف دست ملوس است و سفید کودکش هست پسر بی تردید/و گرش میل به سبزی دارد حتم دادن حامله دختر زاید/نوع دیگر ز علامات جنین پهلوی راست چو باشد سنگین/ کودک حامله بی شک پسر است بر پدر و مادر خود تاج سر است/ پهلوی چپ اگرش سنگین است دختری با نمک و شیرین است/اندکی برگ چغندر کن خشک پس بسایند چو سائیده ی مشک/زن زائو چو کند استشمام زین دوا بو بکشد خوب تمام/چون کند عطسه پسر میزاید ورنه از حامله دختر اید
تولد بچه پدیده ایست بسیار پیچیده و خارج از تصورات ما وهمانطور که ما معتقد هستیم هستی و نیستی ما در دست خداوند بزرگ میباشد.تولد بچه- راه رفتن- بزرگ شدن- همه وهمه به مشیت الهی بستگی دارد.

از دیر باز انسان کنجکاو علاقه بسیاری به دانستن جنسیت بچه قبل از تولد داشته است ودر این راستا ملل مختلف عقاید گوناگونی در تشخیص این مسئله ارائه داده اندکه من چند موردی را جمع آوری کرده ام و برایتان مینویسم.

1-چشم میتواند عاملی جهت تشخیص باشد

پلک پایین چشم را کشیده وبه سفیدی چشمان نگاه کنید .آیا با این کار رگ خونی شکسته به شکل حرف(V)دیده میشود؟اگر شکل حرف(V)در قسمت پایینی چشم راستتان باشد بدون تردید جنین پسر خواهد بود حال اگر رگ خونی شکسته به شکل حرف (V) در چشم چپ باشد بچه دخترخواهد بود.

2-موی پا به عنوان یک عامل تشخیص جنسیت

اگر رشد موی پاها سریع باشد جنسیت جنین پسر خواهد بود ولی اگر رشد آن مثل زمان پیش از بارداری بوده و تغییری نکرده باشد نشانه داشتن دختراست.

3-تشخیص جنسیت بر اساس چگونگی باسن

این بار جهت تشخیص جنسیت باید به به چگونگی افزایش حجم باسن توجه کرد آیا مادر آبستن حس میکند که در ناحیه باسن اضافه وزن یافته است؟اگر جواب مثبت باشد کودک حتما دختر خواهد بود و اگر اضافه وزنی در این ناحیه حس نشود جنین پسر میشود.

4-رویارویی با واقعیت

اینبار به وضع صورت توجه کنید آیا مادر در این دوران چاقتر و تپل تر شده است؟اگر جواب مثبت باشد بر طبق باور ایتالیاییها مادر دختر در شکم دارد ولی اگر چهره زن باردار ظریف بوده و با وضعیت قبل از بارداری تغییر نکرده علامت پسر بودن جنین است.

5-نفس را در سینه حبس کنید!

آیا بعد از آبستن شدن دریافته اید که نفس کشیدن برایتان دشوار شده است ؟

اگر مادر باردار مواجه با تنگی نفس شده باشد نشانه این است که پسری در شکم دارد اما اگر هیچ مشکلی در این رابطه نداشته باشید بدون تردید کودکتان دختر است.

6-از آشپزخانه چه خبر؟

اگر فعالیت مادر باردار در آشپزخانه بیشتر از گذشته باشد نشانه این است که پسری در شکم داردکه او را شکمو و پر خور کرده است.حال اگر وقت زیادی صرف پختن غذا نشود و فعالیت آشپزخانه ای مادر کم باشد جنین دختر است.

7-موقعیت جنین در داخل شکم

اگر بچه در قسمت فوقانی شکم حس شود نشانه دختر بودن است و اگر حرکت در ناحیه تحتانی شکم باشد خودتان حدس بزنید!

8-آیا لگد زدن بچه حس میشود؟

بر اساس باور های عامه کودک پسر لگدش را متوجه دنده مادر میکند حرکات دختر کوچولوها متوجه قسمت تحتانی شکم مادر است

9-حرکات پاها

آیا حرکات و پرتاب پاهای جنین بیشتر متوجه ناحیه چپ شکم است یا قسمت راست آن؟

بر اساس باور های عامه انگلیسیها پسرها بیشتر به سمت راست تمایل دارند و دخترها معمولا به سمت چپ لگد میپرانند!اما در موقع خواب پسر بیشتر در سمت چپمیخوابد در حالیکه دختر سمت راست را ترجیح میدهد.

10-تغییرات وزن پدر چگونه است ؟

گاهی مردان نیز مثل زنان خود هنگام آبستنی همسرانشان چاق میشوند.این اتفاق تازه ای نیست و در گذشته نیز سابقه داشته ولی شاید شوهران معنی ومفهوم این چاقی را ندانند این چاقی دلالت بر صاحب پسر شدن دارد!حال اگر وضعیت جسمانی پدر با گذشته هیچ فرقی نداشته باشد دستکم همراه با بارداری زنش چاق نشده باشد زنش دختری در شکم دارد.

خرید لباس بچه تیر ماهی:
1.یک بسته 19 تایی نی نی سان گرفتم 35 تومن.ارزونتر هم بود حتی 18 تومانی اما برای نی نی بهتره جنسش خوب باشه اونایی که میگن اینا بده اونا خارجی تشریف دارن وقتی دور و بریها میخوان ازت بهشون روسری بدی واسه بچه ناف بند بدی چه میدونم قنداق پیچ بدی اونوقت میفهمی چقدر این بسته به دردت خورده. برای فرهنگ ایرانی بچه داری این بسته ها خوبند و بخر من تجربه شو دارم ارزونتر هم در میاد بخوای تکی بخری
بسته شامل 2 شلوار .رکابی. آستین کوتاه.آستین بلند. زیر دکمه دار.شورت عینکی. دو ناف بند. دو کلاه.قنداق پیچ .دو روسری. یک پارچه بزرگ.مانتو. دستکش.

2.دیگه سایز یک تاسه از هرکدوم از موارد زیر 2 تا میخرم:به اضافه اینکه برای هر سایز 2 تا شلوار ارزون قیمت 1500 هم میگیرم برای تو خونه که پوشک نیست بچم
شورت عینکی
شلوار
مانتو
جوراب
زیردکمه دار
رکابی(کمتر میگیرم زیاد خوشم نمیاد هر سایز یکی بسه)
آستین کوتاه

3.یک سرهمی خنک بدون جوراب برای ماه اول که از بیمارستان میاد خونه و یکی دو باری که میره آزمایش و دکتر و اینها که اگه مادر سزارینی باشه همراهش نمیتونه بره.

دیگه واسه هر سایزی هم یک سرهمی کافیه بسته به فصلش کمی گرمتر

4. یک کاپشن گرم سرهمی برای زمستون که رو کمر و ایناشو بگیره

5. برای عید هم لباس مهمونی یکدست کافیه .

6. لازم نیست برای بچه تو سه چهار ماهگی لباس مهمونی خرید همون لباسهاش کافیه هم خوشگلند هم لباس دامن دار و این چیزها برای دختر و این شلاقیها ی لی و جین و.....بچه رو اذیت میکنه البته این نظر منه.وقتی نه میتونه بشینه نه راه بره این لباسها فقط دور ریختنه پوله.

7. ما تا 6 ماهگی سر بچه رو میپوشونیم کلاه هم میتونی بگیری فانتزی و خوشگل و هماهنگ با لباسهاش یکی دوتا هم برای زمستونش.
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
با یبوست دوران بارداری چه کنیم؟

یبوست دوران بارداری ممکن است در اثر تغییرات هورمونی که حرکت روده را کند میکند ایجاد شود. تأثیر هورمون پروژسترون بر ماهیچه های صاف روده در طول دوران باردری شایع است.

مهمترین موارد در این دوران داشتن تحرک و ورزش، نوشیدن مایعات به مقدار زیاد و تغذیه مناسب است.

* آلو و زردآلو هردو در درمان یبوست بسیار مفید هستند (خشک شده پخته شده) این میوه ها همچنین غنی از کلسیم و آهن می باشند.

* سعی کنید از خوردن غذاهای عمل آوری شده خصوصاً آنهایی که شکر فراوان دارند، بپرهیزید و مقدار زیادی نان سبوس دار، سیب زمینی، میوه های تازه و سبزیجات مصرف کنید.

* احتمالاً شما تا پیش از این نیز به مقدار زیاد آب می نوشیدید اما ذکر این نکته نیز اهمیت دارد که از نوشیدن چای و قهوه نیز خودداری کنید زیرا این نوشیدنی ها باعث کاهش آب بدن میشوند.

* اگر شما بصورت منظم ورزش نمیکنید، پس فکر خوبی است تا شروع کنید! شنا کردن و پیاده روی تند و یوگا فوق العاده برای بارداری مناسب هستند و همچنین عملکرد روده ها را نیز بهبود می بخشند. از سوی دیگر تحرک و ورزش این اطمینان را به شما میدهد که وزنتان در طول دوران بارداری مناسب بافی می ماند.

* اگر علی رغم این تدابیر، به کمک بیشتری برای رفع یبوست نیاز داشتید، شیاف های گلیسرین نیز در این دوران قابل استفاده هستند.

به نقل از سایت آزمایشگاه نیلو

زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
همه چیز درباره تخت کودک :
شما کودک‎تان را کجا می‎خوابانید، یا کجا می‎خواهید بخوابانید؟ کنار خودتان؟ در اتاق خودش؟ روی یک تخت کوچک؟ یا تشک بزرگی وسط اتاق؟ جواب این سوال‎ها راهنمایی بزرگی است برای این‌که بتوانید یک تخت مناسب برای کودک‎تان تهیه کنید. مطلب زیر هم راهنمایی‎تان می‎کند که بدانید چه نوع تخت‎هایی در بازار موجود است و هر کدام به چه دردی می‎خورند.
گهواره بین والدین

گهواره‎های کوچکی که برای این کار طراحی شده‎اند، اغلب گهواره‎های سبک سفری هستند. اصلی‎ترین کارکرد این گهواره‎ها این است که ضمن این‌که به شما این امکان را می‎دهد که نوزادتان را کنار خودتان بخوابانید، اما یک وقت خدای نکرده بین خودتان له‎اش نکنید! نخندید! این یکی از جدی‎ترین خطراتی است که کودکانی را که روی تخت والدین‎شان می‎خوابند، تهدید می‎کند.

مزیت: کودک‎تان درست کنار خودتان است و برای شیر دادن به او لازم نیست از جای‌تان بلند شوید.

ایراد: خیلی کوچک هستند. اغلب فقط یک یا دو ماه می‎شود نوزاد را در آن خواباند چون نوزادها خیلی سریع قد می‎کشند.

اگر خواستید بخرید: حواس‎تان هم به طولش باشد و هم به عرضش. اگر خیلی تنگ باشد، بچه اذیت می‎شود. به تخت‎تان هم فکر کنید. اگر تختی با عرض کمتر از 160 دارید، با گذاشتن یک گهواره دیگر جایی برای خودتان نمی‎ماند.

جدا کردن محل خواب نوزاد از محل خواب مادر در چند ماه اول تقریبا غیرممکن است. نوزاد در طول شب چندین بار برای خوردن شیر یا مشکلات دیگر از خواب بیدار می‎شود و گریه می‎کند. بنابراین هرچه فاصله‎تان تا نوزاد کمتر باشد، کمتر لازم است از جا بلند شوید. گهواره‎های کنار تخت مادر ضمن این‌که کاملا نزدیک به مادر هستند، نوزاد را تا حدی از مادر جدا می‎کنند

تخت و پارک
در واقع نوعی تخت سفری است. از پلاستیک و پارچه ساخته شده و بسیار سبک است. سازندگانش مدعی هستند که از این فضا می‎شود برای بازی بچه هم استفاده کرد و به همین خاطر اسمش را تخت و پارک گذاشته‎اند. در واقع یک جور اتاق بازی بچه است که البته بیشتر شبیه زندان بچه از کار درآمده! به درد خانواده‎هایی می‎خورد که جا برای تخت بزرگ ندارند اما می‎خواهند تا مدت زیادتری کودک را پیش خودشان بخوابانند. برای سفر هم سبک است اما با این تفاوت که جای زیاد اشغال می‌کند.

مزیت: جمع‌وجور و سبک است و هر وقت نخواستیدش، می‎توانید جمعش کنید و بگذارید ته کمد. نسبت به تخت‎های چوبی بسیار کم‎جاتر است.

ایراد: کمتر کودکی را می‎شود پیدا کرد که بعد از 9-8 ماهگی حاضر باشد در یک فضای بسته که امکان بیرون آمدن از آن را ندارد، بازی کند. اغلب کسانی که تخت و پارک خریده‎اند، بعد از این سن آن را به جعبه بزرگی برای اسباب‎بازی‎های کودک تبدیل کرده‎اند. تخت روی زمین قرار می‎گیرد و کودک در عمق آن می‎خوابد، بنابراین هر بار باید برای برداشتن و گذاشتن کودک حسابی خم شوید که به کمرتان فشار می‎آورد. راه دیگر این است که تعداد بیشتری تشک در تخت بیندازید تا سطح آن بالا بیاید اما با بزرگ شدن کودک و توانایی او برای ایستادن، باید سطح تشک را تا جایی که کودک نتواند خودش را پرت کند، پایین ببرید.

اگر می‎خواهید بخرید: داشتن یک تشک تعویض همراه تخت بسیار کمک‌کننده است. نمونه‎های موزیکال آن هم هست. به حجم تخت هنگامی که جمع می‎شود هم توجه کنید تا برای جا دادن آن در انباری یا صندوق عقب ماشین به مشکل برنخورید.

گهواره کنار تخت
انواع مختلفی از آن وجود دارد. از گهواره‎های سبک پلاستیکی کوچک که شکل سبدی پر از لحاف و بالش هستند، تا تخت‎های چوبی کوچکی که می‎شود کنار تخت مادر آن‎ها را گذاشت. از انواع این تخت‎های چوبی، نمونه‎هایی وجود دارد که با برداشتن میله‎های یک سمت، می‎توان آن را به لبه تخت مادر چسباند و فیکس کرد تا کاملا به تخت کنار مادر متصل باشد.

مزیت: جدا کردن محل خواب نوزاد از محل خواب مادر در چند ماه اول تقریبا غیرممکن است. نوزاد در طول شب چندین بار برای خوردن شیر یا مشکلات دیگر از خواب بیدار می‎شود و گریه می‎کند. بنابراین هرچه فاصله‎تان تا نوزاد کمتر باشد، کمتر لازم است از جا بلند شوید. گهواره‎های کنار تخت مادر ضمن این‌که کاملا نزدیک به مادر هستند، نوزاد را تا حدی از مادر جدا می‎کنند. این جدایی 2 مزیت دارد که یکی کم کردن خطر احتمالی له شدن کودک و دومی کمتر بیدار شدن نوزاد در طول شب است. نوزادانی که کاملا چسبیده به مادر می‎خوابند، بیشتر از نوزادانی که فاصله کمی با مادر دارند، در طول شب از خواب بیدار می‎شوند.

ایراد: لازم است در کنار تخت‎تان مساحت حداقل نیم در یک متر را برای گهواره داشته باشید. ضمنا این گهواره‎ها هم معمولا کوچک هستند و تا چند ماه (بین 5 تا 8 ماه، بسته به رشد نوزادتان) بیشتر استفاده نمی‎شوند. به این ماجرا این را هم اضافه کنید که برای همین چند ماه باید سرویس خواب (تشک و بالش) هم تهیه کنید.

اگر می‎خواهید بخرید: بعضی از این مدل‎ها امکانات خوبی دارند. حالت گهواره‎ای (طوری که بشود تکانش داد) یکی از امکانات بسیار خوب این گهواره‎‎هاست که البته برای استفاده از آن نیاز به فضای باز بیشتری دارید. بعضی از مدل‎ها چرخ دارند که امکان جابه‌جایی‎اش را مهیا می‎کند و امکان چسبیدن به تخت و فیکس شدن را هم که ذکر کردیم. داشتن پشه‎بند برای فصل‎های گرم و بزرگ‌تر بودن (حداقل طولش 80 باشد) هم امکانات دیگری است که به دردتان می‎خورد.
تخت نوزاد

تخت کوچکی است که معمولا از چوب یا ام‎دی‎اف ساخته می‎شود. اغلب کودکان تا 6 یا 7 سالگی در همین تخت می‎خوابند. میله‎های چوبی یا فلزی دارد و اغلب زیر آن چند کشو ایجاد می‎کنند. از این کشوها می‎توانید برای قرار دادن لباس‎ها و دیگر وسایل کودک استفاده کنید. گاهی این تخت‎ها را به‌صورت 2 لایه می‎سازند، به‌طوری که تخت درون یک چهارچوب قرار گرفته و امکان تکان خوردن به‌صورت گهواره‎ای را دارد. اگرچه تکان خوردن گهواره‎ای همیشه برای کودک مطلوب است اما هر گونه بی‌دقتی در ساخت اتصالات این نوع تخت می‎تواند منجر به سقوط آن شود که با توجه به عمر مطلوب این تخت‎ها چندان مطمئن نیست.

مزیت: با داشتن یک تخت نوزادی در اتاق کودک می‎توانید چند ماه بعد از تولد او را از تخت خودتان جدا کنید و به اتاقش عادت بدهید.

ایراد: جاگیر است.

اگر می‎خواهید بخرید: قبل از این‌که تخت را بخرید، مطمئن شوید که اندازه‎اش استاندارد است و برای آن اندازه تشک در بازار وجود دارد. اندازه استاندارد اغلب تشک‎ها 13070 یا 13570 است. تشک‎های خاصی هم در اندازه‎های 12060 و 10060 وجود دارد اما به سختی‌گیر می‎آید.
برای خرید سرویس خواب، حتما به‌وجود تعداد مناسبی ?دورسری? توجه کنید. دورسری‎ها دور تا دور تخت وصل می‎شوند و مانع از ایجاد ضربه محکم به لبه‎های تخت و میله‎های آن می‎شوند.

به امکان بالا و پایین شدن میله‎های کنار تخت توجه کنید. میله‎های ثابت، این مشکل را دارند که شما باید کودک را از عمق تخت بلند کنید و به کمرتان فشار می‎آورند.

ارتفاع میله‎ها باید طوری باشد که کودک‌تان تا قبل از یادگیری ایمن بالا و پایین رفتن از تخت (یک تا یک و نیم سالگی) نتواند خودش را از لبه تخت بالا بکشد. ارتفاع 65 تا 75 سانتی (از بالای تشک تا لبه میله‎ها) مناسب است. فاصله بین میله‎های تخت نباید کمتر از 5 سانت یا بیشتر از 10 سانت باشد تا نه دست و پای کودک بین آن‎های‌گیر کند و نه کله‎اش از لای آن رد شود.

تخت نوزاد-نوجوان
ایده ترکیبی خوبی است برای کسانی که ترجیح می‎دهند یک تخت را مدت بیشتری استفاده کنند. این تخت‎ها از یک تخت بزرگ نوجوان در ابعاد 100180 درست شده‎اند که بخشی از آن با تعدادی کمد یا کشو اشغال شده است. بخش نوزادی این تخت معمولا تا 7 سالگی قابل استفاده است و پس از آن با برداشتن کمدها (که اغلب به شکل پاتختی یا دراور قابل استفاده هستند) و میله‎های مجاور تبدیل به تخت نوجوان می‎شوند.

مزیت: هزینه را کمتر می‎کند، ضمن این‌که بعد از چند سال با مشکل ?حالا با این تخت گنده نوزادی چه کار کنم؟? مواجه نمی‎شوید. تخت نوزادی‎اش عرض بیشتری نسبت‌به تخت‎های نوزادی تک داشته و کودک‎تان جای بیشتری برای غلت زدن دارد!

ایراد: خیلی بزرگ است و جای زیادی در اتاق اشغال می‎کند. ممکن است بعد از مدتی مدلش دل‎تان را بزند اما تا پایان دوره نوجوانی فرزندتان مجبور به تحملش هستید!

اگر می‎خواهید بخرید: دقت کنید که با برداشته شدن میله‎ها و کمدها جای پیچ و مهره‎ها به شکل ناجوری باقی نماند. دنبال مدل‎هایی باشید، که کمدی که رویش سوار شده، بعدا هم به کارتان بیاید. بعضی از مدل‎ها روی این کمد را به شکل جای تعویض درآورده‎اند که خیلی به دردتان می‎خورد.

بسته به این‌که کمد چطور روی تخت قرار گرفته، ممکن است لازم باشد ابتدا یک تشک نوزادی بگیرید و در تخت بیندازید و بعدها تشک را بردارید و یک تشک نوجوان بیندازید یا این‌که از ابتدا فقط یک تشک نوجوان نیاز داشته باشید. مدل دوم به صرفه‌تر است.
برای انتخاب مدل بهتر است تا می‎توانید مدل کم‎رنگ، معمولی و ساده‎ای انتخاب کنید. نگران نباشید، می‎توانید با انتخاب عروسک‎های آویز رنگی و سرویس خواب رنگ وارنگ سادگی‎اش را جبران کنید، اما مدل‎های پر از رنگ و طرح خیلی زود ممکن است دل‎تان را بزند. یادتان که نرفته، این تخت قرار است تا نوجوانی فرزندتان همراه‎تان باشد.

ام‎دی‎اف یا چوب؟
بیشتر تخت‎های در بازار ام‎دی‎اف هستند. ام‎دی‎اف امکانات بیشتری برای طرح و رنگ دارد و ارزان‎تر هم تمام می‎شود، اما ظرافت کارهای چوبی را ندارد. ام‎دی‎اف دوام بیشتری دارد، پس برای کارهایی مثل تخت نوزاد-نوجوان یا نوزاد بهتر است سراغ آن بروید، اما چوبی‎ها برای گهواره‎های کوچک مناسب‎ترند.

بعضی از تخت‎ها، به‌خصوص در میان برندهای معروف داخلی، لبه‎های زائد دارند. مثلا رویه بیرونی تخت را به شکل یک نیم‎دایره درآورده‎اند. این طوری موقعی که بخواهید تخت را کنار دیوار بگذارید، زائده مدور تخت مانع از این می‎شود که بتوانید تخت را کاملا به دیوار بچسبانید، در نتیجه بین تخت و دیوار یک فاصله کوچک خواهد بود. غیراز این‌که این‌طوری جای بیشتری از تصور شما در اتاق اشغال می‎شود، آن فاصله کوچک هم جای مناسبی خواهد بود برای گم شدن پستانک، کفش، جوراب، موبایل، کلید و وسایل دیگر خودتان و فرزندتان!

وقت خرید تخت باید به چه نکته‎هایی توجه کنید؟

•تخت کوچک برای کودک کوچک
این چند نکته را موقع خرید هرگونه تخت و گهواره به خاطر بسپارید.

•یادتان باشد، قرار است مدت زیادی از یک تخت استفاده کنید. پس هر اشکال جزئی می‎تواند مدت زیادی روی اعصاب شما پیاده‎روی کند. یکی از این اشکالات که خیلی‎ها اول آن را دست‌کم می‎گیرند، نرده‎های آسانسوری (با قابلیت بالا و پایین رفتن) است که اگر نباشد، مجبورید کلی خم شوید و بچه را بگذارید و بردارید. به این موضوع وزن بچه را هم اضافه کنید که به سرعت زیاد می‎شود، تا حساب کار دست‎تان بیاید.

•بعضی از تخت‎ها، به‌خصوص در میان برندهای معروف داخلی، لبه‎های زائد دارند. مثلا رویه بیرونی تخت را به شکل یک نیم‎دایره درآورده‎اند. این طوری موقعی که بخواهید تخت را کنار دیوار بگذارید، زائده مدور تخت مانع از این می‎شود که بتوانید تخت را کاملا به دیوار بچسبانید، در نتیجه بین تخت و دیوار یک فاصله کوچک خواهد بود. غیراز این‌که این‌طوری جای بیشتری از تصور شما در اتاق اشغال می‎شود، آن فاصله کوچک هم جای مناسبی خواهد بود برای گم شدن پستانک، کفش، جوراب، موبایل، کلید و وسایل دیگر خودتان و فرزندتان!

•همه کشوها و کمدهای تخت را یک‌بار حتما امتحان کنید. درهای آن‎ها نباید با شدت بسته شود چون کودک‎تان خیلی زود یاد می‎گیرد کشوها و کمدها را باز کند، بنابراین حتما باید درهای آن‎ها ترمز داشته باشد. ریل آن‎ها هم باید طوری باشد که کشو به‌طور کامل درنیاید.

تخت نوزاد- نوجوان بهتر است تا می‎توانید مدل کم‎رنگ، معمولی و ساده‎ای انتخاب کنید. نگران نباشید، می‎توانید با انتخاب عروسک‎های آویز رنگی و سرویس خواب رنگ وارنگ سادگی‎اش را جبران کنید، اما مدل‎های پر از رنگ و طرح خیلی زود ممکن است دل‎تان را بزند. یادتان که نرفته، این تخت قرار است تا نوجوانی فرزندتان همراه‎تان باشد
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
به نقل از مامان سایت:
بچه‌ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟
یکی از مسائل مهمی که ذهن بیشتر والدین جوان را مشغول می‌کند، این است که باید فرزندشان را در اتاق خودشان بخوابانند یا اینکه او را از همان ابتدا به خوابیدن در اتاقش عادت دهند. نگرانی از اینکه مبادا برای کودک مشکلی پیش آید و مادر متوجه نشود، باعث می‌شود بسیاری از مادران کودکشان را در تخت خودشان بخوابانند...
آیا خواباندن کودک در اتاق والدین کار صحیحی است؟

به طور کلی در یک سال اول بهتر است شیرخواران در معرض دید والدین باشند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم حتی اگر اتاق جدایی برای فرزند در نظر گرفته می‌شود، در معرض دید والدین باشد. از آنجا که این امکان معمولا وجود ندارد، بهتر است در یک سال اول شیرخوار در اتاق والدین‌ اما در تخت جدا خوابانده شود.
چرا تا این حد به در معرض دید بودن شیرخوار در سال اول تاکید دارید؟

به دلیل اینکه احتمال مرگ ناگهانی شیرخواران که علت دقیق آن کاملا مشخص نشده است، وجود دارد. حضور کودک در کنار والدین، به مادر و پدر امکان می‌دهد که تنفس و وضعیت خوابیدنش را هنگام خواب بررسی کنند.

آیا بعد از یک سالگی باید اتاق خواب کودک را جدا کرد؟

بعد از یک سال، به خصوص در مورد کودکانی که شیر مادر نمی‌خورند، بهتر است جای خواب آنها را جدا کرد اما در مورد شیرخواران شیر مادرخوار، ممکن است جداکردن فرزند از مادر هنگام خواب کار راحتی نباشد زیرا مادر مجبور می‌شود با هر بار گریه کودک، بلند شود و او را به تخت خود بیاورد یا در کنار تختش بنشیند و او را تغذیه کند و دوباره به تخت بازگرداند. اگر مادری بتواند این زحمت را بپذیرد، بهتر است از پایان سال اول محل خواب شیرخوار جدا شود.

استثنائا در مورد کودکان شیر مادرخوار، حداکثر زمانی که شیرخوار می‌تواند در اتاق خواب والدین بخوابد، تا دوسالگی است اما در این صورت هم باید محل خواب و تختخواب شیرخوار جدا باشد.
پس یک کودک دو ساله به هیچ‌‌وجه نباید اجازه داشته باشد که در تخت یا اتاق والدین بخوابد؟

بله. بعد از دو سالگی به طور منطقی و علمی، توجیهی برای خواباندن فرزند در کنار والدین وجود ندارد اما گاهی وابستگی مادر به فرزند شدید است و نمی‌تواند او را از خود جدا کند زیرا در آغوش گرفتن فرزند به او احساس آرامش و اطمینان می‌دهد و دوست دارد تا سال‌ها فرزندش در کنارش باشد. در این حالت لازم است با مادر صحبت شود و هر چه سریع‌تر جدایی صورت بگیرد. در اغلب موارد جدایی به دلیل وابستگی شدید مادر به فرزند انجام نمی‌شود، ولی به هر حال مادری هم که از لحاظ عاطفی توجه و محبت کافی به فرزندش دارد، می‌تواند در پایان دو سالگی محل خواب فرزندش را جدا کند.
معمولا والدین کودک را کنار خودشان می‌خوابانند و بعد او را به تخت و اتاق خود منتقل می‌کنند. چه کنیم که کودک خودش خوابیدن را بیاموزد؟

بهترین راه این است که فرزندمان را عادت دهیم خودش در تختش تنها بخوابد. اینکه او را بخوابانیم و بعد در تخت بگذاریم، کار صحیحی نیست. باید از ابتدا فرزند را به‌طوری بار بیاوریم که بداند در مورد این مساله جدی و قاطع هستیم. البته مادر می‌تواند تا زمانی که کودک به خواب رود در اتاق او بماند. عادت‌های دیگر مانند خواباندن در بغل یا روی پا یا در اختیار گذاشتن قسمتی از مو یا بدن مادر در دست کودک تا زمانی که به خواب برود، صحیح نیست. در مورد کودکی که چنین عادتی پیدا کرده، بهتر است مادر عروسک پشمالو در اختیارش قرار دهد تا کودک عادت کند عروسک یا بالشش را بغل بگیرد تا به خواب برود. وقتی این عادت از بین رفت، به راحتی با بردن کودک به اتاقش و ماندن مادر در کنار او، به خواب می‌رود.
آیا مادر می‌تواند کنار فرزندش در اتاق او بخوابد تا به خواب برود؟

خیر. مادر نباید به تخت کودک برود یا در اتاق او روی زمین بخوابد زیرا این کارها هم تفاوتی با خوابیدن کودک در اتاق والدین ندارد. باید کودک حس کند مادر حضور دارد ولی این حضور به معنی خوابیدن کنار او نیست. مادر می‌تواند برای فرزندش کتاب بخواند یا قصه بگوید تا کودک در حالی که عروسک به بغل دارد، به خواب برود.
اگر مادری کودکش را تا حداکثر دو سالگی از خود جدا نکرد و کودک به خوابیدن کنار مادر عادت داشت، چطور می‌توان این عادت را در او از بین برد؟

در مورد کودکان سه سال به بالا خیلی خوب است که از جدول ستاره استفاده کنیم. یعنی به کودکمان بگوییم هر روز صبح که بلند می‌شوی اگر در تختخوابت بودی، یک برچسب جایزه می‌گیری و مثلا هر سه برچسب یک جایزه بزرگ‌ دارد. استفاده از روش‌های تشویقی در این مورد مؤثر هستند.
گاهی با وجود تمامی این تشویق‌ها، بچه‌ها باز هم نیمه‌های شب به اتاق والدین برمی‌گردند!

جداکردن کودک از والدین و خواباندن مستقل او در اتاقش کمی زحمت دارد و گاهی یکی، دو ماه طول می‌کشد. اگر شب تا صبح کودک چند بار بلند شد، باید والدین به نوبت، او را به اتاق خودش ببرند و اجازه ندهند بینشان بخوابد. مشکل برخی خانواده‌ها این است که یک هفته، 10 روز و حتی یک ماه این روش را ادامه می‌دهند اما یک شب که کودک وارد اتاق والدین می‌شود، به دلیل بی‌حوصلگی او را به تخت خودش بازنمی‌گردانند. همین کار باعث می‌شود تمامی زحماتشان هدر برود و مادر مجبور شود این مسیر را دوباره طی کند.
یکی از سوالات بیشتر مادران این است که فرزند ما شب مدام بیدار می‌شود و طلب چیزی مانند آب یا شیر می‌کند. آیا درست است که به صدا و درخواست او توجه کنیم؟

کودکان راحت وقتی در طول شب بلند می‌شوند، دوباره خودشان به خواب می‌روند اما وقتی کودکان بدقلق و دشوار در طول شب زیاد بلند می‌شوند، مادر مجبور می‌شود با هر بار نق زدن و گریه کردن به آنها شیر دهد یا رسیدگی کند. برای آنکه به مادر فشار زیادی نیاید، به‌خصوص در مورد کودکان شیر مادرخوار، توصیه می‌شود مادر کودک را در اتاق خودش بخواباند و به درخواست فرزندش پاسخ دهد اما در مورد کودک بزرگ‌تر از دو سال، بهتر است مادر او را جدا بخواباند و در صورت بیدارشدن کودک و درخواست چیزی، به او رسیدگی کند.

خواص تخم بلدرچین:
۱- سرشار از امگا۳(برای تقویت هوش و حافظه)
۲- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
۳- توصیه شده برای دوران بارداری (برای باهوش شدن جنین)

۴-مناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان
۵- تنظیم سیکل خواب

۶- افزایش مقاومت بدن
۷- بدون کلسترول

۸- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج

۹- به علت کراتن خاصی که در آن ذخیره است در درمان بیماری آسم تاثیر معجزه آسایی دارد.
۱۰- استحکام عضلات و استخوان ها
۱۱- افزایش تمایلات جنسی
۱۲- دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه ومواد زائد سرطان زا از ارگانیسم بدن

۱۳- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز نیز توصیه میشود.

۱۴- به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی در شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی استفاده می شود.

۱۵- -تخم بلدر چین حساسیت ایجاد نمی کند

۱۶-ماسک سفیده تخم بلدر چین همراه عسل (برای پوستهای چرب) و زرده با عسل برای( پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست می شود.

بمب ویتامین

تخم بلدرچین به علت نداشتن کلسترول ، قابل مصرف برای تمام افرادی است که مصرف تخم مرغ برایشان منع شده است.

تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامینB12و وتیامین B1 و ۱۵ برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین می باشداز این رو آن را بمب ویتامین می نامند.

تخم بلدرچین در کشور ژاپن به دلیل غنای بالای امگا ۳ و فسفر به عنوان بخشی از صبحانه کودکان و دانش آموزان محسوب می شود•
2810