2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
امروز خیلی بی حالممممممممممم نا ندارم بشینم دارم به زوررررررر این ساعتا رو تحمل میکنم ، روم هم نمیشه برم مرخضی بگیرم آخه اون هفته دو سه روز نبودم نمیدونم فشارم بالا پایینه چمه از خستگی هم هست
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااااااااااااااام منکه شکمم کلا تیزه هم سر این هم آرنیکا از جلو و پشت مشخص نیس ، از پهلو ولیییییییی واویلااااااااا ان شاالله چیزای خوشمل خوشمل برای دخملی مون بخری من ست خوابشو ازین مدلای رنگ روشن که خیلی هم زیاد شده خریدم ، سه تیکه 95 تومن میگن ترکه ، ولی اینی من خریدم که فروشنده اش هم گفت پارچه اش ترکه ، دوختش ایرانیه من برای کریر آرنیکا هم یه روکش خریدم ، ست کریر و ... ایرانی بود روکشش هست برا آرنیکا صورتی بود و اصلا تابلو بود دیگه ، مجبوری خریدم یه حوله هم ازین کلاهدارا خریدم ، آبی ! اصلا خوشم نمیاد برا پسرا همه چی آبیه! البته برا پسر ما فقط همینش آبی شد ولی کلا ، مثلا میری دورپیچ بخری، یا برس یا ... فقط آبی صورتی و گاهی زرد هست منم که چشمم به گل گلی و رنگی پنگی !!!! عادت داره اصلا ازین رنگای پسرونه خوشم نمیاد ! دلم میخواد اینم گل منگولی بخرم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
منم برا وسایل آیشین صورتی نمیخریدم اکثر وسایل آیشین قرمز بودن پسرونه سرمه ای و قرمز و شکلاتی رو بیشتر از آبی دوست دارممممممم کریر و کالسکه و رورئک هم پارچش قرمز بود...دور اندیشی کرده بودم
آتنا چند تا تل گرام دارین خوب بیاید یکی بشین از حاله همدیگه که میشه خبردار شد البته شقایق خانم که همه رو به گند کشید و از هم پاشوند بچه ها رو این انرژیمنفی که آزاد کرد بهش برمیگرده قطعا
سلام به همه..خوبین؟ بچه های گلتون خوبن؟ من پریروز رفتم برایچکاپ قبل از بارداری...برام آز نوشت و فولیک اسید شنبه میرم واسه آزمایش...برنامه داشتم از ماه آینده اقدام کنم که بهم گفت سه ماه باید فولیک اسید بخورم... احتمالا یکم دیرتر شروع میکنم...آخر تیر هم امتحان کار با مواد دارم....کارش زیاده...میترسم بوی مواد هم ضرر داشته باشه برای باداری.... ضرر داره آیا؟
2810