2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
ای بابا انگار بازم نتونستم مثله آدم وارد بشم! خخخخخخ اون مامی الی ...منممممممممممممم عاطییییییی

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیمه شبتون به خیر...... امشب به یاد قدما بیدارم. البته بی خوابی زده به سرم ولی سکوت شب و عشقه.خخخخخ گفتم عرض سلامی کنم و برم. کاش اینجا دوباره شلوغ پلوغ میشد صدا به صدا نمیرسید
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلامممممممممممم خوبین؟سلامتین چه خبرا به سلامتی مامان مهراوه هم که مامان مهرداد هم شد.خدا رو شکر خوبیش اینه که بچه اولش دختره خیلی فرق داره امیر که پوست منو کنده مریم هم که الان 8 ماهش داره تموم میشه و چهاردست وپا میره و بدون کمک وایمیسته ماما هم میگه
خدایا بخاطر نعمت هایت شکر بخاطر سه تفنگ دارم.
همسرم،پسرم امیرعلی ودخترم مریم
مامان امیر علی خسته نباشی خوش به حالت دیگه سختی هات تموم شد و الان دوتا دسته گل داری که هیچکدوم تنها نیستن ولی راست گفتی که بچه اول پسر باشه خیلی سخت تر از اینه که دختر باشه.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام دوستای گل م درست میگی شیما جان بچه اول دختر باشه خیلی بهتره برا دومی من که انگیزه ندارم برا دومی ,امیر محمد حسابی پوستمو کنده خخخخخخ با این پشتکهایی که این وروجک رو شکمم میزنه باردار شدنم یه معجزه میخواد مادر ب ودن سخترین کار دنیاست یه سوال !با لج بازی بچه ها چیکار میکنید ?
سلام خوبین ؟ کجایین پس ؟دیگه حسابی اینجارو خلوت کردیناااااااا من که این روزا درگیر مادر شوهرمم عمل کرده اومده خونه ما .هم باید به اون برسم .هم به دیانا برسم .هم به کارای خونه تینا خیلی وقته نیستیاااااا!!!!!!!!!!
خدایا تنها نگذار دلی را که هیچ کس دردش را نمیفهمد!
رومینا جون بچه ها توی واتس آپن توی چندتا گروه اگه واتس داری بیا به خاطر همینه کمتر میان مامانای دیگه هم که این پست رو میبینن خواستین شمارتون رو توی خصوصی برای بهاری یا من بگذارین بیاید توی گروه جدید خوشحال میشیم
منم هستم هر روز چند بار میام و سر می زنم ولی چیزی نمیبینم خودم چقد با خودم بحرمممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم ممنون که یادم بودی رومینا جان راستی خسته نباشی مریض داری با بچه کوچیک خیلی سخته اه اه اه اونم مادر شوهر که فردا همه زحمتهات یادش میره