2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
مشکلات مادر در دادن شیر به نوزاد
شیردهی
برخی مشکلات مادران در دادن شیر به نوزاد خود شامل موارد زیر است:

* نوک سینه مادر ممکن است فرورفته و یا ترک خورده باشد.

* درد سینه

در اثر تراکم شیر در سینه به وجود می آید. برای کاهش درد، مادر باید به نوزاد خود شیر دهد، وگرنه تولید و ساخت شیر متوقف می شود.

* زخم نوک سینه

این مشکل با روش صحیح شیردهی برطرف می شود. اگر فقط نوک سینه ی مادر در دهان نوزاد قرار گیرد، احتمال زخم شدن نوک سینه وجود دارد.

* بسته شدن مجرای خروجی شیر

این مشکل نیز باعث درد در هنگام مک زدن نوزاد می شود. مادران باید شیر دادن را ادامه دهند تا این مجرا باز شود.

* ماسیت

ماسیت نوعی عفونت سینه می باشد. باکتری ها وارد مجرای خروجی شیر می شوند و سینه را عفونی می کنند. گاهی این عفونی شدن موجب تب، درد، تورم، قرمزی، زخم و یا ترک خوردگی نوک سینه می گردد.

در این مشکل، ممکن است نوزاد از شیر خوردن از سینه عفونی خودداری کند، لذا باید از سینه دیگر به نوزاد شیر داد. اما بعد از شیر دادن، شیر موجود در سینه عفونی را نیز باید دوشید تا دوباره آن سینه نیز سالم شود و نوزاد بتواند از آن سینه شیر بخورد.

به طود کلی، اگر سینه ی مادر دچار درد، تورم، قرمزی، خارش و خونریزی شد، حتما به پزشک مراجعه کند.
مادری که تغذیه ی مناسبی ندارد، شاید نوزاد سالمی را بزرگ کند، اما سلامتی خود را به خطر می اندازد.
تغذیه مادر شیرده

* غذای مادر شیرده باید به 5 وعده تقسیم شود: صبحانه، ناهار، عصرانه، شام و وعده قبل خواب. در بعد از ظهر و شب بهتر است لبنیات کم چرب و میوه مصرف کند.

* رژیم متعادلی داشته باشید. یک مادر شیرده 500 کالری بیشتر از حد معمول نیاز دارد.

* باید روزانه 8 لیوان آب و مایعات بنوشد.

* مصرف ذرت، روغن زیتون و آجیل برای تامین اسیدهای چربی که برای ساخت سیستم عصبی به کار می روند، بسیار مهم است.
منابع غذایی اسید فولیک

* زنانی که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند، دچار کمبود ویتامین B9 (اسید فولیک) می شوند.

گاهی کمبود این ویتامین، به علت کمبود ویتامین B6 رخ می دهد. لذا این مادران باید منابع این ویتامین ها را مصرف کنند.

اسید فولیک در کلم، ذرت، نخود، اسفناج، گندم و آب پرتقال موجود است.

* مکمل روی و کلسیم برای مادران باردار و شیرده لازم است.

* مادر باید از نیکوتین (سیگار) جدا خودداری کند. نیکوتین مستقیما وارد شیر مادر می گردد و باعث تهوع، اسهال و آرام و بی قراری نوزاد و کاهش تولید شیر مادر می شود.

* مادر باید از نوشیدن الکل نیز خودداری کند. الکل در کمتر از 1 ساعت وارد شیر مادر می شود و منجر به عقب افتادگی ذهنی و کاهش رشد نوزاد می شود.

* برخی از مردمان بر این عقیده اند که سیر موجب افزایش ساخت و ترشح شیر می شود، اما هنوز این عقیده به اثبات نرسیده است.

* مادری که تغذیه ی مناسبی ندارد، شاید نوزاد سالمی را بزرگ کند، اما سلامتی خود را به خطر می اندازد، درست مانند مادر بارداری که با تغذیه نادرست، ضعیف می گردد، زیرا جنین مواد غذایی مورد نیاز خود را از بدن مادر تامین می کند.

" شیرمادر یکی از بهترین غذاها برای نوزاد است. بیایید با هم این غذا را ترویج کنیم تا دچار بیماری های ناشناخته و مختلف نشویم."
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
شیشه شیر؛ گزینه ی آخر

مشکل شیردهی مادران شاغلی که کودک شان با قاشق شیر نمی خورد

شیشه و سرشیشه را مناسب سن کودک خود انتخاب کنید و به صورت مرتب آن را کنترل کنید و اطمینان حاصل کنید که سالم است. لازم است بعد از هر بار اتمام شیردهی حتما شیشه شیر کاملا شسته و ضد عفونی شود.

شیشه

وقتی باردار بودم، نزدیک ماه‌ های آخرم که شده بود سوال اغلب کسانی که من را می‌ شناختند بعد از سلام و احوال‌ پرسی این بود که مرخصی زایمان چقدر داری و بعد بچه را کجا می ‌خواهی بگذاری و بری سر کار! از آن جایی که ثابت کار نمی ‌کردم، مرخصی زایمان هم نداشتم، مجبور بودم یکی دو ماه بعد از فارغ شدن کارم را از سر بگیرم.

مادرم قبول کرده بود چند روزی در هفته کوچولو را پیش خودشان نگه دارد و می ‌گفت با شیشه، شیر دوشیده ی خودت را به او می ‌دهیم.

اول سرسختی کردم که نه شیشه مضر است و حتما باید با قاشق به نوزاد شیر داد اما بعد از چند بار امتحان متوجه شدم این کار آن قدرها هم راحت نیست و پسرم اصلا همکاری نمی کند، رفتم سراغ شیشه اما قبل از آن موضوع را با متخصص اطفال در میان گذاشتم.

شاید این پرسش‌ ها دغدغه ذهنی شما هم باشد. این مطلب کمک تان می ‌کند کودک را از شیر خود محروم نکنید.

چه جنس شیشه‌ ای بهتر است؟

در بازار شیشه ‌های شیر از جنس شیشه و پلاستیک موجود است:

خوبی جنس شیشه ‌ای این است که دوام بیشتری دارد و به راحتی بدون این که نگران مواد سمی پلاستیکی از جمله بیسفنول A باشید شیشه را در آب جوش بیندازید و ضدعفونی کنید. البته این شیشه‌ ها کمی سنگین است و احتمال شکسته شدن شان هم بالاست.

شیشه ‌های پلاستیکی شیر سبک و نشکن هستند اما لازم است آن ها را بعد از مدت کوتاهی استفاده، عوض کرد.

انواع جدیدی از شیشه‌ های شیر به تازگی وارد بازار شده که تماما سیلیکون هستند. مزیت این جنس شیشه این است که حاوی بیسفنول A نیست. سبک است و خود کودک می ‌تواند آن را به راحتی در دست بگیرد. البته قیمت این جنس شیشه در مقایسه با سایر انواع گران ‌تر است!

اندازه شیشه چقدر باید باشد؟

* شیشه‌ های کوچک بین 90 تا 120 میلی ‌لیتر گنجایش دارند و مخصوص شیردادن به نوزادان یا دادن آب ‌میوه به کودک است.

* شیشه ‌های متوسط 260 میلی ‌لیتر گنجایش دارند و مناسب برای شیرخواران 6 تا 9 ماه هستند.

شیر خوردن نوزادان معمولا 15 دقیقه طول می ‌کشد. اگر نوزادی تند تند

شیر بخورد احتمال این که دل‌ درد شود زیاد است. وقتی شیرخوار گرسنه

نیست به زور به او شیر ندهید

چه سرشیشه ‌ای مناسب نوزاد من است؟

سرشیشه از دو جنس مختلف سیلیکون و کائوچو در بازار موجود است:

سرشیشه سیلیکونی روشن و صاف است. بو و مزه‌ خاصی ندارد و احتمال آلرژی را کم می ‌کند. مقاوم ‌تر است و طول عمر بیشتری هم دارد. مشکل این نوع سرشیشه‌ ها این است که کودک باید محکم مک بزند تا شیر جاری شود. در ضمن قیمت آن ها هم کمی بالاست.

سرشیشه‌ های کائوچویی تقریبا قهوه ‌ای یا کرم هستند. سبک ‌ترند و راحت ‌تر مک‌ زده می ‌شوند. مقداری طعم دارند که البته به مذاق بچه ‌ها خوش می‌ آید. طول عمر کوتا‌ه ‌تری در مقایسه با سیلیکون دارند و باید زود به زود آن ها را تعویض کرد.

سرشیشه‌ در انواع مختلفی در بازار به فروش می ‌رسد:

1) کلاسیک: سرشیشه‌ های کلاسیک گرد هستند و نوک آن ها سوراخ دارد. تعداد سوراخ‌ ها هم بر اساس سن کودک متفاوت است.

2) ارتودنسی: این سرشیشه ‌ها شبیه به سینه مادر ساخته شده‌ اند و مانع رشد صحیح دندان‌ ها نمی‌ شود.

3) ضد کولیک و نفخ: این سرشیشه‌ ها میزان ورود هوا و جریان شیر را کنترل می ‌کنند و اجازه نمی ‌دهند شیرخوار حین مکیدن، هوای زیادی ببلعد. سرشیشه‌ ها بر اساس سن کودک و تغییر حالت دهان و لثه و قدرت مک ‌زدن طبقه ‌بندی می‌ شوند.
شیشه

سرشیشه ‌های 0 تا 3 ماهگی مناسب نوزادان است. اندازه کوچکی دارد و تنها دارای یک سوراخ است. هر چه سن شیرخوار بالاتر می‌ رود تعداد سوراخ ‌های سرشیشه و اندازه آن هم بزرگ ‌تر می ‌شود تا شیر بیشتری بیرون بیاید.

توجه:

هنگام خرید سرشیشه توجه داشته باشید که سرشیشه و شیشه از یک مدل و یک مارک باشند تا از کناره‌ های سرشیشه شیر بیرون نریزد.

سرشیشه را مناسب سن کودک خود انتخاب کنید و به صورت مرتب آن را کنترل کنید و اطمینان حاصل کنید که سالم است.

در صورتی که هر نوع فرسودگی را مشاهده کردید آن را عوض کنید.

چگونه شیشه شیر را باید شست؟

لازم است بعد از هر بار اتمام شیردهی حتما شیشه شیر کاملا شسته و ضدعفونی شود. برای این کار ابتدا محتویات شیشه را خالی کرده و آن را با آب شیر، آب بکشید. بعد قسمت ‌های مختلف شیشه را اعم از سرشیشه و در حتی قسمت نوک سرشیشه را از قسمت بسط جدا کرده و در آب گرم بیندازید و کمی مایع شوینده ظروف به آن اضافه کنید. به کمک شیشه ‌شور داخل شیشه را کاملا تمیز کنید به طوری که اصلا شیری داخل آن نماند. سرشیشه را هم کامل بشویید. بعد قسمت‌ های مختلف را جداگانه آب کشیده و استریل کنید.

هنگام شیردهی با شیشه به این نکات توجه کنید

1) قبل از از دادن شیر به شیرخوار، چه شیر دوشیده شده باشد چه شیرخشک، دمای آن را بررسی کنید. می ‌توانید چند قطره از شیر را روی مچ خود بچکانید تا مطمئن شوید خیلی گرم نیست. در صورتی که شیر خیلی گرم بود چند دقیقه‌ ای شیشه را داخل کاسه آب سرد قرار دهید.

2) در محیطی آرام بنشینید. تکیه بزنید و زانوها را تا کنید. بعد شیرخوار را به حالت نیمه نشسته به طوری که سرش داخل گودی آرنج شما و به طرف بالا باشد قرار دهید. سرشیشه را در حالی که شیر داخل آن است به دهان شیرخوار نزدیک کنید تا خود دهانش را باز کرده و در شیشه را بگیرد. برای این که شیرخوار هوای زیادی نبلعد سرشیشه را همیشه پر شیر نگه دارید. اجازه بدهید شیرخوار با ریتم خود مک بزند و در صورتی که لازم بود وقفه ‌های کوتاهی بین شیردهی قرار دهید. شیر خوردن نوزادان معمولا 15 دقیقه طول می ‌کشد. اگر نوزادی تند تند شیر بخورد احتمال این که دل‌ درد شود زیاد است. وقتی شیرخوار گرسنه نیست به زور به او شیر ندهید. در ضمن نوزادان خیلی سریع خسته می ‌شوند و بیش از 20 دقیقه نمی ‌توانند مک بزنند.

3) بعد از این که با شیشه شیر دادید حتما لازم است هوای درون معده ی نوزاد را تخلیه کنید. برای این کار شیرخوار را سر دوش تان بگذارید و آرام روی پشتش بزنید تا بادگلو بزند.

بخش تغذیه تبیان

منبع: هفته نامه ی سلامت – شماره ی 315 - ترجمه: سمیه مقصودعلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تغذیه با شیر مادر در غیاب او
شیر مادر

دلتان برای همکاران و محیط کارتان تنگ شده؟ تصمیم گرفته‌اید به سر کار برگردید؟ پس باید برنامه شیردهی‌تان را تنظیم کنید.

شاید توصیه‌هایی که من از کارشناسان و متخصصان اطفال در انجمن تغذیه با شیر مادر گرفتم، راهگشای شما باشد.

حتما می‌دانید برای مواقعی که بیرون از منزل هستید باید شیرتان را دوشیده و ذخیره کنید. اما این کار به این سادگی‌ها نیست و اصولی دارد.

خانم دکتر در ابتدا لیستی از ظروف لازم را به من داد که شامل ظروف پلاستیکی یا شیشه‌ای با سرپوش محکم بود تا هوا در آن نفوذ نکند. یک‌سری کیسه‌های پلاستیکی مخصوص ذخیره شیر مادر نیز هستند که برای ذخیره کمتر از 72 ساعت مناسب است. به من گفتند اگر دوشیدن با دست سخت است، باید پمپ مخصوص نیز بخرم.

قبل از دوشیدن باید دست‌ها و ظروف را خوب شسته و آماده شویم. دوستان خوبم اگر شیر را در مقادیر کم ذخیره کنید، بهتر است و از دور ریختن شیر خورده نشده جلوگیری می‌شود.

بچه‌ها در هر وعده حدود 60 تا 120 میلی‌لیتر شیر می‌خورند، بنابراین برای ذخیره شیر در وعده‌های 60 میلی‌لیتری شاید لازم باشد چند بار در روز شیر خود را بدوشید و سپس همه را با هم در یک ظرف ذخیره کنید. البته به شرط اینکه شیر تازه دوشیده شده و گرم را قبل از اینکه با شیر قبلی مخلوط کنید، حدود یک ساعت در قسمت اصلی بدنه یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس به شیر دوشیده شده همان روز اضافه کنید.
ذخیره شیر مادر

اگر ساعت کاری شما طوری است که نیازی به فریز کردن شیر نیست، بهتر است بدانید شیر دوشیده‌شده‌تان در دمای اتاق 25 درجه سانتی‌گراد حدود 6 تا 8 ساعت قابل نگهداری است، ولی در این روزهای گرم حتما سرپوش شیر را قرار داده و آن را با یک حوله سرد پوشانده و در محل خنک اتاق نگهداری کنید.

اگر شیر در کنار کیسه یخ باشد تا 24 ساعت و اگر در دمای 4 درجه یخچال باشد تا چهار روز قابل نگهداری است.

رنگ شیر دوشیده شده‌تان از روزی به روز دیگر متفاوت است و به رژیم غذایی شما بستگی دارد. ممکن است آبی، زرد و یا قهوه‌ای باشد.

شیر ذخیره شده را قبل از دادن به شیرخوار به ملایمت نه با شدت تکان دهید تا چربی شیر که به قسمت بالای ظرف رفته با بقیه آن مخلوط شود.

توجه کنید ذخیره شیر در مقادیر 30 یا 60 میلی‌لیتری باعث می‌شود شیرخوار ما تا زمانی که به منزل می‌رسیم چند بار شیر بخورد و خوشحال و راضی باشد. البته به خاطر داشته باشید بوی شیر تازه نسبت به فریز شده فرق دارد و شیرخوار تمایل دارد در مواقعی که به خانه می‌رسیم از گرمای بدن مادر و نوازش‌های او لذت ببرد و پستان مادر را بمکد.
1. نوزاد رو طوری در آغوش بگیرید که کل بدنش در یه راستا باشه و کاملا در آغوشتون حمایت بشه و صورت نوزاد به طرف شما باشه اگر صورتش رو برگردوند آروم گونه اش رو نوازش کنید تا به طرفتون برگرده و نوک سینه رو به لب بالایی نوزاد بزنید تا تحریک بشه و دهانش رو باز کنه...
2. چهار انگشتتون رو زیر سینه بذارید و با انگشت شست از بالا سینه رو از جلوی بینی نوزاد دور کنید تا بتونه راحت تنفس کنه ...
3. لباس های نوزاد رو بالا بزنید و اجازه بدید پوست شکمش با شکم شما در تماس باشه.. این کار نوزادتون رو آروم می کنه .
4.بلافاصله بعد از زایمان به نوزادتون شیر بدید! داروهای بی حسی و بی هوشی ظرف یک ساعت تاثیرشون رو از دست می دهند . بهتره بلافاصله بعد از اینکه اطرافیان رو تشخیص دادید بخواید که نوازدتون رو بیارن و بهش شیر بدید.. اولین بار شیردهی فوق العاده مهم هست. حتی یک قطره از شیر شما برای نوازادتون کافی هست.. اجازه ندید نوزاد ناز و معصومتون گشنه به خواب بره...
5. در دو هفته اول هر یک ساعت یک بار به نوازد شیر بدید.. این کار باعث می شه که میزان شیرتون افزایش پیدا کنه و بعد از دو هفته به درخواست نوازاد شیردهی انجام بشه.. زمانی که نوازاد به اطراف نگاه می کنه و دهانش رو باز می کنه گرسنه هست ، گریه آخرین علامت گرسنه بودن نوزاده ... اما حواستون باشه که اگر نوزاد شب برای شیر بیدار نشد حتما هر 4 ساعت یکبار بهش شیر بدید.
6. به هیچ وجه فقط نوک سینه رو داخل دهان نوزاد نذارید چون باعث می شه سینه شما ترک بخوره و زخم بشه .. باید نوک سینه به همراه هاله قهوه ای رنگ داخل دهان نوزاد بره...
7. وقتی شیردهی رو آغاز می کنید به زمان دقت کنید .. 10 دقیقه اول شیردهی فقط آب و قند به نوزاد می رسه و بعد از 10 دقیقه پروتئین و مواد مغذی.. پس اگر نوزادتون از یه سینه شما زیر 10 دقیقه شیر خورد بار بعد همون سینه رو بهش بدید تا پروسه شیردهی کامل بشه و اگر بالای 10 دقیقه بود می تونید سینه دیگه رو به نوازد بدید.
8. بعد از اتمام شیردهی فورا لباس زیر نپوشید اجازه بدید نوک سینه خشک بشه.. این کار از رشد میکروب جلوگیری می کنه ...
9. اگر سینه شما زخم شد از روغن زیتون استفاده کنید و سینه رو چرب کنید و همین طور از شیر خودتون... یه مقدار شیر رو به محل زخم بزنید و بزارید خشک بشه.. این کار باعث میشه زخم ها ترمیم پیدا کنه...
10. اگر سینه شما شیر زیادی داره و سفت شده خودتون اقدام کنید به دوشیدن و شیر رو می تونید تا 2روز تو یخچال نگه دارید اما توجه کنید که در زمان استفاده به هیچ وجه ظرف حاوی شیر رو به سرعت تکون ندید بلکه آروم آروم بچرخونید و بعد داخل یه ظرف آبگرم بذارید تا دماش مناسب بشه و برای اینکه شیر رو به نوازدتون بدید از شیشه استفاده نکنید بلکه از قاشق و یا فنجان (فنجان رو سرازیر نکنید بلکه خیلی آروم به لب نوزاد نزدیک کنید که خودش شروع به خوردن کنه) استفاده کنید این کار باعث میشه نوزادتون سینه شما رو سخت بگیره.
11. برای زیاد شدن شیر رازیانه دم کنید و ده روز روزی 3 بار بخورید.. آب هویج و شیر پاستوریزه هم موثره..
12. برای اینکه بدونید نوزادتون داره خوب شیر میخوره به این علامت ها دقت کنید: الف-پرشدن گونه ها ب- نبض زدن زیر گوش ج- 5 بار ادرار در روز د- افزایش وزن .. اگر صدای ملچ و مولوچ کردن از دهان نوزاد شنیدید یعنی خوب سینه رو نگرفته و شیر نمی خوره اما بعد از یکی دو هفته صدای قورت قورت کردن شیر رو می شنوید.
13. سیر-پیاز-شنبلیله- نعناع-کلم -فلفل-نوشابه گازدار باعث میشه نوزاد بی قراری کنه و سینه شما رو نگیره چون با خوردن این مواد بوی بدنتون تغییر می کنه ... البته بعضی نوزادان تو دوره پریود مادر سینه مادر رو نمی گیرن و بهتره شیر دوشیده بشه و استفاده بشه...
14. از شیردوش های استاندارد استفاده کنید که معمولا قیمت بالایی دارند اما یکی از بهترین وسیله ها برای دوشیدن شیر سرنگ هست... به این ترتیب سری که جای سوزن هست رو ببرید و اون قسمت فشاری سرنگ رو در بیارید و تو اون قسمت که بریدید جا بدید یعنی اون قسمت که دو تا جا برای دست گرفتن درست سرنگ هست رو بذارید روی سینه تون... اگر سرنگ بزرگ باشه خیلی بهتره ...
15. اگر سینه شما نوک نداره و مداوم نوک سینه تون داخل رفته هست از پوشش مخصوص که تو داروخانه ها هست استفاده کنید... پلاستیکی که وسطش سوراخه و نوک سینه داخلش می افته و بعد یه پوشش پلاستیک دیگه روی اون قرار می گیره... از این وسیله می تونید روزی 5 ساعت تو لباس زیرتون استفاده کنید...
بعضی افراد با تحریک شدن نوک سینه شون برجسته میشه این افراد نیاز به استفاده از این وسیله ندارند...
16. در دوران شیردهی به هیچ وجه لباس زیر تنگ نپوشید.
17. اگر سینه تو سفت شد و شیرتون زیاد بود زیر دوشت آب گرم ماساژ بدید و بلافاصله بعد از نرم شدن سینه به نوزاد تون شیربدید روشصحیح دوشیدن هم به این شکله که چهار انگشتتون زیر سینه باشه و با انگشت شست آروم از بالا به پایین و از طرفین به سمت مرکز سینه ماساژ بدید.
دعا کنید نی نی منم صحیح و سالم بیاد تو بغلم و خودم بتونم بهش شیر بدم..
و اما من و دخترم:

ما دیروز یعنی در سن 37 هفته و 4 روز بارداری سونوگرافی بودیم واحتمالا این آخرین سونوگرافی بود که انجام دادیم. تا خدا چی بخواد. چند روزی بود که تکونای دخترم و کمتر احساس می کردم و حسابی نگران شده بودم...حتی چند بار اشکم رو هم در آورد... ولی دیروز خدا رو شکر همه چی روبراه بود و دکتر گفت اصلا بچه بی حالی نیست و حرکاتش هم خوبه و بند ناف هم کاملا آزاد بود و این کم احساس کردن حرکات احتمالا به خاطر قدامی بودن جفته که ضربه حرکات و می گیره..فقط دکتر گفت که آب دورش کمه و باید بیشتر آب بخورم ... فکر کنم به خاطر گرما باشه... بچه کاملا چرخیده و آماده زایمان طبیعیه اگه خدا بخواد.

دستاش و مشت کرده بود و جلوی صورتش گرفته بود فداش شم ولی چشماش و موهاش و دکتر بهمون نشون داد...شوهرم می گفت پشت موهاش فر خورده بوده عزیز دلم... وزنش هم 2952 گرم بود که دکتر می گفت با تلورانس 200 گرم تقریبیه...

راستی بچه م جاش حسابی تنگ بود...البته دل ما برای هر چه زودتر دیدنش و در آغوش کشیدنش تنگ تره... خدایا به همه ما کمک کن که به سلامتی و به دور از استرس زایمان کنیم و گل های زندگی مونو زودتر بغل کنیم...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

ایییییییییییییی منو دخمل طلا رو یادتون رفتههههههههههههههه
من تو هفته 36 بارداری هستم اخ جوووووووووون دیگه چیزی نمونده دخمل گلمو ببینم هوررررررررررررررررررا
شنبه رفتم سونو گرافی دخمل طلا جاش تنگ شده بود موچاله شده بود هیچیش معلوم نبود با مامان بزرگو دایی میلادش رفتیم بالاخره دایی هم تورو دید همه چیز خداروشکر خوب ونرمال بود وزنتم 2400 بود عچقم 8 تیــــــــــــــــــــــــر میای بغلم به امید خدااااا
سلام بچه ها خوشحالم که استفاده کردید

مراقبتهاى قبل از عمل :

توسط پزشک مربوطه و پرستار بخش به شما یادآوری می شود که شامل ( مهم ترین آن )
ناشتا بودن شب قبل از عمل و تخلیه روده توسط شیاف.
پاکسازی محل عمل.
خالی بودن مثانه و گذاشتن سند توسط پرستار.

مراقبتهاى بعد از عمل :

در تخت پاهای خود را حرکت دهید و ورزش های تنفسی و حرکتی انجام دهید ( برای جلوگیری از ترومبوز وریدی و آمبولی ریه ).
توسط همراه و پرستار بخش به آرامی از تخت خارج شوید ، محل عمل خود را توسط دست نگهدارید ( برای جلوگیری از تشدید درد ).
راه رفتن برای کاهش درد ناشی از تجمع گاز و کاهش شانس عوارض تنفسی و حرکتی بسیار مؤثر می باشد.
هنگام حرکت ، سرفه کردن ، خندیدن و تنفس عمیق برش شکمی را با دست محافظت کنید.
پس از خارج کردن سند توسط پرستار حتماً با اینکه درد دارید ادرار نمایید.
احساس خستگی و خواب آلودگی احتمالی شما بخاطر داروی بیهوشی می باشد نگران نباشید.
حتماً هرچه سریعتر به فرزند خود شیر دهید از همراه و پرستار کمک بخواهید.

مراقبتهاى پس از ترخیص :

کلیه داروها از تبدیل آنتی بیوتیک و مسکن را که پزشک متخصص تجویز نموده مصرف کنید.
به کلیه علایم عفونت از قبیل بالارفتن درجه حرارت ، ترشحات بدبو ، افزایش درد ، قرمزی و تورم محل عمل توجه کنید. سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
مراجعه به پزشک متخصص در روز10-8 بعد از سزارین.

سلام مامانای خوب تیر ماهی منم مامان تیر ماهیم اما تاریخ سزارینم 30 خرداده نی نیم دخمله اسمش تا این لحظه هلیاست. سونو از هفته 29 دکتر برام ننوشته و گفته نمیخواد بنابراین وزن نی نیم موقع زایمان برام سورپرایزه

همش دارم خامه و بستنی و کباب و پودر لیدی میل میخورم که نی نیم بالا 3 کیلو باشه اخه شکمم بزرگ نبست دکترم گفته نی نیت ریزه!!!!!! ولی پرسیدم از مامانا تو همین سایت گفتن به شکم نیستتتت حالا خدا کنه دکتر اشتباه گفته باشه
انشاالله نی نی های همه به سلامتی به دنیا بیان
به اونایی هم که مامان شدن تبریک میگم
تاریخ واسه طبیعی واسم زده 3 مرداد ولی واسه سزارین فکر کنم ایشالا بشه 20 تیر حدودا.ایشالا فردا میرم دکتر.خدا کنه بهم تاریخ بده.توروخدا دعا کنید حال پرنسسم خوب باشه.آخه 2 هفته س که مرتب درد شدید زایمان می گیرم.درد شکم و کمر. خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم.
بهشت در دستان مادر بود...
مادر آن را زمین گذاشت،تا ما را در آغوش بگیرد...
بچه ها اولین نینی تاپیکمون رونمایی شد :
درینگ درینگ!!! پرنسس لیلی بانو صبیه مکرمه خانوم محترمه فاطمه بانو (ملقب به میشول)
وی با وزن 2400 و قد 46 سانتیمتر در 34 هفته و 3 روزگیش در شب شنبه 91/03/20 ساعت 11 و 10 دقیقه شب پا به عرصه گیتی نهاد. قدومش مبارک و میمون باد.
اینم تمثال بی مثالش: (خدا رو شکر این یکی دیگه به مهناز افشار نرفته!!!!)

آپلود فایل و عکس
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
نورا جونم و مریم عزیزم، برای انتخاب اسم این تاپیک و این سایتم پیدا کردم. بدک نیست:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=110625&PostID=9835540#9835540

http://names.ninipage.com/names/3319

امیدوارم به دردتون بخوره.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام به همه دوستای گلم. ممنون از اظهار لطفتون. ایشالا در اولین فرصت عکس ترانه خانوم رو هم حتما میذارم. پپو جون ترانه من طبیعی به دنیا اومد خدا رو شکر و ساعت 10:50شنبه شب. یعنی 20 دقیقه از لیلی بانو بزرگتره .

در ضمن نوبان هم دیروز کیسه آبش پاره شده و سزارین کرده و خدا رو شکر حال خودش و ژرهام کوچولو خوبه.

در ضمن امیدوارم همه به سلامتی زایمان کنن. لحظه اومدن بچه خیلی شیرینه......
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
راقبت بعد از زایمان به روش سزارین

دوران پس از زایمان یکی از مراحل بسیار مهم در زندگی مادر میباشد. مراقبت صحیح در طی این 6– 8 هفته در سلامت مادر، رشد و تکامل نوزاد و سلامت خانواده تاثیر گذار است.همچنین نوزاد در طی این مرحله تغییرات رشد و تکاملی چشمگیری دارد که سلامت مادر و بهبودی پس از سزارین در این زمینه نقش بسازیی دارد.آشنایی مادران با مراقبت های پس از سزارین به ایشان کمک میکند تا دوران نقاهت پس از زایمان را بدور از هر گونه خطری سپر نمایند. امید است این راهنما پاسخگویی شما مادر عزیز باشد .

نکات زیر در حین مراقبت پس از سزارین ممکن است مشاهده شود:

تا 24 ساعت پس از سزارین ممکن است خونریزی در حد قابل توجه وجود داشته باشد ولی بتدریج از حجم خون کاسته میشود. همچنین ترشحات واژن نیز ممکن است تا یک ماه دیده شود.
درد : درد موضع عمل و درد ناشی از انقباضات رحم در پی شیر دهی ممکن است احساس شود.این درد به علت برگشت رحم به حالت اولیه قبل از حاملگی است و قابل تسکین با مسکن تجویز شده توسط پزشک معالج شماست.

پانسمان ناحیه سزارین ضد اب و شفاف است و میتوانید هر روز به روش ایستاده استحمام کنید .پانسمان شفاف تا 10 روز پس از سزارین یعنی زمان ویزیت پزشک معالج میماند و نخ بخیه محل زخم قابل جذب است یعنی نیازی به کشیدن بخیه نیست .

تغذیه مادر پس از سزارین :
توصیه میشود تا 3 روز پس از سزارین از خوردن غذای ها ی نفاخ مثل میوه خام ، آب میوه خام، آب میوه های کارخانه ای چون ساندیس و..... ، حبوبات و پلو و خورشت بپرهیزید.
غذاهایی چون کباب، جوجه کباب ، گوشت یا مرغ آب پز و سبزیجات پخته مثل هویج، کدو، سیب زمینی و آب رقیقکمپوت مناسب ترند.
در صورت یبوست از روغن زیتون، آلو و انجیر خشک خیس کرده استفاده شود.
سعی کنید آب به میزان کافی مصرف نمائید چرا که به رفع یبوست کمک میکند، و از طرفی به علت شیردهی و خونریزی به جایگزینی حجم مایعات نیاز دارید.
نحوه دفع ادرار و اجابت مزاج : به علت جلوگیری از فشار به محل بخیه از توالت فرنگی استفاده شود .

میزان فعالیت :
سعی کنید مرتبا راه بروید چرا که راه رفتن هم از نفخ شما جلوگیری میکند و هم از یبوست.
بخاطر داشته باشید داشتن استراحت کافی در فواصل فعالیت به تسریع بهبودی دوران پس از زایمان کمک میکند.سعی کنید در ساعاتی که نوزاد خواب است شما نیز استراحت نمائید و از دید و بازدید های طولانی بستگان حتی الامکان بپرهیزید.کار سنگین در منزل انجام ندهید.

برخی پزشکان به استفاده از شکم بند اعتقاد ندارند.

چنانچه شکم بزرگ باشد میتوان آنرا با پارچه ( شال پارچه ای ) بست.

زمان شروع ورزش:

معمولا اجازه انجام ورزش از روز 10 به بعد در اولین ویزیت پزشک معالج توسط پزشک معالج داده میشود.

شیردهی:

مرتب از هر دو سینه به نوزاد شیر دهید. در صورت حالات غیر عاد ی در سینه مثل سفتی سینه ، درد ، قرمزی و تب به پزشک معالج خود اطلاع دهید و به بیمارستان مراجعه نمایید.همچنین شستشوی نوک سینه با آب ولرم قبل و پس از هر بار شیر دهی به منظور پیشگیری از الودگی لازم است.

نکات قابل پیگیری :

در صورت مشاهده تب، التهاب ناحیه عمل یعنی قرمزی، درد ، ترشح ، تب و خونریزی شدید و غیر عادی به بیمارستان مراجعه نمائید . همکاران بخش زنان و زایمان همه روزه آماده راهنمایی و مشاوره با شما هستند.

با آروزی رشد و بالندگی نونهال عزیز شما

بخش زنان زایمان بیمارستان دی
2810