2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
مبارکش باشه مژی جون.
راستش من توی خرید چند تا وسیله موندم:
یکی پستونک که خیلیا میگن لازمه اما من به شخصه بدم میاد، هم فرم دندونای بچه ها رو خراب می کنه، هم آب دهنشونو راه میندازه، تازه وابستگی هم میاره. (یکی از دوستام میگفت بچمو بعد از 2 سال از پستونک گرفتم، نصفه شبا پا میشه به اپن اشاره می کنه که مامی پاشو پستونکمو بیار!!!!!!!)
یکی روروئک که جدیدا" میگن برای زانوی بچه ها ضرر داره! ولی مگه همه ماها استفاده نکردیم؟ زانومون مشکلدار شده؟!!!
یکی مسواک انگشتی که اصلا" کاربردشو نمیدونم.......... (یکی از بچه ها گفت وقتی قطره آهن به نینی میدی میکشی که سیاه نشه.)
بعدش بخور سردش بهتره یا گرمش؟
لطفا" نظرتونو توی این موارد بگین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام بچه ها دختر منم 15 تیر به دنیا میاد ایشالله ...

بچه ها ژل اماده سازی سینه مادر رو استفاده کردید ؟ خوبه بخریم ؟

من از هر داروخانه ای سوال کردم با تعجب بهم نگاه کردن !! از کجا باید بخریم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی مجی جان مبارک باشه عزیزم

پپوخانم پستونک هیچ تاثیری روی دندونای نینی نداره مگه ماها همه نخوردیم ؟من فک و فرم دندونام از نظر دندانپزشک هیچ مشکلی نداره و پستونک هم استفاده کردم ...
من به چشمم دیدم که مامانایی که بچه هاشون به پستونک عادت ندارن دجار مشکل میشن ...
1.بچه ها شیشه نمیگیرن دیگه و خودش یه معضله بزرگه مخصوصا برای شما که شاغلی و باید بچت به شیشه عادت کنه والا تا 4 که بری خونه گشنه میمونه
2.از ماماناشون به جای پستونک استفاده میکنن و مادر تا صبح باید بی خود سینش توی دهن نینیش باشه یا اینکه در طول روز باید الکی سینتو جلوی هر کس و ناکس بزاری دهنش

روروئک هم جدیدا میگن بده ماها که همه استفاده مریدم و مشکلی پیش نیمده بچه ها توی یه سنی میخوان هی راه برن باید یکی هی تاتیشون کنه یا بغلشون کنه دیگه نمیشه هیج کاری کرد توی خونه
اما رورئک خوبه باز بچه رو میزاری توش و به کارات میرسی
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
سلام به همگی منم هستم ... هفته 30 ام الان 60 کیلو ام نسبت به اولش 6 کیلو اضافه کردم.تازگی ها دست و پام باد می کنه و خیلی اذیت میشم شبها هم خیلی خوب نمی تونم بخوابم.
تا دو هفته پیش حتتما طبیعی می خواستم اما تحقیقاتم و سوالم از چند تا دکتر چشم پزشک پشیمونم کرد اخه من حدود 10 سا پیش لیزیک کزدن و دکترها گفات طبیعی نکن حتی اگر بخوای برای بیمارستانهای دولتی نامه کتبی هم می دیم که سزارینت کنن!!!
منم پشیمون شدم... به هر حال با سزارین دخملم 15 یا 16 تیر به دنیا میاد بیمارستان لاله.

وسایلای نی نیم رو هم مامانم و خودم و اینا تقزیییبا کامل کردیم شاید یه خورده ریزایی مونده باشه که اونا رو هم ایشا الله کامل می کنیم .

تا 10 روز دیگه هم مدرسه ها تعطیل میشه و منم می تونم با خیال راحت استراحت کنم و اتاق دخملم رو درست کنم

فقط یه چیز خییییییییییلی گنده مونده اونم اسم دخملیه که هنوز ندااااررررررره!!:(

همییییییین .... خوشجال می شم واسه اسم نی نی کمکم کنید
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
سلام منم امروز هفته 33 بارداری شروع شدمه و به امید خدا 4 تیر زایمان طبیعی میکنم از اول حاملگی تا حالا 8 کیلو اضافه کردم و تا یک هفته پیش فکر میکردم دخمل دارم سونو اخرم معلوم شد نی نی خوشمله ما پسمله ایشالله اسمشو میزارم رادین
سیسمونی بچه ام رو ودم خریدم ولی هنوز کامل کامل نیست
یه سری از خریدای گل پسرم
هم روروئک خریدم هم پستونک من خودم تا 3 سالگی پستونک میخوردم الان هم دندونام همه به ردیف و مرتبه نمیدونم این دکترا هر از چند گاهی یه چیزی از خودشون در میارن
یه سری دشکچه خودم واسه پسملی دوختم یه سری لحاف دشک هم خریدم یه چند دست لباس و جوراب و کلاه که متاسفانه در دسترسم نیستن که عکسشونو بزارم راستی چند روز پیشا هم یه قابلمه مسی گرفتم که بعدا واسش سوپ درست کنم فداش شم جیگلمو
گهواره خریدم و دشک تعویض و کفش و فین گیر و سرنگ دارو دهی و چندتا خرد ریز دیگه
واییی مهرناز جوون من تا حالا فقط یه بار تو سونوی معمولی بهم گفتن نی نیم دخمل ..... اگه مثل تو بشم که ... وسایلش پس چی؟ نخریده بودی هنوز؟؟؟

انشاالله به سلامتی زایمان راحتی داشته باشی.
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
هفته 32 تا 36
مامانم ، وزنم دارد به سرعت زیاد می شود از 1800 گرم به 2500 گرم رسیده ام . وقتی مواد غذایی انرژی زا را مانند نان، برنج و روغن می خوری من بیشتر وزن می گیرم . میوه ها هم سرشار از ویتامین هستند وقتی آنها را می خوری من بهتر رشد می کنم و مقام تر می شوم استخوان انگشت ها و پنجه هایم محکم تر شده اند در حالی که دندانهایم هنوز به تکامل خود ادامه می دهند هنوز هم احتیاج دارم روزی 3 تا 4 سهم از شیر یا فرآورده های آن را بخوری ضمناً مشغول ذخیره کردن آهن در کبدم هستم این کار مرا از کم خونی بعد از تولد نجات می دهد . نیاز مرا با خوردن گوشت یا جانشین های آن ، قرص آهن ، سبزی های سبز و نان سبوس دار تأمین کن من حالا مزه ها را هم تشخیص می دهم .
http://rasekhoon.net/news/show-81861.aspx

اینطوری خوبه حالا؟؟
سلام سارینا جون.تاریخ زایمان طبیعی 17 تیر و سزارین 10 تیر گفته.اما سونو آخر رو که ببرم گفت با بقیه سونو ها دقیقتر محاسبه می کنم.18 کیلو اضافه کردی؟؟؟؟؟؟؟ خیلیه هااااا.نی نی ت خیلی تپله یا بدنت چاق شده؟ من که خانم های دیگه رو می بینم که اینقد تپل می شن می گم نکنه کوچولوی من خیلی ریز باشه اما تو سونوگرافی ها وزنش خوبه و کاملا طبیعیه خداروشکر.ان شاالله که هرچی باشه هممون نی نی های گلمون رو به سلامتی و خوشی و راحتی به دنیا بیاریم.
به لطف خدا سپید مامان نیکی اولین مامان کلوپ شد....
نینیش 9.3.91 بدنیا اومد 2 3 هفته زودتر اومد اما خدا را شکر هم سپید حالش خوبه هم نیکی خانم
ایشالا همه ی مامانا به سلامتی زایمان کنن و این لحظه ی شیرین تو خاطرات همشون ثبت بشه
خدایا شکرت...

اینطوری خوبه حالا؟؟
2810