2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
نه پزشکی میخونم 😄 تجربی کار میکنم 

اهان پس تجربی هستید

چون تخصص داشتن برای مشاوره خیلی مهمه

هم تخصص هم تجربه

مثل اینکه کسی سرماخوردگیشو درمان کنه

فکر کنه میتونه پزشک باشه

من الان برای ۱۴۰۰ دوازدهمو و نصف یازدهم مونده به نظرتون میشه تو سه ماه خوند و پزشکی اورد

بله😀من میتونم یک ماهو نیمه ان شاالله اینا رو تموم کنم براتون از اول اردیبهشت جمع بندی کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم درس بخونم ولی خیلی فکرم مشغوله و اصلا نمیتونم برم سمت درس هیچ انگیزه ای ندارم نمیدونم ...

برای شما گزارشکار شبانه خیلی لازمه 😄که یکی پیگیر باشه هر شب مجبور باشین بهش جواب پس بدین و ازش انرژی بگیرین 😉😀

نه تموم نکرده بودم چون دوازدهمم هنوز کامل نبود 

بعد من درس که میخونم خیلی عالی یاد میگیرم ولی همش احساس میکنم هیچی بلد نیستم اصلا به خودم اعتماد به نفس ندارم که من مثلا تو این درس خیلی خوبم حتی مثلا تو ریاضی و فیزیک که نقطه قوتمه ولی احساس میکنم یه چیزی هست که هنوز نگرفتم اونو خودم فکر میکنم وسواس مطالعاتیه میشه راهنماییم کنید؟

سلام . من امسال کنکور دارم و از کرونا به بعد واقعاً هیچی نخوندم حتی تدریس معلمارم ندیدم و به معنای واقعی صفرم بنظرتون اگر از الان شروع کنم میتونم داروسازی دولتی قبول بشم و اگر ممکنه میشه توضیح بدید چطور مطالعه کنم🙏

و اینکه همینطور که گفتم تا الان دوازدهم و نخوندم و خرداد ماه امتحان نهایی داریم.

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
بعد من درس که میخونم خیلی عالی یاد میگیرم ولی همش احساس میکنم هیچی بلد نیستم اصلا به خودم اعتماد به ...

اره نگران نباشین این احساسو اکثر بچه ها دارن اما اگه برگردین و یه کوچولو تست بزنین از همون مبحث میبینین که اکثرشون بلدین