2777
2789

سلام دوستان عزيز، در مورد اين تاپيك خودارضايي كودكان اگر كسي به دارويي يا درماني دست پيدا كرده لطفاً به منم بگين كه درگير اين موضوع شدم 😢🥺 براي پدر و مادر خيلي سخته مخصوصا كه بچه تو جمع اينكارو ميكنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيز، در مورد اين تاپيك خودارضايي كودكان اگر كسي به دارويي يا درماني دست پيدا كرده لطفاً ...

سلام‌عزیزم.من دختر اولم از حدودا هفت هشت ماهگی اینکارو انجام می‌داد.اونموقع خیلی متوجه نیستن دوست دارن و گاه و بی گاه اینکارو حتی جلوی بقیه انجام میدن.دختر من پاهاشو ب هم فشار میداد متاسفانه پوشک هم بی تاثیر نیست کارم شده بود غصه و گریه .یه مدت تمام وقتم رو واسش میذاشتم و نمیذاشتم وقت خالی داشته باشه اینقدر در طول روز اینکارو انجام می‌داد ک مثلا اگ یه روز یک بار انجام می‌داد یا انجام نمی‌داد یه نفس راحت میکشیدم و خیلی خوشحال بودم.دیگه اگ این یک روز میشد یک هفته ک رو ابرا بودم.فارغ از اینکه از بین نمیره کلا و فقط تو اون بازه زمانی اینکارو انجام نمیده.من حتی دعواش میکردم و گفته بودم زشته و این حرفا ک اصلا اصلا این کار درست نیست .اصلا نباید متوجه بشه ک شما این کارو بد میدونی چون توی خلوتش نهایتا اینکارو انجام میده.

واسه دختر من هی یه مدت قطع میشد هی باز یادش میومد تا الان ک چهار سال و نیمه حدودا یک سال کامل از سرش افتاده بود اما همین امروز متوجه شدم دوباره پاهاشو روی هم میندازه و خودشو فشار میده و تا من میام‌خودشو جمع و جور میکنه و میخنده وای اون موقع میخواستم مثل بمب منفجر بشم اما دیدم این راهش نیست و ب اعصابم مسلط شدم و هیچی نگفتم و خودم رو زدم ب اون‌راه.

تنها راه چاره عزیزم اینه ک بهت میگم اصلا عصبانی نشو چون دور ازجون درد بی درمون ک نیست.اول از همه توکلت ب خدا باشه و ازخودش کمک بخواه دوم اینکه ب خودت مسلط باش و تو این زمینه صعف نشون‌نده چون فقط با محکم بودنته ک‌میتونی این قضیه رو مدیریت کنی سوم اینکه اگه کم واسش وقت‌میذاری یا اینکه مشغول کار دیگه ای هستی فعلا کارتو رها کن.حتی اگ‌مهد میره نذار ترجیحا مهد هم‌بره ک یه مدت پیش خودت باشه. چهارم اینکه عزیز دلم از شب قبل واسش یه برنامه بچین مثلا اگ دخترت از ۹ صبح بیدار میشه برنانه ریزی کن واسش و خودتم سعی کن‌تو برنانه هاش باشی مثلا از ۹ تا ۱۰ صبحانه ۱۰‌تا یازده نقاشی تا دوازده کاردستی بعد ناهار بعد استراحت بعد آب بازی و....اینطوری اصلا دیگه نمیره سمتش

اصلا اصلا سعی کن‌دعواش نکنی سرکوبش نکنی نه به خاطر این‌مورد کلا سعی کن بدجور دعواش نکنی ک سرخورده بشه چون بچه ها تو اوقاتی ک‌ناراحتن خسته آن و‌حوصلشو سررفته میرن سراغش.پس این سه تا رو سعی کن کلا ریشه کن کنی.

مورد اخرم ک بهت میگم یه وقت شما مثلا سرت شلوغه بعد میبینی صداش نمیاد آوا ک مداااام یواشکی نگاش کن.اما نه طوری ک خودش بفهمه.یا مثلا مدام باهم صحبت کنید ک بدونی سراغ کار نمیره.بعد اگ حس کردی خدایی نکرده میخواد بره سراغش سریع بیا خودت باهاش بازی کن ک از یادش بره.نه اینکه وقتی رفت سراغ کار بیای حواسشون پرت کنی.خدایی این خیلی تابلوئه و بچه میفهمه ک اهااااا پس اینکاره باعث شده مامانم بیاد....و اینکه تا میتونی ببوسش نوازشش کن تو آغوش بگیرش.واسش وقت بذار مطمئن باش ک اگ اینکارا رو بکنی نهایتا تا ۶ سالگی از سرش میفته.

راستی اصلا کتکش هم نزن ببخشید طولانی شد.خواستم اشتباهات منو مرتکب نشی من دعوا کردم سرکوب کردم کتک زدم و....اما فقط عذاب وجدانش واسه خودم موند و دخترم اذیت شد و این قضیه هم برطرف نشد.

موفق باشی عزیزم

سلام ببخشید دخترتون بازم این کار رو میکنه؟

سلام عزیزم ببخشید خیلی دیر پیامتونو دیدم

خداروشکر کرونا تنها خوبی که برای من داشت این بود که بیشتر با دخترم وقت گذروندم و باعث شد کلا این کارو فرام‌ش کنه

امیدتون به خدا باشه بیشتر بغلش کردم و براش پقت گذاشتم و سعی کردم در آرامش و بدون استرس باشه

و خداروشکر الان ۱۲ سالشه و کلا خوب خوب شده