2777
2789
عنوان

ابراز تشکر از همدردی و کمک

8703 بازدید | 39 پست
با سلام خدمت همه دوستان عزیزی که به هر ترتیب در تاپیک از دست دادن همسرم ابراز همدردی کرده اند و ضمن تشکر از همه شما امیدوارم که همواره در کنار خانواده هایتان سالم و پر نشاط روزهای خوب و خوشی را سپری کنید .
امیدوارم خداوند به همه کسانی که عزیزانشان را از دست میدهند خصوصا جوانان عزیزی که این روزها متاسفانه خبر فوتشان زیاد به گوش می رسد صبر جمیل و اجر جزیل عطا بفرمایند.آمین
صلواتی جهت شادی روح تازه گذشتگان و عاقبت به خیری همه جوانان می فرستیم.

دوستان عزیزم احساس افسردگی شدیدی دارم همچنان مبهوتم و ماتم زده خواهش می کنم که اگر مشاور خوب سراغ دارید که زود وقت بدهد و ترجیحا حوالی آرژانتین و هفت تیر و پیروزی باشد شماره اش را برایم بگذارید.
باز هم از همه شما سپاسگذارم انشااله شاهد شادیهایتان باشم .
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
عزیزم من از وقتی که خبرفوت همسرت را شنیدم ...هر شب برای شادی روحش فاتحه خوندم وهمیشه از خدا سلامتی وصبر را از خدا برای خودت ودختر گلت خواستم ...امیدوارم همواره سلامت باشی وبتونی جای خالی را برای فرزندت پر کنی......میتونی روی من به عنوان یه دوست حساب کنی..
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از همه دوستای گلم انشااله خدا سایه های سرتون رو برات حفظ کنه و همیشه شاد و سرحال باشید
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
دوستان عزیز من الان باید برم ولی اگر شماره مشاور رو برام ایمیل کنید ازتون ممنون میشم با این شرایط خیلی کم می یام سر میزنم اگر هم نتونستید همین جا بگذارید خیلی ممنون