2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 532 پست
سلام من حسابم تعلیق شده میشه آزادش کنید لطفا خواهش میکنم

سلام من اصلا کاربری فعال نمیکنم تماس با ما چند روز نبوده الان داره کاربرا رو ازاد میکنه شماره ای که عضو شدین رو بدین و درخواست وصل کنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شما درخواست بدم شمارمو آخه تماس بامارو پیام دادم جواب ندادن

جواب میدن چند روز نبودن الان امدن دارن فعال میکنن الان پیام بدین من باز میکنم میگن چرا

چون تماس با ما وقت میذاره میره همه مراحل فعال کردن کاربر رو میزنه می بینه بازه بعد شاکی میشه که وقتش گرفته شده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بدین تو خصوصی شماره تون رو

مشکلی نداره کار بدی که نمیکنه لطفا دعوا نکنین و تمامش کنین

........................................................................................................................................................................................................................................................................................

سلام
باز همون کاربر بالایی مزاحمت ایجاد کردن:

🟪 امروز ۲۲ مرداد 🟪

توی تاپیک من همچین پستی می گذارن:
⬇️⬇️⬇️
تو یادها با نفرت موند نفرت انگیز نباشیم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11510204/ازسارابپرس-از-سارا-بپرس-هستم-یه-جمله-یادگاری-بنویس?postId=305437264

این پستش رو حذف می کنین⬆️⬆️⬆️

⭕️⭕️⭕️
امروز ۲۲ مرداد🟧
در مورد من تاپیک می زنه:
⬇️⬇️⬇️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11783685/کاربر-فضول

🏀🏀🏀🏀🏀

من چیزی نگفتم گفتم دعوا نشه.
نمی دونم چرا این کار رو می کنه.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
.. ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ...

حالا همه متوجه شدن کیو میگه کسی لایکشم نکردم اگر در مورد من بود که نی نی یار 5 خوب نیست تا الان 175 تا لایک شده بود

حالا همه متوجه شدن کیو میگه کسی لایکشم نکردم اگر در مورد من بود که نی نی یار 5 خوب نیست تا الان 175 ...

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................

ممنون

چون قبلا گفته بودین تو خصوصی لینک ها به هم می ریزن این جا گفتم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
.... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... ...

اره همه قاطی میاد نمیشه لینکو باز کرد

سلام نی نی یار پنج 😡😡😡😡

تاپیکمون باز کن لطفا میخوام سوال آشپزیم جواب بدن خوووو😑

چرا تاپیک مون بستی😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11555792/تاپیک-دورهمی-دوستان-قدیمی-جدیدیااا

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810