2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9685 بازدید | 532 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو واجبی آخه دانش آموزای مملکت زیردستتن  بیچاره های طفلکی 😥

ببین من نمیدونم چطور اون کاربریت برگشته چون قطع دائم بوده ‌‌

حالا به خاطر تمام توهینات باز بسته میشی

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ببین من نمیدونم چطور اون کاربریت برگشته چون قطع دائم بوده ‌‌  حالا به خاطر تمام توهینات باز بس ...

تو صدبرابرش توهین کردی و آبروی من رو بردی تو تاپیک حذف بخاطر تاپیک چندماه پیش گفتی درخواست کمک کردی 

خب میگم خودشون برگردوندن تو چرا حرص میخوری چی بهت میرسه 

درضمن من توهینی نکردم که بسته بشم 

تو صدبرابرش توهین کردی و آبروی من رو بردی تو تاپیک حذف بخاطر تاپیک چندماه پیش گفتی درخواست کمک کردی& ...

تمام پست هات شات گرفتم 

توی تاپیک حذف هم پست من هست که فقط گفتم داشتن دو کاربری همزمان ممنوعه 

بعد خودت  بجای اینکه تشکر کنی توهین کردی و مجبورم کردی دلیلش بهت بگم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
تمام پست هات شات گرفتم  توی تاپیک حذف هم پست من هست که فقط گفتم داشتن دو کاربری همزمان ممنوعه& ...

نیازی به شات نیست  زحمت نکش چونکه پاک نمیشن 

خانوم معلم برو به کارت برس کاربرا منتظرتن برو بزار من لغو بشم شما کارتو کردی بزار حکمو اجرا کنن

تمام پست هات شات گرفتم  توی تاپیک حذف هم پست من هست که فقط گفتم داشتن دو کاربری همزمان ممنوعه& ...

من توهین نکردم بهت چه لزومی داشت تو تذکر بدی اونجا مگه نی نی یاری 

بعدشم من دارم تاپیکامو حذف میکنم که مطمئنم درجریانی که هردوروز یه تاپیک میزارم که حذف بشن بعد لغوبزنم 

ودر آخر 

مشکن دل! که چو این جام بلورین بشکست

خرده هایش تیز است و به راهت همه چون خار مغیلان بدراند پایت

یا گهی پای عزیزانت را…

شایدم راه گشاید ز رگ پای بریده تا به دیواره قلب

و همان جای دلی را که شکستی به نوک تیز بیارد یادت

اینجا فقل نیس👀

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
2810