2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 532 پست
نی نی یار بخدا خیلی شرمنده م که اینو گذاشتم .فقط بخاطر کار برای دیگه بود وگرنه بخدا خیلی شرمنده شدم ...

قطع شد ممکنه بره مزاحمت درست کنه برای دخترای کم سن اونا ندونن چکار کنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر @moop     آقا هستن ، لطفاً رسیدگی کنید

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

نی نی یار ببخشی عزیزم، من سر عصبانیت یه تاپیک زدم ،تو تاپیکم یه حرفی زدم که تو محاوره خودمون بدون منظور خاصی و بدون توهین به اون اشخاص خاص به هم میزنیم حتی ،حتی تو فیلمها هم به هم دیگه اون حرفا گفته میشه ،منم سر عصبانیت اون حرفو زدم بدون اینکه اصلا به نتیجش فکر کنم ،حالا یه سریال اومدن بچمو به باد فوش گرفتن ،خودمم شستن و ابکش کردن ،خب من عصبی بودم جواب میدادم اونا چی ؟اونا هم تو شرایط من بودن؟؟؟

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

من این خانوم نمیشناسم باشم توهین نکردم ،اما دو بار بهم فحش داد ،اخه  چرا ؟خب میتونست جور دیگه اشتباهاتی بگه ،میدونم منم اشتباه درد دل کردم اشتباه کلمات بدی رو انتخاب کردم ،اما چرا همه باید نفرین کنن؟چرا 

این خانوم هم که اسمش قرمز افتاده بچمو دور از جونش نفرین کرد ،به خدا حتی اونایی که حرف منو بد دونستن بهش توپیدن که چرا نفرین میکنی !،اخه مگه من بچه همسایه رو نفرین کردم که نفرین میکنه؟؟؟بعدش کامنتشو پاک کرد فوری خب فقط گفتم بی ادبن، اون واژه هم که گفتم از سر عصبانیت بود به خدا منظور خاصی هم نداشتم فقط خواستم دردل کنم که چیکار کنم بی ادبن،

نی نی یار ؟

سلام عزیزم همه پستهایی که گفتین گزارش بزنین با گزارش رسیدگی میشه فقط

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزم همه پستهایی که گفتین گزارش بزنین با گزارش رسیدگی میشه فقط

نی نی یار از عصر دارم دق میکنم ،به خدا اخه چرا باید منو به باد فوش و نفرین بگیرن

این کاربر بهم درخواست دوستی دادن لطفا رسیدگی بشه🙏❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2810