2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9685 بازدید | 532 پست
سلام نی نی یار جان  ببخشید تاپیک آخر من ممنوعه ؟؟؟ من نمیدونستم  یکی از کاربرا بهم گفت ...

بله وقتی میگن ممنوعه سریع قفل کنین تعلیق نمیشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار اونور شلوغ شد پیامم پاک کردم .اگر  باعث شدم اذیت بشین عذرخواهی میکنم

عزیزم من دلخور نشدم اصلا قربونت برم  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خدا نکنه عزبزم  ان شاالله همیشه سلامت و شاد باشید

همینطور شما

سلام نی نی یار عزبز  میگم کاربر جولان روی چه حسابی به کاربرا کمک مالی میکنه ؛ البته اینطور ادع ...

سلام بهش تذکر اخرو داده بودم دلشکسته رو تازه تاپیک زده؟ خودش که نمیده از کاربرا جمع میکنه

سلام نی نی یارجان روزتون بخیر دوبار تگتون کردم ندیدید لطفا به این کاربر تذکر بدید من قبلا تو خصوصی بهتون پیام داده بودم درحریان هستید ولی این کاربر ول کن ماجرا نیست برید تو تاپیک حذف ببینید ..اگه اونم نی نی یاره که بدونیم .

کاربریش hosna92 

بعدشم دلیل دوکاربریم اینه میخوام کل تاپیکای قبلمو حذف کنم و لغپ بزنم که کاربریم بالانیاد و کسی تاپیکامو پیدا نکنه 

خدا نکنه عزبزم  ان شاالله همیشه سلامت و شاد باشید

اینجاهم که هستی مشغول راپورت دادن 

کارم اشتباه بوده هزار بارم خودم گفتم  خودمم فهمیدم تو خدایی ؟؟؟!!!که هزار بار تکرارش کنی اصلا تو چکاره ی این سایتی نی نی یاری چی هستی چقدر بیکاری که دنبال این و اونی ببینی چه تاپیکی میزنن  

درضمن من اصلا گزارش نزدم بخدا تورو کدوم تاپیک میگی 

بعدشم کاربرگامبول کیه چه گزارشی .چون خودت دنبال دسیسه هستی ذهنت خرابه 

بعدشم به تو هیچ ربطی نداره که من هرکاری کردم فک میکنی کی هستی مطمئن باش چون هزاران بار به من طعنه زدی تا خودتم همچین کاری رو نکنی از دنیا نمیری اینم یکی دیگه از سخنانه معصومینه .

چرا همش دنبال اینی راپورت بدی آخه چی گیرت میاد بنده خدا 

حالا من درخواست کمک کردم با نی نی یارا هم حرف زدم خودشون درجریانن و بخشیدن وگرنه برنمیگردوندن کاربریمو تو چرا نخوده آشی برو از خدا بترس اینقدرم ازبالا به بقیه نگاه نکن

اینجاهم که هستی مشغول راپورت دادن  کارم اشتباه بوده هزار بارم خودم گفتم  خودمم فهمیدم ...

خیلی داری روی اعصابم میری  هیچی بهت نمیگم 

چقدر آخه نادان هستی که متوجه نیستی  کار شما توی سایت ممنوعه و من مقصر نیستم .حالا نی نی یار  خودش میاد بهت جوابتو میده 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
سلام بهش تذکر اخرو داده بودم دلشکسته رو تازه تاپیک زده؟ خودش که نمیده از کاربرا جمع میکنه

سلام وقت بخیر 

نی  نی یار عزبزم .کاربر   خوشکل نی نی سایتم  با کاربری.  زینبم مامان پسرام  هم فعال  هستن   و میگن شما در جریان هستید 

لطفا اگر داشتن دو کاربری همزمان بدون اشکال هست اعلام کنید 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
خیلی داری روی اعصابم میری  هیچی بهت نمیگم  چقدر آخه نادان هستی که متوجه نیستی  کار ش ...

تو هم نادانی که نمیفهمی میگم به تو چه ربطی داره که من قبلا چه تاپیکی زدم و همش پیگیر منی 

دلیل دوکاربریم هم به نی نی یار گفتم ازشون اجازه میگیرم تاپیکامو حذف کنم بعد لغو بزنم 

بعدشم اگرخواستن لغوم میکنن 

توروسننه هی یه چیز یادگرفتی همی میگی درخواست کمک کردی اینو که نی نی یار خوذش میدونه 

برات واقعا متاسفم حوصلتو ندارم برو جاسوسیتو کن 

ربطشو نی نی یار برات توضیح می‌ده

بازم اینم به تو ربط نداره 

بخوان لغو میکنن بخوانم نمیکنن من خودم قبلش گفته بودم بهشون 

برو خودتو درمان کن تازه دیدم کل این تاپیک تو داری راپورت بقیه رو میدی  چه حوصله ای داری برو یه کاربردیگه رو زیرنظر بگیر ببینم چه میکنی 

2810