2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادله جون ماشاالله به آقا سامیار پسر منم لگداش شروع شده ولی هنوز اسم نداره البته بین دوتا اسم موتدم عرشیا وآراد نمی دونم کدوم بزارم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
پرنسس جون هر دو اسم قشنگه. نسیم جان خوش آمدی ایشالا بارداری و زایمان خوبی داشته باشی. صبور جان نی نی من حرکاتش آرومه ولی وقتی لگد میزنه محکم میزنه! البته تازه یک هفته س که لگداش جون دار شده!!!
صبور جون نی نی منم لگد میزنه ولی دردتاک نیست ولی کاملا حسش می کنم گاهی از روی شکمم تکوناش معلوم البته دیروز دکتر بودم گفت تواین هفته ها چون هنوز کوچکن زیاد تکون خوردناشون مهم نیست همون که حسش می کنید کافیه من توهفته23هستم راستی دکتر شماهم براتون دوباره آزمایش نوشته برای هفته26آز قند وچیزایی دیگه هست
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
عادله جون ممنون ولی واقعا انتخاب اسم سخته
منم گاهی ازروشکم میبینم که میپره بالا.ممنون خبالم راحت کردی پرنسس جان.من هفته ۲۲ م فعلا ازی ننوشتن برام، از انومالی به بعدم سونو‌ندادم
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام مامانای گل من تازه وارد هفته 24 شدم دو تا مشکل اذیتم میکنه یکی بعد از غذا خوردن یه جایی زیر قلب و زیر سینه چپم درد شدید میگیره دردش میزنه به پشت و کتفم تقریبا دو ماهه اینطوریم ولی بعد از خوابیدن خوب میشم دومیشم اینکه دو سه روزه مثانه ام و هر دو تا تخمدانهام مخصوصا طرف راستم تند تند تیر میکشه لگنم هم درد میکنه خیلی نگرانم کرده اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنید
شانس نام مستعار خداست،آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد....خداجونم دوستت دارم
نسیم جون خوش اومدی من باشما1روز اختلاف دارم من 19تیر آخرین پریودیم بوده شما تاریخ زایمانتونو سونو کی زده؟نی نیت جنسیتش معلوم شده براتون؟انشالله که همه چی به خوشی و سلامتی باشه براتون