2777
2789

اینا قشنگن؟کدومش؟ اگه نه بگید چی قشنگه و مده برای سن ۲۲سال یچیزی باشه جوون پسندباشه و سنو بالا نبره

https://uupload.ir/files/3xjf_۲۰۲۱۰۱۲۴_۱۴۲۷۰۰.jpg

https://uupload.ir/files/h07j_۲۰۲۱۰۱۲۴_۱۴۲۷۱۷.jpg

https://uupload.ir/files/qutr_۲۰۲۱۰۱۲۴_۱۴۲۷۳۱.jpg

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

من از اولی خوشم اومد خوشگله 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا ترو خدا ترو خدا ترو خداش دیگه برا چیه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

اولیه قشنگه

اما دومیه هم الان مد شده دخترا سر میکنن قشنگه

کلا شال و روسری به نظرم با ارایش قشنگ‌میشه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

اولی وآخری خوشگلن اما اگه پوستت سفیده همچین رنگی بهت میاد 

من خودم سبزه هستم همچین رنگایی بهم نمیاد

اون شال توپیه هم بنظر اگه توپیاش ریز باشه خوشگلتره من درشت خوشم نمیاد

یجوریه

🤣😜

اولی

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏