2777
2789
الهی بمیرم خیلیییی سخته

بله نرسیده بودم خفه شده بود

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر منم تشخیص نمیتونن بدن تشنجه ،پانیکه چیه.دستاش امروز قفل کرد صب ما گفتیم دیگه حتما فلج شد هوشیا ...

بردین مغز و اعصاب؟

نوار مغز؟

ام ار ای؟

چند سالشه ؟

من همه ی اینا رو بردم 

گفتن چیزی خاص نیس فقط نوار گف

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
دیگه خوب شدن؟پیش‌چه دکتری بردین

ن خوب نشد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بدنشون یهو تکون میخوره وحشتناک و غیر ارادی از دهنشون کف میاد 

چشماشون میپره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهر زادم درگیرش بود اره داره .باید تحت نظر دکتر باشه دارو مصرف کنه کم کم دز دارو کم میکنه بعد قطع

چند سالگی شد؟

چند سالگی قطع شد؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
بردین مغز و اعصاب؟ نوار مغز؟ ام ار ای؟ چند سالشه ؟ من همه ی اینا رو بردم  گفتن چیزی خاص نی ...

همشششو بردیم حتی متخصص قلب یدونه روانپزشک نبردیم ک اونم برا امروز وقت گرفتیم

بدنشون یهو تکون میخوره وحشتناک و غیر ارادی از دهنشون کف میاد  چشماشون میپره

دختر من اصلاااا این حالتا رو نداره 

فقط انگار دلش درد میاد و ملچ و ملوچ میکنه 

و حرفش انگار سنگیینی میکنه دکتر گف تشنج خفیف و خیلی کم هست 

همشششو بردیم حتی متخصص قلب یدونه روانپزشک نبردیم ک اونم برا امروز وقت گرفتیم

ان شاءالله ک خوب میشه 

تشنج هم باشه درمانش طول می‌کشه ولی خدابخواد درست میشه

دختر من اصلاااا این حالتا رو نداره  فقط انگار دلش درد میاد و ملچ و ملوچ میکنه  و حرفش ان ...

خب نوار مغز نگرفتی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری