2777
2789
تااخرعمرقرص

نه اصلا 

خیلیا بودن ک تا چند سال مصرف قطع شده مث همین جا 

بخون

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط نوارنشون میده... من لوبل مصرف میکنم

شما تشنج میکردی؟

چند سالگی ؟

بخاطر چی؟

الان چند سالتون هست ؟

شربت یا قرص؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من ازبچگی میدونستم یجوریم چشام پشت هم پلک میزد به مادرم میگف میگف دیونه شدی از کم خوابی بود فشار روح ...

چیزی از دست دخترم نیمفته ک 

فقط همینایی ک گفتم ملچ و ملوچ و اینا 

وگرنه نداره هیچ حالتی رو 

دکترم گف تا دوسال تکرار نشه قطع میکنم

بچه هاوقتی بزرگ میشن کلا تشنجشون خوب میشه اصلا نگران نباش فقط داروهاشو سروقت بهش بدین بیخوابی اصلا خ ...

ارع دقیقا شبا زود میخوابه صبح زود بلند میشه 

فشار درسم هست بتررر

ارع دقیقا شبا زود میخوابه صبح زود بلند میشه  فشار درسم هست بتررر

اصلا بهش استرس ندین وهروقت سردی میخوره حتمابهش خرما بدین بخوره پسرمن۱۴ سالگی شروع شد والان ۶ساله دادومصرف میکنه هربارکه تشنج کرد دکتر دوز داروهاشو بیشترکردوالان بعداز۲سال دکتر داروهاشو کم کرده وخداروشکر نوارمغزیش خوب شده ودکتر گفته باید داروشو قطع کنیم

اصلا بهش استرس ندین وهروقت سردی میخوره حتمابهش خرما بدین بخوره پسرمن۱۴ سالگی شروع شد والان ۶ساله داد ...

اره مرتب خرما میدم.

ممنون دوست مجازی

اصلا بهش استرس ندین وهروقت سردی میخوره حتمابهش خرما بدین بخوره پسرمن۱۴ سالگی شروع شد والان ۶ساله داد ...

دلیلش چی بود مال پسرتون تشنجش؟

در حد دختر من ساده و خیلی کم بود یا از اون تشنج هایی ک میفتن و کف میکنن بدبختا

عزیزم دکتر از نوار مغز تشخیص داد تشنج کردن؟ما ام ار ای هم  گرفتیم از سرش دکتر گف هیچی نیس .امان از دل بیقرار