2777
2789

زوده . پسر منم ۲۲ ماهشه دیگه خیلی سختمه شیر بدم . گفتم عید ایشالله بگیرمش

یعنی ۲۳ ماهگی

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خانوم دکتر شما نمیدونی که باید کی بچتو از شیر بگیری؟ شیر شب که باید تا حالا قطع شده باشه. شیر روز هم باید بدونی که بعد یکسال فقط برای بچه یه پشتوانه است و هر وقت که صلاح دیدی میتونی بچتو از شیر بگیری.

یعنی خانوم دکتر شما نمیدونی که باید کی بچتو از شیر بگیری؟ شیر شب که باید تا حالا قطع شده باشه. شیر ر ...

شیر شبشو قطع کردم  ولی متاسفانه تو طول روز همش اویزونه بهم

شیر شبشو قطع کردم  ولی متاسفانه تو طول روز همش اویزونه بهم

پس باید از شیر بگیریدش. اصلا هم از تلخی و زخمه و ... این تهدیدات ناراحت کننده استفاده نکنید. قاطع و محکم ولی مهربون بهش بگید دیگه نمیشه و بهش ندید حتی اگه گریه کرد خودشو زد. فقط سرگرمش کنید. چند وقت اولش سخته. بهتره موقع خواب ظهرش بهش کمی شیر بدید چون یکباره قطع کردن شیر برای خودتن بده. موقعی که مطمئن شدید ظهر خوابه بهش کمی شیر بدید تا شیر خودتونم کم کم خشک بشه و اذیت نشید. بعد که از شیر گرفتید و شیرتون خشک شد حتما برای چکاپ به دکتر مراجعه کنید تا معاینه سینه انجام بشه. موفق باشید

با متخصص اطفال مشورت کنی خیلی بهتره شاید غذای کمکی بهش داد من خودم چون از نوزادی بچمو می برم کلینیک سهامی تو شیراز
کلا از متخصص اونجا مشورت می گیرم واقعا کلینیک مجهز واسه اطفال داره شمارشم 0917004426/36269121